Şimdi Ara

iphone 6 Ekran Kilidi Şifremi Unuttum. ÇÖZÜMÜ BULUNDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
157.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6 aldım forumdan bir arkadaştan sağolsun sorunsuz gönderdi cihazı.

İşten eve geldim cihazı kurdum kartımı taktım parmak izimi okuttum 4 haneli parola istedi onu yazdım sonra telefon açıldı ve bir kaç uygulama yükledim vs..

Uygulamaları yükledikten sonra ve telefonu kurcaladıktan sonra kapatıp açayım dedim. Parola istedi başta buraya kadar her şey normal..

Azönceki yazdığım parolayı unuttum resmen telefon açılmıyor parmak izi ilk açınca olmuyor diyor cihaz kafayı yiyeceğim.

Cihazda parmak izim tanımlı, icloud kurmuştum. Kendi Apple ID ile girip uygulamalar indirdim vs...

Cihazı nasıl açabilirim çok sinirliyim şuan lütfen yardım edin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dupont81 -- 5 Aralık 2014; 9:11:37 >

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şimdi açtım telefonumu. Dediğiniz gibi itunes'a cihazı bağlayıp geri yükle deyince oldu çok şükür...

Bir bardak su içmemi, apple store mağazasına gitmem gerektiğini söyleyen arkadaşlar lütfen 4 haneli ekran kilidi unutulunca telefonun açılabildiğini yardıma ihtiyacı olanlara söylerlerse sevinirim..

Hayırlı akşamlar
    Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 6 Ekran Kilidi Şifresini mi Unuttun? Çözüm Bulundu!

iPhone 6'nızın ekran kilidi şifresini unuttuğunuzda, cihazınıza erişmek zor olabilir. Ancak üzülmeyin, sorunun birkaç çözümü var.

Seçenek 1: iCloud ile Sil

• iCloud'a erişebiliyorsanız, cihazınızı uzaktan silebilir ve ardından yeni bir şifreyle yeniden ayarlayabilirsiniz.
    • Find my iPhone web sitesine gidin ve Apple Kimliğinizle oturum açın.
    • Cihazlarınızı seçin ve "Sil" düğmesine tıklayın.

Seçenek 2: Kurtarma Modu

• iPhone 6'nızı bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın.
    • Ses Kısma düğmesini basılı tutarken cihazınızı yeniden başlatın.
    • Apple logosu göründüğünde Ses Kısma düğmesini bırakın.
    • Kurtarma modu ekranı göründüğünde iTunes'da "iPhone'u Geri Yükle" seçeneğini tıklayın.

Seçenek 3: DFU Modu

• DFU modu, Kurtarma Modundan daha derin bir kurtarma durumudur.
    • iPhone 6'nızı bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın.
    • Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun, ardından Ses Kısma düğmesini basılı tutarken Güç düğmesini bırakın.
    • 10 saniye sonra Ses Kısma düğmesini bırakın.
    • iTunes, iPhone'unuzun kurtarma modunda olduğunu algılayacaktır.

Not: Bu seçenekler verilerinizi silebilir, bu nedenle şifrenizi unutmadan önce cihazınızı yedeklediğinizden emin olun.

Bu çözümlerden herhangi birini uyguladıktan sonra ekran kilidi şifreniz sıfırlanacak ve cihazınızı yeniden ayarlayabileceksiniz. Şifrenizi güvenli bir yerde saklamayı unutmayın, böylece gelecekte yeniden unutmazsınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Restore edin
    Telefonu kapatin
    Home tusuna basarak telefonu bilgisayara baglayin bir sure bekleyin,itunes i acip geri yukle diyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten cok ilgin nasil rakamlar giriyorsunuz anlamadim ! Macerami ariyorsunuz ? İnsan kendi yazdigi rakami 5 dakka sonra nasil unutr garip. Mustahak sizin gibilere

• quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Gercekten cok ilgin nasil rakamlar giriyorsunuz anlamadim ! Macerami ariyorsunuz ? İnsan kendi yazdigi rakami 5 dakka sonra nasil unutr garip. Mustahak sizin gibilere

Teşekkür ederim...

