3 monitör için ekran kartı tavsiye
Dün açtığım bir konuda istediğim cevabı alamamıştım. Ets2 de 3 monitörü aynı anda uzatarak(surround ya da eyefinity) kullanmak için 2.el 1500 TL civarı ekrankartı tavsiyesi olan varmıdır? Kendisi kullanıp deneyen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Fazla kaliteye gerek yok, ultra kaliteli görüntü meraklısı değilim. Bir de Allah aşkına o fiyatlara bulamazsıncılar uzak dursun. Bıktım 10 bin tl lik kart önerenlerden. O kadar param olsa zaten gider alırım burada sormam.
GT 730 3 monitör bağlantısı
Arkadaşlar acil cevap alırsam sevinirim, acil olmasının sebebi ürünü araştırmadan aldım olmazsa satışı iptal edeceğim. Bugün ets2 de 3 monitör bağlamak için Quadro geforce gt 730 4gb 128 bit ekran kartı aldım. 3 monitör bağlayacağım için DVI, HDMI ve VGA çıkışlarını görünce atladım. Ama yabancı bi forumda bu kartın aynı anda 3 monitör destekşemediği yazmış. Bilgisi olan varmı. Bu kart 3 monitörü aynı anda desteklermi yoksa iade mi edeyüm kutusunu açmadan? Biliyorum eski ve performanslı bir kart değil ama bütçe buna yetti. Kredi kartına taksit olduğu içinde 2.el şansı yok. Ne dersiniz bu kartı alayımmı ya da başka bildiğiniz 3 monitörü aynı anda destekleyen bir kart tavsiteniz varmıdır?
Anahtardan/tetikten tork ayarlı şarjlı vidalama
|
EPSON SX425W ADJUSTMEN PROGRAM
|
Samsung titreşim sorunu
|
NEXUS 4 |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 328
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.249 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar