Şimdi Ara

iPhone 7, ETKİNLEŞTİRİLEMİYOR SORUNU YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iPhone 7 cihazim var İMEİ pasaport kaydı yok. İMEİ'siz telefonlarda normalde SIM yok yazar. Benim telefondan kullandığım son 3 haftada Aranıyor yazıyordu. Telefona format attım ayarlardan her şeyi sıfırla diyip. Sonra etkinleştirilemiyor hatası aldım sürekli. Hatayı fotoğraf olarak asağıya bırakacağım. Pc ye bagliyorum gene ayni hata ama SIM takın diyor fakat imei kaydi yokki cihazin. İpsw ile 13.5 ile denedim gene olmadi iTunes ile default mode aldim yaptim gene olmadi telefonu full sifirladigim icin icloud a girdigimde webten iPhone'u bul yaparak etkinlestirmek istiyorum fakat aygit yok diyor galiba iPhone'u bul kapaliydi sifirlarken. İTunes telefonu okumuyor hicbir sekilde hep asagidaki hatayi veriyor iPhone yaziyor kaliyor. Lutfen yardim edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryugaxklayn -- 5 Haziran 2020; 14:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir wifiden deneyebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Denedim fakat olmadi, sorun sım yok yerine araniyor demesi olabilirmi ondanmi gecmiyor acaba orayi? Wifisiz 4-5 kere guncelleme yaptim itunesdan pc'den kurmayi denedim fakat gene olmadi. Pc deki o hatayi veriyor. Donanimsal bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Guncellemeden önce bir hata yoktu. Pasaport kayitsiz oldugu icin sim yok yazmasi gerekirken araniyor yaziyordu ama duzgun calisiyordu wifi ile kullaniyordum cihazi zaten. Ama son guncellemeyide yapmak istedigimde guncelleme dogrulanamadi hatasi veriyordu bana. Bu etkinlestirilemedi olayi hakkinda bilgisi olan yokmu ?

• Eğer cihazınız hücresel ağı bulamassa aktive edemezsiniz. Tam emin değilim ama cihazınızda baseband sorunu cıkmış iphone 7 lerin kronik sorunudur.

• Format atmadan once bir problem yoktu. Hicbir cozum bulamadim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.