Şimdi Ara

İZMİR beleş yıkama yapan ya da yıkama otomatı olan benzinlikler listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
6
Favori
24.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar izmirde yakıt aldığımızda beleş yıkama yaptırabileceğimiz ya da 1 tl ile köpük ve su makinesiyle kendimiz yıkama yapabileceğimiz benzinlik listesi yapalım. herkes semtiyle beraber şirketi yazarsa ilçelere göre bir liste yapabiliriz. ben ilk mesajı güncellerim sık sık.

ilkini ben yazıyorum

BAYRAKLI adliye milangaz - beleş yıkama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 21 Şubat 2014; 8:48:50 >

• İnciraltı BP karşısı Dörtyol Oto yıkama Makinalar 2TL ile çalışıyor.

Basınçlı havadan tutunda ozon makinasına kadar mevcut.

Bornova- Kamil Tunca Shell 1 TL verip hiç araçtan inmiyorsunuz yıkama tünelinde yıkamacılar basınçlı makineyle yıkıyor.

3TL verip tünele girebilirsiniz üfleme şeklinde kurutma sağlıyor.

Bayraklı-Opet - 7TL tünel yıkama baya kaliteli üfleme ve kurulama yapıyor 2 dakikada araba tertemiz oluyor.

Karşıyaka tünellere girmeden karşılıklı bulunan BP'lerde de aynı tünel sistemi mevcut o da 7TL

Çınarlı-Aytemiz'de yakıt alımına ücretsi dış yıkama

Çınarlı-Shell 1TL ile çalışan makine

Bornova-1. Sanayi Opet-Güre Petrol 1 TL ile çalışan makine ve tünel yıkama

Pınarbaşı total 1TL makina ve tünel yıkama
  • Gaziemir opet eren petrol. Çevre yolu karabaglar çıkışı semt garajına gelmeden
  • Aytemiz çınarlı 3 tl iç dış yada bedava yıkatma otomatik fırçalı makine ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Aytemiz çınarlı 3 tl iç dış yada bedava yıkatma otomatik fırçalı makine ile
    BP., Eşrefpaşa yağhaneler son ışıkların köşesi. normal fırça sabunlu cilalı 3.tl. Ayrıca silinmesini ve içerinin makinayla temizlenmesini isterseniz Toplam 5.tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

BP., Eşrefpaşa yağhaneler son ışıkların köşesi. normal fırça sabunlu cilalı 3.tl. Ayrıca silinmesini ve içerinin makinayla temizlenmesini isterseniz Toplam 5.tl

Alıntıları Göster
    esenderede basınçlı makineyle total bayisinde dış yıkama ücretsiz. 1 tl ilede köpürtebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

esenderede basınçlı makineyle total bayisinde dış yıkama ücretsiz. 1 tl ilede köpürtebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    çiğli sanayi m oil de basınçlı makineler var. para atarak yıkama yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 28 Şubat 2014; 9:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

çiğli sanayi m oil de basınçlı makineler var. para atarak yıkama yapabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Bornova Ankara Caddesi yan yol, Park Bornova'yı Naldöken Kavşağı istikametine geçince üç tane yanyana benzinlik var.
    Ortadaki Total olanda 1 TL köpük 1 TL basınçlı su var. Çok güzel ve ucuz ama elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Aletler 1 dakika falan açık kalıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Bornova Ankara Caddesi yan yol, Park Bornova'yı Naldöken Kavşağı istikametine geçince üç tane yanyana benzinlik var.
    Ortadaki Total olanda 1 TL köpük 1 TL basınçlı su var. Çok güzel ve ucuz ama elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Aletler 1 dakika falan açık kalıyor.

Alıntıları Göster
    balçova BP köpüklü, iç dış yıkama mevcut. her makina 2TL.

ilk başladıklarında 1TL idi, baktılar talep çok jetona çevirip 2TL yaptılar şerefsizler. ulan 8 liraya geliyor zaten, 3-5 lira daha veririm en azından adam akıllı yıkanır araç. çok akıllı sanıyorlar kendilerini.

• Menemen cigli taraflarinda var mi boyle 1 tl kopuk 1 tl su olan yerlerden arkadaslar?
  • Gaziemir metro market yanındaki shell
    Gaziemir kipa yanındaki yeni acılan petrol ofisi
    Gaziemir outlet lerin ordaki bp ve thermo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

ilk başladıklarında 1TL idi, baktılar talep çok jetona çevirip 2TL yaptılar şerefsizler. ulan 8 liraya geliyor zaten, 3-5 lira daha veririm en azından adam akıllı yıkanır araç. çok akıllı sanıyorlar kendilerini.

nasıl oluyor bu. kendimiz mi yıkıyoruz iç dış. orda elemanlar mı tam anlayamadım. bide normal bildiğimiz fırçalı alet aletle mi yıkanıyor?
  • Mavisehir petrol ofisinde (karsiyaka-cigli siniri) 5 liraya kopuklu yikama var fisi alip siraya giriyorsunuz bir guzel yikiyorlar 5 liraya kopuklu olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

nasıl oluyor bu. kendimiz mi yıkıyoruz iç dış. orda elemanlar mı tam anlayamadım. bide normal bildiğimiz fırçalı alet aletle mi yıkanıyor?

Alıntıları Göster
    Atatürk stadının arka tarafı Çınarlıda Emircanlar petrol komple 3. tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Mavisehir petrol ofisinde (karsiyaka-cigli siniri) 5 liraya kopuklu yikama var fisi alip siraya giriyorsunuz bir guzel yikiyorlar 5 liraya kopuklu olarak.

Bu kayra evlerinin karsisindaki mi?
  • Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bankaların yakınında PO Yaman Petrol'de bahsi geçen sistem mevcut.

Hatta araç içi temizliği için elektrikli süpürge bile var.

Benzin aldıktan sonra yanaşıyorum, aracı yıkayacak kişiye 5 TL veriyorum,tertemiz yıkanıyor. Sonra ben kuruluyorum mikrofiber bezle. Pırıl pırıl oluyor.

Not: Yaman Petrol ile hiçbir bağlantım yoktur.
  • ata sanayi kent hastanesinin yanındaki poda yakıt alana, fırçalı, köpüklü yıkama bedava.
  • Arkadaşlar şirinyer civarinda böyle kopuk ve su veren bir yer var mi
  • İzmir değil ama Giresunda bildiğim bir yer var belki lazım olur.
    Giresun-Dereli yolunun Dereliye hemen girişindeki PO ' da otomatlar var onlara para atarak aracınızı temizleyebilirsiniz
  • Bende manisayı yazıyım bari en son izmir çıkışında shell de vardı ama bana sirinyerde lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 583534

Bende manisayı yazıyım bari en son izmir çıkışında shell de vardı ama bana sirinyerde lazım
    Konuyu güncellesek iyi olacak arkadaşlar. Folkart'ın yanındaki yoldan Salhane metroya giderken sağda otogaz(1.97tl) satan bir bayi var. SADECE otogaz alımlarında köpük ve fırçayla yıkama yapıyorlarmış. Fiyat 3tl. Geçen burada yıkatırken arabanın içindeydim. Resmen terapi gibi yav
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.