Bir iş arkadaşıma monitör ararken denk geldim. Laptop ekranından kurtulayım da ne olursa olsun bir monitör olsun diyordu ve bunu gördüm. Fiyat hiç fena gelmedi bana ve gördüğüm kadarıyla en ucuz 1080p monitör şu an bilindik markalar içinde. amazon VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1 |
1.999TL *** VIEWSONIC 21.5' VA220-H FULL HD 1MS 100HZ MONİTÖR
-
-
Teşekkürler, N11 de uzun zamandır 2.200 TL idi. 2.000 TL olduğunu görünce siparişi verdim.
İkinci ekran olarak dikey şekilde vesada kullanacağım. -
Bu dik hala geliyor mu -
Kendi gelme özelliği yok. Ayrı tutucu ayaklardan alıp ona dik yerleştirmek lazım.
hz ile va ile ips ile panel tipi ile işi olmayana mis gibi monitör. Abidik gubidik fason markalardan da eminim iyidir.
-
Çift kollu monitör tutacağı (vesa) var bende.
32" 4K IPS monitörün yanına dik olarak konumlandıracağım. Dik olarak kullandığım zaman 32" ile aralarında çok fazla fark olmayacak o yönden de iyi.
2 tane 32" monitör kullanıyordum ve büyük geldi.
2.000 TL ye benim için güzel bir alışveriş oldu. Her kullanım senaryosuna uygun bir monitör olmayabilir.
100HZ olması gayet iyi.
Aşağıya bir örnek koyayım daha rahat anlaşılması için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 15 Kasım 2024; 9:3:8 >
-
Teşekkürler hocam ayrıntılı açıklama için -
Birine faydalı olduysa konu, ne mutlu. Güle güle kullanın hocam :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çift kollu monitör tutacağı (vesa) var bende. 32" 4K IPS monitörün yanına dik olarak konumlandıracağım. Dik olarak kullandığım zaman 32" ile aralarında çok fazla fark olmayacak o yönden de iyi. 2 tane 32" monitör kullanıyordum ve büyük geldi. 2.000 TL ye benim için güzel bir alışveriş oldu. Her kullanım senaryosuna uygun bir monitör olmayabilir. 100HZ olması gayet iyi. Aşağıya bir örnek koyayım daha rahat anlaşılması için. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X