Şimdi Ara

iphone 6 Ekran Kilidi Şifremi Unuttum. ÇÖZÜMÜ BULUNDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
158.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Madem açılabiliyor ne demeye bu şifreyi koyuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım çok sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Gercekten cok ilgin nasil rakamlar giriyorsunuz anlamadim ! Macerami ariyorsunuz ? İnsan kendi yazdigi rakami 5 dakka sonra nasil unutr garip. Mustahak sizin gibilere

Bu arkadas kusursuzmus arkadaslar dagilabiliriz

• dupont81 kullanıcısına yanıt

• Gule gule kullanin hocam

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, çok sağolun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Madem açılabiliyor ne demeye bu şifreyi koyuyorlar

İcloud olayi var
    Mesela konuyu acan arkadasin telefonunu birisi calmis olsa
    Restore edebilir ,fakat etkinlestirme ekraninda apple id ve sifre istiyor
    Bu dediklerim olmasaydi kesinlikle soze katiliyor olurdum

• Konuyu daha önce görseydim yardım ederdim ancak çözmüşsünüz sorununuzu :) Güle güle kullanın cihazınızı, şifrenizi de özel birşey yaparsanız unutmanız zorlaşır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Arkadaşım sağduyulu yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Gerçekten insan yeni telefon aldıktan dakikalar sonra böyle bir sorun yaşayınca çok üzülüyor ve yardım bekliyor.

Forumdan Dr.Teknik arkadaşıma bana telefonda yardımcı olduğu için ve beni hiç tanımamasına rağmen gece gece kahrımı çektiği için çok teşekkür ediyorum...

Forum budur...

E bu kadar uğraşacağına birkaç kez yanlış girip iTunes Şifresi ile açsaydım telefonu. Onuda bilmiyorum deme sakın.

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Şifremi her yanlış girişimde iki kat uzun süre kilitlendi telefonum, itunes şifre sormadı hiçbir aşamada..
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Restore yaptıktan sonra farklı bir şifre girdim zaten şifreyi unuttuğum için, etkinleştirme sıfır cihaz almışım gibi yapıldı yani..
  • quote:

Şifremi her yanlış girişimde iki kat uzun süre kilitlendi telefonum, itunes şifre sormadı hiçbir aşamada..

O zaman baya uzun süre kilitlemek gerekli

• dupon81 abi nasıl yaptın ? ben de i tunes dan geri yükle dedim fakat olmadı
  • Hocam bana yardımcı olabilir misin? Dün akşam şifremi değiştirdim daha sonra hep parmak izimle açtım değiştirdiğimi falan unuttum. Telefon kapanınca aklıma geldi şimdi hiçbir türlü açamıyorum. İtunes'e bağladım, geri yükle ve güncelle butonları cıkıyor geri yükle ve güncelle dedim ama olmadı henüz. Ve telefon sıfırlandı biri aradığında numarası yazıyor.
  • apple support
    iPhone'unuzun parolasını unuttuysanız veya iPhone'unuz etkisizleştirildiyse
    http://support.apple.com/tr-tr/HT1212

burada yazılanları aynen yapın, ben öyle yaptım ve telefonumu açabildim...

• ikinci kez basima geliyor sifre suydu 33 77 11 tum kombinasyonlari denedim olmuyor 773311 331177 hepsini yaptim yok simdi 1 saat bekle isin yoksa

• arkadaşlar iphone 6 şifreyi giremedim bloke oldu karışık bi anda değiştirdim sonra hatırlayamadım telefonu itunese bağlayın diyorlar.Fakat fotoğrafları falan ıclouda yedeklemediğimden dolayı sıkıntı yaşıyorum ekranı nasıl açablirim yardımcı olabilirseniz sevinirim ya da fotoğrafları yedeklesem de olur lütfen yardımcı olur musunuz acayip makbule geçer @X-Slim
  • lawyeR3535 L kullanıcısına yanıt
    apple support
    iPhone'unuzun parolasını unuttuysanız veya iPhone'unuz etkisizleştirildiyse
    http://support.apple.com/tr-tr/HT1212

Buradaki talimatları uygulayın, telefonunuzu sıfırlayın olacaktır mutlaka..

• quote:

Arkadaşım sağduyulu yaklaşımın için çok teşekkür ederim. Gerçekten insan yeni telefon aldıktan dakikalar sonra böyle bir sorun yaşayınca çok üzülüyor ve yardım bekliyor.

Forumdan Dr.Teknik arkadaşıma bana telefonda yardımcı olduğu için ve beni hiç tanımamasına rağmen gece gece kahrımı çektiği için çok teşekkür ediyorum...

Forum budur...

aynı sorun bizimde başımızda var icloud şifresini biliyoruz ama ana ekrana koyduğumuz parola yalnış dediği için telefonu açamayıyoruz restorede etmek istemiyoruz içindeki resimleri silmeyelim diye acaba yardımcı olabilecek kimse varmı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.