Şimdi Ara

Canon PowerShot SX50 HS 50X OPTİK ZOOM CANON DELİRMİŞ Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
30.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Sanalpazar, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerdeki yurtdışından direk size geleceğini söyleyen kişilerden alışveriş yapmayın derim. Çünkü ürün gümrüğe takılınca sorumluluk almıyorlar ve bir ton masraf ve uğraşla alabiliyorsunuz ancak. Eğer Türkiye'ye getirip size Türkiye'den kargoluyorlarsa o şekilde alınabilir.

Sanalpazar ve gittigidiyor dan alınırsa hiç bi sıkıntı olmaz. Sahibinde.com' danda get sistemiyle alınırsa problem olmaz. size verilen tarihte ürün elinize gelmezse kargo hatırlat diyorsunuz ve ertesi gün ürünü iptal etme hakkınız doğuyor ve iptal edip paranızı geri alabilirsiniz. Benim takip ettiğim kadarıyla o sitelerden direk eve gönderen olmuyo önce kendisi alıyo ürünü sonra yolluyor size o yüzden gümrük işleriyle onlar uğraşıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

quote:

Orijinalden alıntı: willrock35

quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeybek79

bu arada Raynox DCR-250 olayını tam anlayamadım,makinaya takılan ayrı bir aparat mı bu ?

Evet tahmin ettiğin gibi.. kameranın üzerindeki lensin ucuna takılıyo. bu tür makinalarda hatta dslr makınlarda bile makro çekimi yapmak için bi kaç daha ürün var ama aralarında en iyi sonuç veren budur.http://forum.donanimhaber.com/m_64042819/tm.htm şu forumdan takıp edebilirsin.

bende yakında sx50 almayı planlıyorum, en uygun fiyat sanalpazardaki 999tl'lik fiyat ama garanti konusunda tereddütüm var... senin aldığın yerle ilgili detayları rica edebilirmiyim.

Bende makinamı sanalpazardan aldım. yurt dışı garantili. şuana kadar bi sorun yok olucağınıda sanmıyorum yani türkiye garantili olan fiyatına değidi diyebiliyorum. tek önerim hızlı kargo gönderenlerden alın makinayı. diğerleri 10 gün yada 15 gün sürebiliyor. Akomel adlı bir satıcıdan almıştım bn ozaman sadece en iyi fiyat onda vardı ama en az 10günde yolluyabilirim dedi, çünkü yurt dışından getirtiyordu neyse siparişi verdim. 14 gün oldu gelmedi bnde baktım baska bi satıcı daha piyasaya sürmüştü makinadan ve hızlı kargo seçeneği ile hemen iptal edip ondan aldım 1 günde geldi ürün.

Teşekkürler bilgiler için, vatan'da hafta sonu 1300'e düşmüş fiyatı+ 4 ay taksit erteleme ile sanırım yarın vatandan alıyorum

Alıntıları Göster

Teşekkürler bilgiler için, vatan'da hafta sonu 1300'e düşmüş fiyatı+ 4 ay taksit erteleme ile sanırım yarın vatandan alıyorum

Fiyat çok iyi gerçekten inanmadım bnde baktım hatta :) hayırlı olsn şimdiden

• Arkadaşlar bende biraz önce Vatan Bilgisayardan SX50 aldım. Bakalım birkaç güne gelecek kargo.

Özelliklerde içime sinmeyen en büyük kusur, 1920x1080 çözünürlükte 24p çekiyor olması!

Yani sinema için uygun görüntü veriyor da, hadi NTSC yi geçtim nasıl PAL sistem vermez? Bir güncelleme falan yapıp, 24'ü 25'e çıkarmaları lazım!

• quote:

quote:

Sanalpazar, sahibinden, gittigidiyor gibi sitelerdeki yurtdışından direk size geleceğini söyleyen kişilerden alışveriş yapmayın derim. Çünkü ürün gümrüğe takılınca sorumluluk almıyorlar ve bir ton masraf ve uğraşla alabiliyorsunuz ancak. Eğer Türkiye'ye getirip size Türkiye'den kargoluyorlarsa o şekilde alınabilir.

