Şimdi Ara

lg smart tv de turkcell tv uygulaması yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce vardı sonra sildim. şimdi tekrar yükmek istiyorum ama lg smart World içinde turkcell tv uygulaması yok. turkcell müzik var sadece.
    nasıl yükleyebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

LG Smart TV'de Turkcell TV Uygulamasının Olmaması

LG Smart TV'lerde şu anda Turkcell TV uygulaması bulunmamaktadır. Ancak LG TV'lere TV+ uygulamasını yükleyerek Turkcell TV içeriğine erişebilirsin.

TV+'ı LG Smart TV'ye Yükleme

1. LG Smart TV'nin uygulama mağazasına git.
    2. "TV+" uygulamasını ara ve yükle.
    3. Uygulamayı aç ve Turkcell TV hesabınla giriş yap.

TV+ uygulamasıyla LG Smart TV'nde Turkcell TV'nin kanallarını, filmlerini ve dizilerini izleyebilirsin.

Eğer LG Smart TV'nde TV+ uygulaması yoksa, alternatif olarak bir medya oynatıcı veya uydu alıcısı kullanarak Turkcell TV içeriğine erişebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lg kullanan arkadaşlar bi bakar mısınız sizde var mı turkcell tv uygulaması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

lg kullanan arkadaşlar bi bakar mısınız sizde var mı turkcell tv uygulaması?
    bu konuyla ilgili bişey bilen yok mu? ya da lg smart tv si olan ?
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözebildinizmi??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    yok çözemedim.
    turkcell tv yi aradım lg ile görüşün diyor.
    lg ile kimle görüşeceğim uygulama ile ilgili bilmiyorum. buradan bir arkadaş mesaj atmış bana "lg ye mail attım " diye.
    turkcell tv kutu ile vermeyi tercih ediyor izlenimi verdi ama net bişey söylemedi.

turkcell tvnin lg ile görüşün demesi biraz saçma. sen vermezsen uygulamayı lg kafasına göre uygulamanızı yayınladım ahaaa mı diyecek?
    ya artık uygulamayı kullanmıyoruz de ya da kullanıyorsun da lg yayından kaldırmışsa biz bir bakalım de. beni niye lg ye yönlendiriyorsun .
    lg nin vereceği cevap basit, "biz firmalardan gelen talebe göre uygulamayı yayına alırız " bu kadar. lg canı istediğine uygulama hazırlayıp habersiz yayınlacak değil ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 19 Mart 2015; 9:43:28 >
    Normalde Turkcell tv ios ve android te var bence kaldırmasebebleri başkadır.
    Ben çağrı merkezi ile görüştüm onlarında haberi yok uygulama var biliyorlarmış
    Siteden şikayet yazdım bence işin peşini kovalamak lazım veya nie kaldırdılar sebebini öğrenmek lazım .

Daha önce yüklemiş arkadaşlar dan alamazmışsın acaba kurulum dosyasını anlayan biri çıksa keşke

• Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    evet ios ta var.
    samsung smart tv lerde çıkıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 19 Mart 2015; 10:43:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

Normalde Turkcell tv ios ve android te var bence kaldırmasebebleri başkadır.
    Ben çağrı merkezi ile görüştüm onlarında haberi yok uygulama var biliyorlarmış
    Siteden şikayet yazdım bence işin peşini kovalamak lazım veya nie kaldırdılar sebebini öğrenmek lazım .

Daha önce yüklemiş arkadaşlar dan alamazmışsın acaba kurulum dosyasını anlayan biri çıksa keşke

var mı bir gelişme sizde ? şikayetinize cevap geldi mi?
    dün baktım bu sefer turkcell muzik de gitmiş.
    yok hocam kaldırmışlar uygulamayı tekrardan geleceğinide sanmam. şikayetten sonra aradılar kaldırılmış tır dediler bitti gitti.

• arkadaşlar bu iş burada bitmez teknoloji yeni başlıyor kaldı ki böyle bir uygulama gitmez hemen ben kuralamaya başlıyorum tv yi gelişme olursa bildiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymann

arkadaşlar bu iş burada bitmez teknoloji yeni başlıyor kaldı ki böyle bir uygulama gitmez hemen ben kuralamaya başlıyorum tv yi gelişme olursa bildiririm

Gelişme var mı?
  • halbuki şifre ile çalışan bir uygulamaydı.kanal d nin falan da ücret alabildiği uygulaması var. turkcell gibi büyük geçinen bir firmaya yakışmadı.
    filbox aldım. modülü taktım ne internetle ne ikinci kumanda ile uğraşmıyorum. zaten amacım belgesel seyretmekti. yıllık 120 tl ye bitirdim işi.
  • Maalesef yaptığım girişimler sonuçsuz kaldı turkcell amacı TV+ işini büyütmek maalesef ayrı cihaz aldırmak zorunda bırakıyor milleti o yüzden de TV uygulaması akıllı TV lerde artık görmemiz mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip,

mobilden yansıtmada yapılmıyor.!
  • bugün itibariyle webos mağazasında turkcell tv+ uygulaması görünüyor. Ben yükledim ve gayet iyi çalışıyor.

Lg tv si olanlar için artık tek eksi stremio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 19 Aralık 2020; 11:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akenatons

bugün itibariyle webos mağazasında turkcell tv+ uygulaması görünüyor. Ben yükledim ve gayet iyi çalışıyor.

Lg tv si olanlar için artık tek eksi stremio.

Bayağı erken halletmişler sorunu. Bravo Türkcell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg tv de uygulama Mağazasında türkcell tv plus yok siz nasıl yüklediniz

• ben de bulamadım, yükleyebilen var mı?

• yok hocam 10 günlük getirmişler sanırın şaka gibi

• TV+ uygulaması WebOS 4.0 ve üzeri için çıktı. Yani 2017 ve altında üretim yada WebOS 3.5 ve altı işletim sistemi olan TV'ler de uygulama yok. Buda LG nin ayıbıdır...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.