Şimdi Ara

İZMİR beleş yıkama yapan ya da yıkama otomatı olan benzinlikler listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
6
Favori
24.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seferihisara doğru da yelkiyi geçince Bpet otomat (köpük + su) 1er tl
  • karşıyaka civarında para atıp basınçlı su yıkama ve gene para atıp araç içerisi için süpürge yeri var mı bildiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigblacklion

Menemen cigli taraflarinda var mi boyle 1 tl kopuk 1 tl su olan yerlerden arkadaslar?

Evka 5 girişine gelmeden opet var elemanlar basınçlı makinayla köpükle fırçalayıp kendileri yıkıyorlar ama 3-5 ne verirsen usulü sürekli kullanıyorum
  • Balçova bp jeton 2 tl., gaziemir optimum tarafındaki shell yakıt alınca bedava.
  • izmire girerken belkahveye girmeden önceki shellde 2 tl köpük 1 tl su oralarda fırça falanda var.
  • Ben de Emircanlar'da yıkatıyorum. Yakıt alana 4tl iç-dış yıkama. Ancak öyle detaylı bi hizmet beklemeyin köpük+su+içe süpürge şeklinde oluyor yıkamaları. Onun dışında birde Osmangazi tarafında yeni Opet açıldı orda da makineli yıkama var fırçadan farklı daha teknolojik bişey 8-9 tl olması lazım. Ama bornova tarafında 1 tl köpük 1 tl su şeklinde çalışan başka yerleri bilen varsa paylaşırsa sevinirim

• Var mi şirinyer de böle bir yer

• Heryerde köpük su 1 tl degilmi arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    İzmirde çoğu benzincide yok malesef bu su kopuk verenler

• quote:

Orijinalden alıntı: beratgazi

İzmirde çoğu benzincide yok malesef bu su kopuk verenler

Ben arada gidiyorum izmire genelde guzelbahce seferihisara bandirmaliyim zaten marmara bölgesinde her yarım benzincide yikama var köpüklü sulu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• anadolu caddesindeki opette de var fakat köpüğün ve basınçlı suyun bir tanesi bozuk doğru kombinasyonu yapıp çalışanları bulmak zor ya köpük atamıyorsunuz ya da su tutamıyorsunuz...Ayrıca dar bir alan Çiğli Milangaz daha rahat diyebilirim tavsiye olunur.
  • Bende izmir de böyle yıkama yapabileceğimiz yerler bulamadım.Her benzin istasyonuna dikkat ediyorum.Ama göremedim hiç birinde.
  • Red_Devils_ kullanıcısına yanıt
    Balçova Dokuz Eylül Üni Hastanesi yanındaki BP'de var. Geçenlerde BP'nin tam karşısına aracını kendin yıka konseptli bir oto yıkama açıldı. 4-5 liraya malzemeleri veriyorlar sen yıkıyorsun sanırım orayı da deneyebilirsiniz.
  • Teşekkürler hocam. İzmir de biraz daha yaygın olsa fena olmazdı. Balçova BP de bucadan biraz uzak ama inciraltı taraflarına gidersem yıkayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devils_

Teşekkürler hocam. İzmir de biraz daha yaygın olsa fena olmazdı. Balçova BP de bucadan biraz uzak ama inciraltı taraflarına gidersem yıkayabilirim.

Bucadan üç yola gelirken köstence köprüsüne gelmeden Sağ tarafta shell var (Eskiden BP idi) oraya yeni makina koydular. Köpük ve su vede otomatik fırça ile yıkama 3.tl. İçini elektirikli süpürgeyle almak istiyorsanız 1. tl de makinaya atıp çalıştırabiliyoırsunuz. Eleman silsin derseniz araç fırçadan yıkanıp çıktıktan sonra elemana veriyorsunuz o siliyor içini makinayla alıyor iç dış camlarını siliyor 6.tl. Ama tabii çok profosyonelce bir temizlik beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 27 Temmuz 2016; 13:54:01 >

• Izmir karabaglar shell de yikamali kurutmali oto yikama 5 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyupvitano

Izmir karabaglar shell de yikamali kurutmali oto yikama 5 tl

Gaziemire gidiş yönündemi,yoksa gaziemirden gelirken sağ taraftakindenmi bahsediyorsunuz.?
  • Torbalı civarında hemen hemen tüm istasyonlarda 1 liralık köpüklü makinelerden var. Kuşçuburundaki total istasyonundan ne zaman mazot alsam kalabalık değilse bir eleman gelir size sorduktan sonra hemen köpükler yıkar arabayı. En son çaybaşındaki shell hem yıkama hem kurutma yapan makinalelerden getirtti ama daha kullanma fırsatım olmadı. O da maksimum 5 liradır herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.