Şimdi Ara

SAMSUNG WB100 FOTOĞRAF MAKİNESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf M.

samsung wb100 fotoğraf makinemi yaklaşık 10 gün önce internet üzerinden aldım çok memnunum. ama bir sorunum var çözerseniz sevinirim fotoğraf çekerken hzlı mod gibi birşey var mı ? yani fotoğrafı çekerken normalde odaklanıp ondan sonra çekiyor ben ise art arda birsürü fooğraf cekmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Kullanma kılavuzunuz yok mudur ? Orada yazar bu olay. Seri çekim falan olabilir Türkçesi, ardarda çekim veya devamlı çekim diye geçebilir. İngilizce kullanım kitabında sayfa 66'da mevcut gerekli açıklama...

• quote:

samsung wb100 fotoğraf makinemi yaklaşık 10 gün önce internet üzerinden aldım çok memnunum.

Çok memnun eden durum nedir? Mesela fotoğraflar çok mu güzel, makinenin fonksiyonları mı kullanışlı?

Yoksa gövdesi DSLR gibi olduğu için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

samsung wb100 fotoğraf makinemi yaklaşık 10 gün önce internet üzerinden aldım çok memnunum.

Çok memnun eden durum nedir? Mesela fotoğraflar çok mu güzel, makinenin fonksiyonları mı kullanışlı?

Yoksa gövdesi DSLR gibi olduğu için mi?

Kesinlikle son dediğiniz olmalı. SX150 ile çektiğim fotoğrafları, WB100'ün çektikleriyle kıyaslıyorum. WB100 tam bir fiyasko. DSLR gibi görünmesi satılmasını sağlıyor olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cpalaci

Kesinlikle son dediğiniz olmalı. SX150 ile çektiğim fotoğrafları, WB100'ün çektikleriyle kıyaslıyorum. WB100 tam bir fiyasko. DSLR gibi görünmesi satılmasını sağlıyor olmalı.

Bilinçli bir şekilde önceki saydığım nedenlerle son söylediğim nedenin arasında satır bıraktım zaten Çoğu tüketicinin bu bilinçle makine almaya çalıştığına şahit oldum çünkü. Ve sizin de dediğiniz gibi boyut olarak WB100'den daha ufak olan SX150'in fotoğraf kalitesi daha iyi diyebilirim.

Israrla f/p diyorum ancak bazı tüketiciler b-f olarak bakıyor fotoğraf makinesine. Yani boyutu DSLR gibi olsun ve fiyatı da iyi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: cpalaci

Bilinçli bir şekilde önceki saydığım nedenlerle son söylediğim nedenin arasında satır bıraktım zaten Çoğu tüketicinin bu bilinçle makine almaya çalıştığına şahit oldum çünkü. Ve sizin de dediğiniz gibi boyut olarak WB100'den daha ufak olan SX150'in fotoğraf kalitesi daha iyi diyebilirim.

Israrla f/p diyorum ancak bazı tüketiciler b-f olarak bakıyor fotoğraf makinesine. Yani boyutu DSLR gibi olsun ve fiyatı da iyi olsun.

Tamamen bilinçsizlik ya da gösteriş merakı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen kopyalıyorum:
    ---
    makineyi şuan kullanıyorum ve güzel sonuçlar veriyor [bence].
    ki ben manuel ayarlarla çekim yapmayı sevmiyorum.(diyafram, enstantane vs.) otofokus yeterli.
    http://www.flickr.com/photos/93422708@N05/
    flickr kullanmayı bilmiyorum ama exif silmeyen sitelerden biri diye biliyorum bu yüzden flickr a attım
    umarım alacaklara yardımcı olmuşumdur.
    ---
  • samsung wb 100 satılıktır ve pazarlıklıdır kargo ücretide dahildir.

http://forum.donanimhaber.com/m_88081885/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

aynen kopyalıyorum:
    ---
    makineyi şuan kullanıyorum ve güzel sonuçlar veriyor [bence].
    ki ben manuel ayarlarla çekim yapmayı sevmiyorum.(diyafram, enstantane vs.) otofokus yeterli.
    http://www.flickr.com/photos/93422708@N05/
    flickr kullanmayı bilmiyorum ama exif silmeyen sitelerden biri diye biliyorum bu yüzden flickr a attım
    umarım alacaklara yardımcı olmuşumdur.
    ---

Nihayet... çok faydalı bir iş yapan birisi çıkabilmiş. Çok teşekkürler... Kaç mesaj olmuş sadece sizden fotoğraflar geldi. Ben buraya da ekliyim fotoğraflarınızı...

3 mp.
     SAMSUNG WB100 FOTOĞRAF MAKİNESİ

Aynı foto 16 mp. makinanın çektiği tam boyda, iso 80 ile !..
    -
    Zumlu çekilmiş , 104 mm. ISO 80 !..
    -
    3 mp. gün ışığında, iso 80

Aynı foto tam boy 16 mp.
    -
    Fazla yükleyip sayfayı şişirmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 24 Nisan 2014; 11:51:57 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.