Şimdi Ara

Anahtardan/tetikten tork ayarlı şarjlı vidalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar bana tetikten hız ayarlı akülü vidalama/matkap lazım. Yani hani bu normal kablolu matkaplarda tetiğe bastığınız kadar hızlanıyor ya,işte öyle birşey. Daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Nette hız-tork ayarlı şarjlı vidalamalar mevcut ama onlarında hızı başlıktan ayarlanıyor. Tetikten bastığınız kadar dönme özellikelri var mı bilmiyorum. Varsa hangi modellerde var bilmiyorum. Bana 30-40 devir/dakika hızlarına inebilecek kadar hassas bir akülü vidalama lazım. Çünkü çok hassas vidalama işlerim var. Ama tabi full hızda aynı zamanda 200-300 devir/dakika ya da daha fazla hızlara çıkabilen delme görevi görebilecek birşey tavsiye edebilirmisiniz bilgisi olan arkadaşlar varsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alastor06 -- 6 Ocak 2018; 5:23:29 >

• https://m.n11.com/black-decker-egbl108k-li-ion-matkap-108v15ah-tek-akulu-P130212926?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI94O3p6bC2AIVSmUZCh0_xQIIEAkYBCABEgIwUfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Bu vidalama değil ama vidalama içinde kullanabilirsin.Tetik ayarlı üç farklı hızı var.
    Ekleme:Bunu en iyi koçtaş tekzen tarzı yerlere gidip sorarak öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 6 Ocak 2018; 5:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.