BU STEAM HESABINA KAÇ PARA VERİRDİNİZ?
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Bu Steam hesabı kaç para eder acaba makrodan ban yenmiş faceitte, csgo resmi sunuculara ve pubgye girmiyor sanırım, diğer oyunlar için almak istiyorum siz olsanız kaç paraya verirsiniz ya da kaç paraya satın alırdınız?
Steam db account value 1000 dolar
Türkiye Today's prices 3000 dolar civarı
Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması
Oyunlar +550 gta rust new world falan var. rusta vacdan dolayı girer mi bilmiyorum
Genel olarak oyunlar güzel 2020 civarı güncel güzel oyunlarda var kart düşürülmek için alınmış çöp oyunlarda var. Bandan dolayı ucuza alabilirim Yardımcı olursanız sevinirim.
videoda çıkmayan oyunlar:
rust eso yakuza 0 conan exiles scum prison architect outlast kingdom come deliverance metro 2033 redux saint row 2 The Elder Scrolls II: Daggerfall
Oyunların videosu:
BU STEAM HESABINA KAÇ PARA VERİRDİNİZ?
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Bu Steam hesabı kaç para eder acaba makrodan ban yenmiş faceitte, csgo resmi sunuculara ve pubgye girmiyor sanırım, diğer oyunlar için almak istiyorum siz olsanız kaç paraya verirsiniz ya da kaç paraya satın alırdınız?
Steam db account value 1000 dolar
Türkiye Today's prices 3000 dolar civarı
Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması
Oyunlar +550 gta rust new world falan var. rusta vacdan dolayı girer mi bilmiyorum
Genel olarak oyunlar güzel 2020 civarı güncel güzel oyunlarda var kart düşürülmek için alınmış çöp oyunlarda var. Bandan dolayı ucuza alabilirim Yardımcı olursanız sevinirim.
Fakirlikten zanaatkar olcaz 😂
İnfinix Note 40 Pro Plus 5g Alınır mı?
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Xiaomi Mi Handheld 1C Vacuum Cleaner Dikey Şarjlı Süpürge var fakat şarjı 10 dk civarı gidiyor. Orijinal veya orijinale yakın performansta en fiyat / performans ürünü nereden bulabilirim.
55 KİLO VERDİM 144 > 89
Selamın aleyküm arkadaşlar.
Daha önce de 88 e düşmüştüm 2019 da fakat omad ( günde tek sefer beslenme, o gün 1 paket kuruyemiş bile yediysem başka birşey tüketmiyordum, şekerli hiçbirşey tüketmiyordum, hurma bile) ve sıfır şeker tükettiğim için halis görmeye başladım ve birden kilo kilo tatlı yiyerek kısa sürede eski kiloma geri dönmüştüm.
Bu sefer öncekinden de ders alıp daha sağlıklı ve kalıcı şekilde kilo verdim.
Güncel kilom: 89
Vücut yağ: %28 (25 kg)
Kas: 61 kg (su içmeden tartıldığım için 800 gr civarı az çıkıyor normalde 61.8 kg )
Eğer kilo vermeyi düşünen izlediğim yolu merak edenler olursa seve seve cevap veririm.
Bi Allah razı olsun yeter.
Oyunda yaşadığım epik bi an :D
Laptop Upgrade Tavsiyesi
Selamın aleyküm arkadaşlar. 12500h işlemcili ekran kartsız bir laptopa(asus vivobook 15x oled x1503za-l1465w) sahibim.
Kendi ekranı ve full hd bi monitör takılı yani toplamda çift ekran ve android studioda ram kullanımı 15 gb civarı.
Lehimli 8 gb ram mevcut bende aynı mhzde 8 almıştım dual channel çalışsın diye fakat yetmemeye başladı.
8 i çıkarıp 16 veya 32 taksam 24 gb veya 40 gb şeklinde kullansam yavaşlama olur mu dual channel bozulur mu?
Birim Hesabı
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 651
İkinci El Bölümü Mesajları: 76
Konularının görüntülenme sayısı: 15.766 (Bu ay: 593)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 238 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic