Şimdi Ara

Google Earth uygulamasi Tr appstore'da neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
17.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google earth uygulamasini -çok da hoş bir uygulama- bilgisayarin tarayicisiyla buluyorum, ama sadece us appstore hesabiyla alinabilecegi yaziyor, tr appstore'da yok, ne iphone'dan ne de pc'deki itunes storeda bulamadim.. Tr hesabiyla indirmenin bir yolu yok mudur, kisitlamanin nedeni nedir bilen varsa?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Earth Uygulaması Türkiye App Store'da Neden Yok?

Google Earth, dünyanın uydu görüntülerini ve haritalarını görüntülemenize olanak tanıyan popüler bir uygulamadır. Uygulama, Türkiye'deki kullanıcılar için maalesef App Store'da mevcut değildir.

Google Earth uygulamasının Türkiye App Store'da bulunmamasının birkaç nedeni vardır:

• Güvenlik Kaygıları: Google Earth, yüksek çözünürlüklü uydu görüntüleri sağlar ve bu da bazı hükümet kurumlarının ulusal güvenlik endişelerine yol açabilir.
    • Hassas Yerlerin Görüntüleri: Google Earth, askeri üsler, devlet binaları ve diğer hassas yerlerin görüntülerini içerir. Bu görüntüler, kötü niyetli aktörler tarafından kötüye kullanılabilir.
    • Yerel Düzenlemeler: Türkiye hükümeti, hassas yerlerin görüntülenmesini kısıtlayan düzenlemelere sahiptir. Bu düzenlemeler, Google Earth'ün App Store'da sunulmasını engelleyebilir.

Google Earth uygulamasının Türkiye App Store'da olmaması, kullanıcıların uydu görüntülerine ve haritalara erişmesini zorlaştırmaktadır. Uygulamayı kullanmak isteyen kullanıcılar, APK dosyalarını diğer kaynaklardan indirerek veya Google Earth web sürümünü kullanarak erişebilirler.

Sonuç olarak, Google Earth uygulaması Türkiye App Store'da, güvenlik kaygıları, hassas yerlerin görüntülenmesi ve yerel düzenlemeler nedeniyle bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Google earth uygulamasini -çok da hoş bir uygulama- bilgisayarin tarayicisiyla buluyorum, ama sadece us appstore hesabiyla alinabilecegi yaziyor, tr appstore'da yok, ne iphone'dan ne de pc'deki itunes storeda bulamadim.. Tr hesabiyla indirmenin bir yolu yok mudur, kisitlamanin nedeni nedir bilen varsa?

Neden ole oldugunu bilmiyorum ama yuklemenin tek yolu us hesap alma baska naparsan yap yukleyemezsin. Hem us de buna benzer tr de olmayan gusel uygulamalar yada bizde parali us de parasiz olan uygulamalar oluyo al birtane us hesabi zaten free uygulama...
  • Başka yolu yoksa, o yola uymak lazım , aç bir hesap, 5 dakikanı almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 2 Aralık 2011; 21:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Başka yolu yoksa, o yola uymak lazım , aç bir hesap, 5 dakikanı almaz.
    TR mağazasında yok ama US mağazasından indirince de uygulama Türkçe desteği ile geliyor. Garip?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stronger06

TR mağazasında yok ama US mağazasından indirince de uygulama Türkçe desteği ile geliyor. Garip?

Alıntıları Göster
    Installious'tan da yükleyebilirsin :)
  • US hesabi aldim mecbur, jb cikmadi henuz 4s'e. Us appstore'la tr appstore arasi uygulama farkliligi, tc anayasasina uygunsuzluk mudur acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

US hesabi aldim mecbur, jb cikmadi henuz 4s'e. Us appstore'la tr appstore arasi uygulama farkliligi, tc anayasasina uygunsuzluk mudur acep?

sanmam.. sadece bu uygulama değil, bazı oyunlar da TR Store'da olmuyor.. TR Store'da olup US Store'da olmayan uygulamalar da var.. Apple ile alakalı bir durum, yahut developer ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

US hesabi aldim mecbur, jb cikmadi henuz 4s'e. Us appstore'la tr appstore arasi uygulama farkliligi, tc anayasasina uygunsuzluk mudur acep?

sanmam.. sadece bu uygulama değil, bazı oyunlar da TR Store'da olmuyor.. TR Store'da olup US Store'da olmayan uygulamalar da var.. Apple ile alakalı bir durum, yahut developer ile.

Alıntıları Göster
    babama ipad almıştım benden sürekli google earth ı istiyodu bende yok sanıyodum, us hesabı nasıl alabilirm yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Yalnız pc ye yüklemeyide denedinizmi bende onada izin vermiyor, bölgesel bir şey gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Yalnız pc ye yüklemeyide denedinizmi bende onada izin vermiyor, bölgesel bir şey gibi.
    En iyisi açayım bende hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: It's My Life

En iyisi açayım bende hemen

Alıntıları Göster
    arkadaşlar. us hesap açtım google earth indirdim tamam da. Onu i pad e nasıl aktarıcaz. benim orijinal hesabımdaki veriler kaybolmadan nasıl atıyorsunuz. yeni hesap açtım şimdi nasıl ipad e atmam gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

arkadaşlar. us hesap açtım google earth indirdim tamam da. Onu i pad e nasıl aktarıcaz. benim orijinal hesabımdaki veriler kaybolmadan nasıl atıyorsunuz. yeni hesap açtım şimdi nasıl ipad e atmam gerekiyor

itunes dan iki hesabınıda yetkilendir.. itunes u aç > mağaza > bu bilgisayarı yetkilendir de 2 id içinde.. sonra tak eşzamanla bişey olmaz
  • quote:

Bilgisayardan normal şekilde atabilirsiniz ekstra bişey yapmanıza gerek yok.
    Cihazdan açık olan hesabınızı kapatıp Amerikan hesabına giriş yaparak da yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905

quote:

Cihazdan açık olan hesabınızı kapatıp Amerikan hesabına giriş yaparak da yükleyebilirsiniz.

şimdi öyle yaptım yükledi.
    önce usa hesabı açıkken taktım PC ye ipad i. hesabı yetkilendirip uygulamalarda kutuya tik verdim.sonra
    orijinal hesabı açtım eklemiş. peki şimdi ben ne yapmış oldum. aynı ipad verilerini 2 ayrı hesaba mı eşzamanlamış oldum. bu eşzamanlama sync oluyor demi tam olarak? zaten usa hesabı açıkken kablo takar takmaz usa hesabına bütün verileri attı

başka google earth gibi türkiye store da bulamayıp usa da bulacağım başka neler var ayrıca söylerseniz sevinirim

ayrıca PCM de filmler var. player yok izleyemeyecekmiyim onlar ipad den ? player en iysi ücretliymiş galiba.
    bide video tam olarak nasıl atılıyor. ve programsız açmıyomu ipad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 6 Haziran 2012; 15:47:18 >

• quote:

quote:

quote:

önce usa hesabı açıkken taktım PC ye ipad i. hesabı yetkilendirip uygulamalarda kutuya tik verdim.sonra
    orijinal hesabı açtım eklemiş. peki şimdi ben ne yapmış oldum. aynı ipad verilerini 2 ayrı hesaba mı eşzamanlamış oldum. bu eşzamanlama sync oluyor demi tam olarak? zaten usa hesabı açıkken kablo takar takmaz usa hesabına bütün verileri attı

başka google earth gibi türkiye store da bulamayıp usa da bulacağım başka neler var ayrıca söylerseniz sevinirim

ayrıca PCM de filmler var. player yok izleyemeyecekmiyim onlar ipad den ? player en iysi ücretliymiş galiba.