Sanalpazar ve gittigidiyor dan alınırsa hiç bi sıkıntı olmaz. Sahibinde.com' danda get sistemiyle alınırsa problem olmaz. size verilen tarihte ürün elinize gelmezse kargo hatırlat diyorsunuz ve ertesi gün ürünü iptal etme hakkınız doğuyor ve iptal edip paranızı geri alabilirsiniz. Benim takip ettiğim kadarıyla o sitelerden direk eve gönderen olmuyo önce kendisi alıyo ürünü sonra yolluyor size o yüzden gümrük işleriyle onlar uğraşıyolar.

Yani sisteme satıcı kargo süresini atıyorum 10 gün olarak giriyor ve sistem bizden 10 gün sonra mı ödeme onayı istiyor? Benim bildiğim kadarı ile yurt dışından direk alıcının adresine gelecek şekilde gönderiyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Yani sisteme satıcı kargo süresini atıyorum 10 gün olarak giriyor ve sistem bizden 10 gün sonra mı ödeme onayı istiyor? Benim bildiğim kadarı ile yurt dışından direk alıcının adresine gelecek şekilde gönderiyorlar.

Hayır ödeme süresini satıcı değil site yöneticileri giriyor. satıcının buna mudahele imkanı yok. ilanda 10 iş günü yazıyorsa site yöneticileri bunu dikkate alıyor. ve ürünü sipariş ettiyseniz o süre içersinde tek taraflı iptal edemezsin. siteye msj atıyosun üründen vazgeçmek istiyordum die. yöneticilerde satıcıya ulaşıyor ve iki taraflı iptal edebiliyor. ama 10 ü geçmişse hiç bi msj atmadan ürünü iptal et butonu çıkıyor basıyorsunuz ve paranız iade oluyor. Yurt dışında ürün almak bu sitelerden olmuyo malesef ebay, amazon gibi sitelerinden oluyor ve aracı kimse olmuyor. ürünü sana gönderiyor sende gümrükten geçerse gidip alıyosun . foto makinası gibi şeylerin gümrükten geçmesi çok zor o yüzden yurt dışından kendi başınıza ürün almayı bnce hiç denemeyin. :) sanalpazar ve gg gibi sitelerde bizim yerimize bu işleri yapanlar var gümrükle falan onlar uğraşıyolar hatta bazı satıcılar önceden stok yapmış bulunmakta ve hızlı kargo ile göndermekteler. iyi günler dilerm

• willrock35 arkadaşım ay resmini hangi ayarlarda çektin acaba ? gerçekten güzel çıkmış
  • quote:

willrock35 arkadaşım ay resmini hangi ayarlarda çektin acaba ? gerçekten güzel çıkmış

Tripoda yerleştirip Manuel moda: Enstantene: 1/125, Diyaframı aslında ay çok uzak olduğu için bi önemi yok ama F/8 kullandım, Iso: 100 veya 200 arasında bir seçim yapıyorum (ayın o anki parlaklığına göre) ve raw formatta çekimler yapmak en iyisi ve son olarak adope photosop tan oynama yapıyorum. keskinlik sekmesine el atın çok iyi sonuçlar veriyor ayın kraterleri daha net belli oluyor. böyle çektim işte. :) az daha unutuyordum netlemeyi makinaya bırakmayın elle ayarlayıp sonsuz uzaklığa netliyorum bunu yapmak için yuvarlak olan tuşun sol kısmına basınca makro,normal ve mf (elle netlik) kısmı çıkıyor burdan mf yi seçip yukarı tuşuna basılı tutup netliği sonsuza getiriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willrock35 -- 26 Şubat 2013; 23:32:31 >

• quote:

quote:

willrock35 arkadaşım ay resmini hangi ayarlarda çektin acaba ? gerçekten güzel çıkmış

Tripoda yerleştirip Manuel moda: Enstantene: 1/125, Diyaframı aslında ay çok uzak olduğu için bi önemi yok ama F/8 kullandım, Iso: 100 veya 200 arasında bir seçim yapıyorum (ayın o anki parlaklığına göre) ve raw formatta çekimler yapmak en iyisi ve son olarak adope photosop tan oynama yapıyorum. keskinlik sekmesine el atın çok iyi sonuçlar veriyor ayın kraterleri daha net belli oluyor. böyle çektim işte. :) az daha unutuyordum netlemeyi makinaya bırakmayın elle ayarlayıp sonsuz uzaklığa netliyorum bunu yapmak için yuvarlak olan tuşun sol kısmına basınca makro,normal ve mf (elle netlik) kısmı çıkıyor burdan mf yi seçip yukarı tuşuna basılı tutup netliği sonsuza getiriyoruz.

bilgiler için çok teşekkürler. bu arada jupiter ve uydularını çekmeyi hiç düşündün mü yada çektin mi ?

