Bildirim
iphone 4 ve divx
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanerergul
Selam iphone4 e merak saldım bu aralar bişi sormak istiyorum iphone da mkv ve divx (.avi - .mp4 ) filmleri altyazı ile izleyebilirmiyim? (720p)
Şarj ı ne kadar giyor ( film izlersem )
hemen hemen her videoyu destekleyen bir program var bende AVPlayer .. Full HD 1080p videoları bile takılmadan donmadan oynatabiliyor..izleme süresine gelince bu sana bağlı biraz eğer ekranın ışığını açarsan az gider kısarsan çok gider ama normalde sitesinde 10 saate kadar diyor yani en azından 6-7 saat izlersin bence... bende bazen geceleri film atıp izliorum çok fazla şarj gitmiyor -
Avplayer isimli program ile mkv, avi (divx/xvid) vs bicemli dosyaları srt, sub harici altyazilar ile oynayabiliyorsunuz.
http://itunes.apple.com/us/app/avplayer/id395680819?mt=8 -
quote:
Orijinalden alıntı: anLhnTa
quote:
Selam iphone4 e merak saldım bu aralar bişi sormak istiyorum iphone da mkv ve divx (.avi - .mp4 ) filmleri altyazı ile izleyebilirmiyim? (720p)
hemen hemen her videoyu destekleyen bir program var bende AVPlayer .. Full HD 1080p videoları bile takılmadan donmadan oynatabiliyor..izleme süresine gelince bu sana bağlı biraz eğer ekranın ışığını açarsan az gider kısarsan çok gider ama normalde sitesinde 10 saate kadar diyor yani en azından 6-7 saat izlersin bence... bende bazen geceleri film atıp izliorum çok fazla şarj gitmiyor
Kesinlikle katılıyorum arkadaşa bende AV player kullanıyorum ve görüntü,oynatma hızı mükemmel en iyi program diyeblirim convert'e gerek kalmıyor en azından..
-
full hd videolarimi oynatıyor :OOOOOOOO
quote:
quote:
hemen hemen her videoyu destekleyen bir program var bende AVPlayer .. Full HD 1080p videoları bile takılmadan donmadan oynatabiliyor..izleme süresine gelince bu sana bağlı biraz eğer ekranın ışığını açarsan az gider kısarsan çok gider ama normalde sitesinde 10 saate kadar diyor yani en azından 6-7 saat izlersin bence... bende bazen geceleri film atıp izliorum çok fazla şarj gitmiyor
-
Av player 720p videolarda takılma yapıyordu, yanlışınız olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: bigmucit34
Av player 720p videolarda takılma yapıyordu, yanlışınız olmasın.
kesinlikle hayır bende 1080 p bile hiç donmadan takılmadan oynatabliyor.. sizin attıgınız videoda sorun olmasn ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bigmucit34
Av player 720p videolarda takılma yapıyordu, yanlışınız olmasın.
kesinlikle hayır bende 1080 p bile hiç donmadan takılmadan oynatabliyor.. sizin attıgınız videoda sorun olmasn ?
İzledigin 1080 p videolarin formati neydi acba -
Avplayer ı kullanıyorum. 480p ve altındaki çözünürlüklerde hem avi ler hemde mkv ler sorunsuz çalışıyor. Fakat 720p olduğu zaman mkv lerde takılma oluyor. Ayrıca altyazı desteği tek kelime ile mükemmel. -
AV player a muadil , daha iyi bir oynatıcı var mı arkadaşlar? -
Alternatif olarak suan Oplayer isimli uygulama var. Ancak mevcut sürümler itibari ile avplayer oynatıcı yetenekleri açısından baskın bir sekilde daha iyi.
Selamlar. -
Ben AVplayer ile her türlü formatı denedim. Altyazı sorunu kesinlikle yok. Sadece bikaç defa encoding seçmen gerekebiliyor ki oda çok basit bir işlem. 720p ve üstü çözünürlük için sadece avi denemedim. MKV kesinlikle takılma yapıyor. MP4 ve mov yani apple formatları ile kullanırsanız sorun yok. 720p ve 1080p hiç sorunsuz gösteriyor. Çünkü apple formatlarını kullanırken kendi çözücüsünü kullanmıyor. Avi formatında hız konusunda hiç bir problem yok. Ama dediğim gibi hiç avi formatlı 720p veya üzeri çözünürlük denemedim.
Pil kullanımına ek bir alan açmak lazım. 7-8 saat sadece mov ve mp4 ler için geçerli. Avi formatı için 40 dakikalık bir dizi bölümü için %10-15 pil harcıyor. Aynı uzunlukta mp4 için yaklaşık %2-4 arası. Oranlar konusunda kuşkunuz olmasın. Hemen hemen hergun bir-kaç bölüm seyrediyorum..
Alternatif olarak oplayer var ama AVplayer daha kullanışlı ve hızlı geldi bana.
-
1080p videolari telefonda izlemeye calismayin,720pden farki yoktur kucuk ekranda izlerseniz.Ha 106 ekran tvde izleyecekseniz farki anlarsiniz.Yani bosuna atmayin 720p dururken. -
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
1080p videolari telefonda izlemeye calismayin,720pden farki yoktur kucuk ekranda izlerseniz.Ha 106 ekran tvde izleyecekseniz farki anlarsiniz.Yani bosuna atmayin 720p dururken.
+1 -
Ben AV player değil de kesinlikle O-Player öneriyorum.
NOT: AV player da iyidir ve takılmıyor. Takılma problemi yaşayan bir arkadasım vardı. Restore yapınca düzeldi. -
Bu bahsettiğiniz programlar freeware mi? -
quote:
Bu bahsettiğiniz programlar freeware mi?
OPLAYER in lite sürümü ücretsiz . tam sürümü ve avplayer 3$ -
bende av player kurulu ama cihaza video atmayı beceremedim biri anlatabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: sakiiin
bende av player kurulu ama cihaza video atmayı beceremedim biri anlatabilir mi?
cihazi pc'ye bagla itunesi ac ordan kendi telefonunu sectkten snra app bolumune gir asagida solda av player var ona tikla yanindaki yere surukle at.. -
avplayer'dan iyisi yok
Benzer içerikler
- iphone notları yükseltme uyarısı
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone operatör ismi değiştirme
- iphone 13 mü 15 mi
- iphone 13 dynamic island
- apple watch 7 özellikleri
- 16 pro lansman rengi
- iphone alarm çalmıyor
- iphone zam gelecek mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X