lx 7 rx100 varken ben buna compackt demem bildigin kalas bu nex serisi dslr ler bile bundan kücük ve ince
bunlara artık kompakt denmiyor zaten, slr-like veya megazoom adı yaygınlaştı...
Gündüz Çekimleri Güzel Dslr Kalitesinde Olmasada Güzel gerçekten Ama Gece Çekilmiş Fotoğraflarıda Görseydik Makinası Olan arkadaşlar paylaşsaydı güzel olurdu gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: radres108
Gündüz Çekimleri Güzel Dslr Kalitesinde Olmasada Güzel gerçekten Ama Gece Çekilmiş Fotoğraflarıda Görseydik Makinası Olan arkadaşlar paylaşsaydı güzel olurdu gerçekten
gece henüz denemedim ama iç mekanda fena değil...gece çekimi de yakın zamanda eklemeye çalışırım çünkü ben de merak ediyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 7 Eylül 2013; 0:56:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: baberti
quote:
Orijinalden alıntı: radres108
gece henüz denemedim ama iç mekanda fena değil...gece çekimi de yakın zamanda eklemeye çalışırım çünkü ben de merak ediyorum...
Benim içinde tatmin edici öyle like den beklentim aman aman çok yüksek değil bende daha önce nex 5r vardı mükemmel gece çekimleri vardı ona göre çok farklı fotoğraflar ama güzel yani keşke şöyle biraz daha fiyatı düşseydin harika olurdu ozaman tadından yenmezdi :) ozaman gece fotoğraflarını da bekliyoruz :)
radres108
kullanıcısına yanıt
sırf denemek için balkondan çektim farklı modda...(P modu/ıso1600, gece elde çekim modu/ıso1600)...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 6 Eylül 2013; 11:51:41 >
gercekten kötü bir gece cekimi varmıs gündüz güzel fakat gece bulanık ve kötü lx7 rx100 ex2f bundan cok cok daha iyi cekiyor gece
Çok kötü değil aslında çok iyi de değil ama gece modun da ben daha iyi olmasını beklerdim gece modunda beklentim daha yüksekti benim hayırlısı inşallah @baberti
@radres108, bunlar anlık deneme içindi...güzel olmadıkları muhakkak, ancak daha güzel bir sahne ve özenli kadraj ile iyi bir şeyler çıkarırsam paylaşırım... @hakankabaoglu, canon'un 24-1200 zoomlu makinaya g1-x'deki sensörü koymayacağını biliyoruz... ayrıca, makinaları kendi sınıfındakilerle karşılaştırıp değerlendirmekten yanayım..."lx7, rx100, ex2f" gibi modeller premium kompakttır...bunlarsa megazoom/slr-like...üretim amaçları farklı, tıpkı otomobiller gibi...
İnşallah canon sx60 ' da fujifilm Hs50 ile aynı boyutta sensör kullanır . 1/2.3'' sensör var sx50 ' de fujide ise 1/2'' sensör var . Bu büyüklük iso performansı , noise ve gece çekimlerine olumlu yansır .
sx50 kalite anlamında en iyi bridge mankine deniliyordu. Çıktığında sx60 ' da bu geleneği sürdürür umarım .
quote:
Orijinalden alıntı: hakankabaoglu
lx 7 rx100 varken ben buna compackt demem bildigin kalas bu nex serisi dslr ler bile bundan kücük ve ince
Bu makinelerin meselesi bu zaten .
Sen bunu nex ile yanyana koy . Bilmeyen adam direk bu kaliteli der.
Bizde büyük makine hastalığı mevcut
merhaba arkadaslar bende SX50 HS almayi dusunuyorum... ama an itibariyle SX60 in cikma tarihini bilen varmi beklemeye degermi
Mega zum tercih meselesi tabii ki. DSLR like dediğimiz bu makineler gurubunda panasonic lumix dmc-fz 150 yi tek geçerim. Hatta bir üst modeli fz 200 bile fz 150 kadar iyi değil. Araştırın.
quote:
Orijinalden alıntı: dream014
merhaba arkadaslar bende SX50 HS almayi dusunuyorum... ama an itibariyle SX60 in cikma tarihini bilen varmi beklemeye degermi
çıksa bile başlangıçta pahalı olacaktır. örneğin 1500 TL
zum olarak değişen birşey olmayacaktır zannediyorum.
neler değişebilir? işlemcisi değişebilir wi-fi eklenebilir GPS eklenebilir. manuel fokus eklenebilir. video çekim hızı (snde kare sayısı) arttırılabilir. fotoğraf çözünürlüğü artabilir. 16MP ya da 18MP gibi
zaten cikma tarihide belli degil beklemeye degmez sanirim
an itibariyle SX 50 sahibi olarak aranizdayim arkadaslar
arkadaslar Raynox DCR-250 ile CLOSE UP +10 LENSIN farki nasildir , Raynox DCR-250 in makro orani +10 dan dahami fazla?
bende orange +10 lens var. nerdeyse hiç bir fark yok. boşuna almış oldum. fotoğraf makinesini çekceğim nerdeyse dokundurarak net bir görüntü sağlanıyor. zaten bu lens olmadan da bu şekil makro resim çekilebilyor. benim istediğim biraz uzakdan makro foto almaktı. çünkü çekmek istedihiniz eğer sabit duran bir şey değil se bu şekil resim almak imkansız. Raynox DCR-250 bu lensi ben de merak ediyorum. bilen arkadaşlar açıklama yaparsa bu konu hakkında çok ii olur.