|
A101 de Bu Perşembe Elektrikli Araç Var!
-
-
Fiyatı fena değil, eski bir araba almaktansa bunu tercih etmek daha bir mantıklı olur sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şehir içinde spring düşünüyordum bu biraz küçük ve yavas kalıyor. 45 kmh hız düşük. en az 60 yapabilmeli
-
Oyuncak arabaya canını teslim etmek isteyenlere...
-
Dostum elektrikli araç demişsin ama bu oturgaçlı çöp konteyner götürgeci
-
Bana şey gibi geldi nasıl anlatsam.. Broşürdendir sandım, videosunu da izledim halen çok garip.
Biri eskizi çizmiş, başka biri bu tasarımı büyütürken orijinal oranı koruyamamış öyle başlamış 3 boyuta aktarmış.
Arabaya bakınca uzay-zaman bükülmesi görüyorsun.
Ekleme:
Bakın şöyle Tesla üzerinden, bu normal olan:
Bu da yandan kaymışı:
Yani köşedeki yerden büyütülüp küçütülse bunlar olmayacak. Vay arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 19 Mart 2024; 16:52:48 >
-
Bu işin tadı kaçtı Muhsin, 170 bine en kral broadway i alırken şimdiye bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım aldı pendik den kurtköye çıkarken pil göstergesi bile stabil değil. yokuşta kırmızı yanıyo bitmiş gibi rampa aşağı yeşil oluyor. bu para etmez.
-
buna bu parayi verene kadar guzel bi rtx 4090 li pc toplanir en azindan bisiye benzer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu paraya R19 veya Renault 11 Flash alınır
-
4 tekerli her aracı kale almayın. El arabasında da 2 teker var a101 de el arabası konusumu açacaksınız. 45 km hızla şehir içi yola bile çıkarsanız can güvenliğiniz tehlikede. Biri sinirlenip sizi pompalıyla vurabilir bu hayat şartlarında
-
Gece sokaktan çok rahat çalınır bu. Bir daha parçasını bile bulamazsınız.
-
tesla değil keşke togg alsaydınız cuk oturur bu araca.. Zaten togg bu aracın uzatılmış hali :D
-
Herkes olumsuz yaklaşmış ama bence şehir içi kısa mesafe kullananlar için iş görür. 500 bin liralara bisiklet satılıyor ülkede. 160 bin liraya kapalı kasa bir araç alıyorsun sonuçta. 45 km şehir içi yeterli bir hız. Üniversite kampüsü, havalimanı gibi yerlerde de kısa mesafe ulaşım amacıyla kullanılabilir.
www.alatin.com.trEmonda Yol Bisikleti | TREK |https://www.alatin.com.tr/urun/emonda-slr-9-dura-ace-12li-1 -
Gecen 50 bindi simdi 170 ne ara prim yapti
deselerdi o zaman alirdik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ne la
-
adam olana çok bile
-
88 model şahin alırım, bunu almam.
-
bugün bu aracı yolda gördüm
-
Hala Türkiye'de Broadway ve r19 konuşuyorlar Anadolu'da hayat gerçekten 80 sene geriden geliyor sanırım hala da şükür çekiyorlar dünyaya köle olmaya kula kulluk etmeye gelmişler haha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Dostum elektrikli araç demişsin ama bu oturgaçlı çöp konteyner götürgeci |
Arkadaşım aldı pendik den kurtköye çıkarken pil göstergesi bile stabil değil. yokuşta kırmızı yanıyo bitmiş gibi rampa aşağı yeşil oluyor. bu para etmez. |
Oyuncak arabaya canını teslim etmek isteyenlere... |
Bana şey gibi geldi nasıl anlatsam.. Broşürdendir sandım, videosunu da izledim halen çok garip. Biri eskizi çizmiş, başka biri bu tasarımı büyütürken orijinal oranı koruyamamış öyle başlamış 3 boyuta aktarmış. Arabaya bakınca uzay-zaman bükülmesi görüyorsun. Ekleme: Bakın şöyle Tesla üzerinden, bu normal olan: Bu da yandan kaymışı: Yani köşedeki yerden büyütülüp küçütülse bunlar olmayacak. Vay arkadaş. |
Gece sokaktan çok rahat çalınır bu. Bir daha parçasını bile bulamazsınız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X