Ben Amerikan hesabında ücretli indirmiyorum, genelde top 100 free olanlara bakıyorum.
    Film izlemek için en çok kullanılan uygulama Av Player HD.
    Videoyu iPad'e uygun formata dönüştürürseniz iTunes üzerinden atarak izleyebilirsiniz.Bu dönüştürme işlemi için için hazır yazılımlar var. Google'da iPad video dönüştürme ile ilgili pek çok şey bulabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bilgisayarınızdaki film arşivinizle aynı kablosuz ağdaysanız, Air Video kullanarak filmi dönüştürmeden, iPadinize yüklemeden de izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bilgisayarınızdaki film arşivinizle aynı kablosuz ağdaysanız, Air Video kullanarak filmi dönüştürmeden, iPadinize yüklemeden de izleyebilirsiniz.

o nasıl olacak ? ben Koblusuz modem vasıtasıyla ipad e internet aktarıyorum. diğer odaya geçtiğim zaman ipad i götürüyorum mesela. sizin dediğinize göre PC ve i pad aynı dosyaları görüyor olması lazım. nasıl olacak o.
    ipad e interneti PC den alıyorum zaten. ev paylaşımı vs ile mi oluyor nasıl oluyo o.
    tam işime yarayacak olay işte sizin dediğiniz. PC deki filmleri ipad de oynatmak istiyorum.
    biraz ayrıntı verirseniz sevinirim. hem ipad e yüklemeye gerek yok hemde dönüştürmeye. mükemmel olur bunu yapabilirsem

bu arada google earth eklentisi PC deki gibi değil. 3D bina desteği yok bunda nasıl yani _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 7 Haziran 2012; 9:06:01 >

• quote:

quote:

o nasıl olacak ? ben Koblusuz modem vasıtasıyla ipad e internet aktarıyorum. diğer odaya geçtiğim zaman ipad i götürüyorum mesela. sizin dediğinize göre PC ve i pad aynı dosyaları görüyor olması lazım. nasıl olacak o.
    ipad e interneti PC den alıyorum zaten. ev paylaşımı vs ile mi oluyor nasıl oluyo o.
    tam işime yarayacak olay işte sizin dediğiniz. PC deki filmleri ipad de oynatmak istiyorum.
    biraz ayrıntı verirseniz sevinirim. hem ipad e yüklemeye gerek yok hemde dönüştürmeye. mükemmel olur bunu yapabilirsem

bu arada google earth eklentisi PC deki gibi değil. 3D bina desteği yok bunda nasıl yani _?

Alıntıları Göster
    Air videonun ücretsiz versiyonunu iPade indirerek başlayabilirsiniz. (Arşivinizdeki filmlerin tümünü değil, tesadüfi seçilen, yenilenebilir 4 klasöri gösterir) Memnun kalırsanız ücretli sürümü 2.99 dolar.
    Buradan da server uygulamasını bilgisayarınıza indirin. Air video server uygulamasında shared folders sekmesinde bilgisayarınızdaki filmlerin olduğu klasörü(leri) tanımlayın.
    Subtitles sekmesinde altyazı dili olarak Türkçeyi seçin.
    iPadde servers sekmesinde + ya tıklayın. Bilgisayarınızı seçin.
    İzlemek istediğiniz filme ulaşın. Sağ altta Play with Live Conversion'a tıklayıp izleyin filminizi.

Daha fazla detay gerekirse: Tıklayın

• quote:

Air videonun ücretsiz versiyonunu iPade indirerek başlayabilirsiniz. (Arşivinizdeki filmlerin tümünü değil, tesadüfi seçilen, yenilenebilir 4 klasöri gösterir) Memnun kalırsanız ücretli sürümü 2.99 dolar.
    Buradan da server uygulamasını bilgisayarınıza indirin. Air video server uygulamasında shared folders sekmesinde bilgisayarınızdaki filmlerin olduğu klasörü(leri) tanımlayın.
    İzlemek istediğiniz filme ulaşın. Sağ altta Play with Live Conversion'a tıklayıp izleyin filminizi.

