Şimdi Ara

Beko Crystal 9 B75 D 986 S /75' 4K UHD Smart Google TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü 45.847 tl ye 4 taksit şeklinde alabiliyorum ürün hakkındaki düşünceleriniz nedir fiyat performans açısından nasıldır

45 - 60 bin tl arası daha mantıklı fiyat performans ürünü önerilerine açığım.

• Bu ürünü magaza da inceleme sansi buldum. Ekranda sacma bir demo dönüyordu danismana tv yi almayalim diyemi bu kadar kötü veriyorsunuz diye sordum reklam anlasmasi cart curt. Neyse farkli bir 4k acti goruntu guzel lakin benim 10 yil önce aldigim cristal panel philisp tv ile cok bir fark goremedim arasinda birisi 4k birisi full hd öyle düşün. İncelemelerim arasinda fiystindan dolayi buda listemdeydi. Lakin ne vestel ne arcelik ne beko ki ayni tvler hemen hemen ayni anakartlar cok fark goremedim aralarinda ve almaya uygun gormedim. tercihim fiyatindan dolayi 65 gho 9700 grundig oled oldu. Kullanim kriterlerime uygun ne fazla ne eksik f/p olarak degerlendirdim. Yok ekran yaniyormus yok 4k da 120 hz degilmis. Amacim kaliteli isik hüzmesiz , bulutlanma görmeyeceğim aksamlari 1 2 saat keyifli filmler ve diziler izleyebilmek buda benim tum kriterime uydu. vatan dan 47.000 tl ye aldim net bir bilgi bulamadim.almadna once kendim goruntu ve ses denemesi yaptim magazada ve fiyat olarak da uygun oldugu icin aldim ciktim. Servis kurulumu da ertesi gun geldi kurdu hatta biraz yukari astiklari icin tekrar cagirdim tekrar geldiler kurdular gittiler. Bir servisten beklenen guler yuz ile. gho 9900 modeline de baktim lakin aradaki fiyat farkini verecek sone bulamadim o yuzden 9700 modelini aldim. 75" qled alacaktim 65" ekran aldim ha iyiki buyuk almamisim cunku izleme mesafem 3 4 mt arasi 75 cok buyuk olacakmis. Eski tv 55" di o bile yeterliydi ama biraz buyuk ve sinema keyfi almak istedim.

Diger markalar şaka fiystlari ile yanina yaklasilmaz.o paralarida vermek biraz kerizlik geldi bana ki alabilecek durumum var cok sukur. Ama bir tv ye bana gore 45 50k bile fazla aslinda ama malum artik bir piyasa var enflasyon var. Ama yine de ayni kalitede bir dizi ve film icin 2 hatta 3 kati fiyat vermek markacilik yapmak bana gore kerizlik ve enayilik ve markalar bunu malesef ki cok iyi kullaniyor. Eskiden tekel olan lg, samsung ve philips bu keriz avini cok iyi kullaniyor. Tv yi aldigimda philips , lg , samsung , grundig oled ler yan yana acikti ve ayni yayin vardi zerre fark goremedim. Demek ki oled oled dir dedim uygun ve yine kaliteli olduguna inandigim grundig markasini tercih ettim. Forum da konu actim bununla ilgili deneyim ve tecrubemi adamlar satis danismani gibi kotulemeye calisiyor iste o fanatizm den kurtulamiyor millet. Evinde karasal yayin 1080p ama istedigi hz 120 200 hz sacma sapan iyisini sandiklari sacma tvlere para veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 11 Temmuz 2024; 23:24:33 >

• Öncelikle detaylı cevabından dolayı teşekkür ediyorum.

Arçelik Beko Grunding markaları zaten kardeş marka gibi olduklarından dolayı birebir bütün özellikleri aynı modelleri üretiyorlar bende mediamarkta gittim ve grunding 75 inç qled ve 65 inç oled modellerini canlı görme fırsatım oldu ve gördüğüm gibi qled modelinden vazgeçtim sizinde dediğiniz gibi görüntü kalitesi açısından gerçekten benim evimdeki vestel marka eski sıradan bir televizyon ile arasında hiç bir fark yoktu bu nedenle bende almışken vereceğim paraya değecek bir televizyon almayı istiyordum biraz daha fazla para verip 65 inç oled tv almaya karar verdim hem diğer marka oled tvlere nazaran fiyatı hem taksit imkanı hemde ürünü aldığım bayinin teslimat konusunda bana sağladığı kolaylıktan dolayı BEKO Crystal 9 OLED B65 OLED D 975 A / 65” OLED 4K UHD Google TV modelini 59.500 tl ve 7 taksit karşılığında satın aldım umarım pişman olmam. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.