• Arkadaşlar,
    1000 TL civarına bir makine almak istiyorum.

Canon SX50
    Sony HX200
    Panasonic FZ200
    ya da DSLR

Öneri ve düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Makinama Raynox DCR-250 aldım makro çekimlerim buyrun

Canon PowerShot SX50 HS 50X OPTİK ZOOM CANON DELİRMİŞ Mİ?
    yanmış kibrit

Şöyle ekleseniz daha iyi olur. Bu mesajıma alıntı yaparsanız, kodları nasıl eklediğimi görebilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

bilgiler için çok teşekkürler. bu arada jupiter ve uydularını çekmeyi hiç düşündün mü yada çektin mi ?

Yok çekmedim bence odaklama yapmaz ama denıcem musaıt bır gecede :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Makinama Raynox DCR-250 aldım makro çekimlerim buyrun

yanmış kibrit

Şöyle ekleseniz daha iyi olur. Bu mesajıma alıntı yaparsanız, kodları nasıl eklediğimi görebilirsiniz. Paylaşım için teşekkürler...

Anladım saolun öyle paylasırım artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

elemanlar videosunu çekmiş youtube ye koymuş.hadi jupiter ve uyduluları neysede,satürn'ü de çekmeyi başarmışlar halkaları bile gayet iyi anlaşılabiliyor,iyide bunu nasıl çektiler,makina sonuçta bi teleskop değil,yani okadarcık ışığı nasıl topladı?demek istediğim jupiter gezegenler içinde en parlaklarından ,satürn ona göre çok sönük..gerçekse videolar valla helal olsun canon a.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbasaran

Arkadaşlar,
    1000 TL civarına bir makine almak istiyorum.

Canon SX50
    Sony HX200
    Panasonic FZ200
    ya da DSLR

Öneri ve düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

ya fz200 yada sx50 al. hala araştırıyorum. fz200 ile sx50 yi kapıştırıyorum. bir sonuca varamadım daha
  • İlginiz için teşekkürler. Ben de kararsız kaldım. Farklı bir tecrubeniz olursa paylaşırsınız.
  • quote:

İlginiz için teşekkürler. Ben de kararsız kaldım. Farklı bir tecrubeniz olursa paylaşırsınız.

baktığım tüm sitelere göre sx50'nin fotoğraf kalitesi daha iyi görünüyor. fz200'e göre video , f değeri birde pil ömrü dezavantajı var. sitelerde tamamen stüdyo şartlarında karşılaştırılğında karar vermek çok güç olacaktır. f değerlerine bakıldığında ışığın zayıf olduğu ortamlarda aynı iso'da f değerinden dolayı canon ile çekmek biraz daha zor olur gibime geliyor. ayrıca yüksek zoom fotolarında zayıf ışıklı ortamlarda f6,5'den dolayı elde fotoğraf çekmek bir haylı zor olsa gerek. cihaz sahipleri bu konularda bizi aydınlatırsa ve örnek resimler eklerlerse çok iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam cihazın akşam ev ortamı gibi ortamlarda flassız çekimi nasıl? mesela floresan ışığında felan resim çekilebiliyormu? varsa örnek resim ekleyebilirmisin?

• SX50 ile FZ200 ü denedim. FZ200 daha tatminkar. Zoom olayında SX50 ama kalite olarak FZ200 tartışılmaz.
    Ben her ikisini de almadım. :) Sony Alpha A57 aldım. 10 gün sonra gelecek inşallah.
  • quote:

SX50 ile FZ200 ü denedim. FZ200 daha tatminkar. Zoom olayında SX50 ama kalite olarak FZ200 tartışılmaz.
    Ben her ikisini de almadım. :) Sony Alpha A57 aldım. 10 gün sonra gelecek inşallah.

resim kalitesi olarak hangisi hocam ? Ayrıca sony i kaça aldınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.