Nasıl olsa parmak izimi okuttum, parolayla kimse girmesin diye de o anlık bir şey yazdım isteyince.. Telefonu kapatıp açınca parola ile giriş zorunluluğunu bilsem inanın böyle bir şey yapmazdım
  • hani,üyeliklerde kullandığın 4 haneli parola var ya ! onu yaz gülmüyorum ,başka bir konuda benim başıma da gelmişti hemen reset attıp yavaş yavaş hatırlamıştım..(heeeeaaaaa)
  • dr_divx D kullanıcısına yanıt
    hocam böyle 2486 1793 gibi bir şey yazmıştım girdim ama olmadı :( reset atınca düzelecek mi? Dediğim gibi parmak izim falan hepsi kayıtlı, icloud a giriş yaptığım son telefon da o görünüyor zaten.. inşallah ya şifreyi bulurum ya da bu işi çözerim.

Şuan 60 dakika iptal oldu telefon
  • Sendede ne sans var hocam

• Restore et geç

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    telefon ekran kilidi olduğu için bağlanılamıyor diyor yarıda atıyor itunes, ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Gercekten cok ilgin nasil rakamlar giriyorsunuz anlamadim ! Macerami ariyorsunuz ? İnsan kendi yazdigi rakami 5 dakka sonra nasil unutr garip. Mustahak sizin gibilere

Simdi konuyu acan arkadasa boyle konustun
    Eline bir sey gecti mi ?
    İnsanoglu her an hata yapar eminim siz de bir cok sey unutmussunuzdur
    Millete yukleneceginize onlara olumlu yaklasmaya calisin
    Ama bizim millette ara ki bulasin

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

telefon ekran kilidi olduğu için bağlanılamıyor diyor yarıda atıyor itunes, ne yapmam lazım?

Su içecen dostum, şifreyi kırmak öyle kolay olsa neden şifre koyulsunki. Ancak Apple storeda ürünün sana ait olduğunu kanitlarsan olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    vallaha hocam maalesef :( bi kurtarabilsem :(
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    ürünü bugün ikinci el aldım faturası kutusu her şeyi bende. ayrıca i-cloud adresimde en son cihazın imei numarası görünüyor. Fatura tabii ki başkasının adına ama..
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    apple sitesinde bunlar yazıyor. kesin kurtulur mu?

http://support.apple.com/tr-tr/HT1212
  • quote:

apple sitesinde bunlar yazıyor. kesin kurtulur mu?

http://support.apple.com/tr-tr/HT1212

Evet ise yarar

• kesin kurtuluş için cihazı kapatın. usb kablosunu bilgisayara takıp itunes açın. Daha sonra cihazın home tuşuna basılı tutun. usb kablosunu iphone'a takın. itunes kurtarma modunda iphone buldu dedikten sonra restore düğmesini tıklayın. en sonunda cihazınızı yeni iphone olarak tanıtın ki eski yedekten geri yükleme yapmasın.
  • DFU moda geçip geri yükleme yapın. Bu şekilde açabilirsiniz.

• quote:

vallaha hocam maalesef :( bi kurtarabilsem :(

Yaptin mi hocam

• Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şimdi açtım telefonumu. Dediğiniz gibi itunes'a cihazı bağlayıp geri yükle deyince oldu çok şükür...

Bir bardak su içmemi, apple store mağazasına gitmem gerektiğini söyleyen arkadaşlar lütfen 4 haneli ekran kilidi unutulunca telefonun açılabildiğini yardıma ihtiyacı olanlara söylerlerse sevinirim..

Hayırlı akşamlar
  • Arkadaşım sağduyulu yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Gerçekten insan yeni telefon aldıktan dakikalar sonra böyle bir sorun yaşayınca çok üzülüyor ve yardım bekliyor.

Forumdan Dr.Teknik arkadaşıma bana telefonda yardımcı olduğu için ve beni hiç tanımamasına rağmen gece gece kahrımı çektiği için çok teşekkür ediyorum...

Forum budur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.