çok teşekkürler. fakat srun şu. ipad de appstore a airvid yazıyorum.orada ücretsiz bir sürüm görünmüyor.
    usa hesabı açmıştım bir tane acaba oradan mı indireceğim onu ? turkiye store da yok çünkü.
    hayır çok uğraştıracaksa AVplayer HD satın alacağım eğer sorunsuz herşey izlenecekse.
    bir de tek sorun film atmakda değil. sitelerde filmde izlenmiyor flash desteği falan da yok.

ben açıkçası yeni bi kullanıcı olarak çok şaşkınım. en dandik bilgisayarla yapılacak temel öğreler nasıl olurda teknoloji harikası denilen bişeyde varsayılan olarak olmaz.olacak iş değil

bi ayrı konuda uygulamalar.google earth yükledim dün. 3d desteği yok ipad de galiba.onu da anlamadım.
    neyse google dan bi araştırdım google earth apple ye rakip olarak 3d haritaları yeniedi yeni iosta apple bi sürü şey entegre etccekmiş.haritalar facebook vs. google da ona cevap olarak yeni bi image yöntemiyle earth i şekillendirdi bu hafta içinde çıkacak falan diyor.

ama benim daha dün ipade indirdiğimde bırak yeni 3dyi normal 3d görüntülenmiyor binalar o neden acaba anlayamadım

9to5mac
    Google's new 3D maps coming to iOS in coming weeks - 9to5Mac
    http://9to5mac.com/2012/06/06/googles-new-3d-maps-coming-to-ios/#/~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 8 Haziran 2012; 5:32:50 >

• quote:

quote:

çok teşekkürler. fakat srun şu. ipad de appstore a airvid yazıyorum.orada ücretsiz bir sürüm görünmüyor.
    usa hesabı açmıştım bir tane acaba oradan mı indireceğim onu ? turkiye store da yok çünkü.
    hayır çok uğraştıracaksa AVplayer HD satın alacağım eğer sorunsuz herşey izlenecekse.
    bir de tek sorun film atmakda değil. sitelerde filmde izlenmiyor flash desteği falan da yok.

ben açıkçası yeni bi kullanıcı olarak çok şaşkınım. en dandik bilgisayarla yapılacak temel öğreler nasıl olurda teknoloji harikası denilen bişeyde varsayılan olarak olmaz.olacak iş değil

bi ayrı konuda uygulamalar.google earth yükledim dün. 3d desteği yok ipad de galiba.onu da anlamadım.
    neyse google dan bi araştırdım google earth apple ye rakip olarak 3d haritaları yeniedi yeni iosta apple bi sürü şey entegre etccekmiş.haritalar facebook vs. google da ona cevap olarak yeni bi image yöntemiyle earth i şekillendirdi bu hafta içinde çıkacak falan diyor.

ama benim daha dün ipade indirdiğimde bırak yeni 3dyi normal 3d görüntülenmiyor binalar o neden acaba anlayamadım

9to5mac
    Google's new 3D maps coming to iOS in coming weeks - 9to5Mac
    http://9to5mac.com/2012/06/06/googles-new-3d-maps-coming-to-ios/#/~

Alıntıları Göster
    2:18:44 deki mesajımda var Air Video'nun Tr AppStore linki.

IOS da Flash desteği olmadığını duyan son kişiler arasında yer alıyor olabilirsiniz. Masaüstü sistemlerde bile işlemciye işkence eden Flashı mobil sistemlerde desteklemiyor Apple. Zaten Adobe bile mobil sistemlerde Flash olayına son verme kararı aldı.

Flash olmadan film izlemek için forumda çeşitli başlıklar var. Biri bu:http://forum.donanimhaber.com/m_60605352/tm.htm

3D binalar bir önceki versiyonda vardı (6.0.....)
    Earth US store'da var ama güncellemeye kalkınca "satın almaya çalıştığınız öge artık mevcut değil" diyor. JB olduğu için appStore dışında buldum.
    Ama bu yeni versiyonda (6.2.1.6400) yok 3D binalar katmanı

düzeltme: Dün akşam tekrar denediğimde indirebildim US store'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 8 Haziran 2012; 11:35:26 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.