Şimdi Ara

İZMİR beleş yıkama yapan ya da yıkama otomatı olan benzinlikler listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
24.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optimum gaziemrin ordaki totalde bu otomatlardn vardı ama en son 1 yıl önce gittim . Duruyor mudur bilemem :D Aytemiz halkapınar iç dış 5 tl. Çevikbirin ordaki bp de otomatlardan vardı ama çalışmıyordu en son.
  • Gaziemir semt garajı karşında vardı kapattılar. Optimuma gelmeden total de var ama basıncı çok kötü çamurlar çıkmıyo bile. Gaziemirde şuan yok. Her hafta sonu halkapınar son duraktaki bpet e gidiyorum inşallah orayı da kapatmazlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ilde çok ça görmeme rağmen İzmir de maalesef böyle yerler çok çok az.Araci yikatacagimiz yer yok burada

• 1 tl ilk yerlere %100 zam geldi 2 tl artık çoğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnciraltı BP karşısı Dörtyol Oto yıkama Makinalar 2TL ile çalışıyor.

Basınçlı havadan tutunda ozon makinasına kadar mevcut.

Bornova- Kamil Tunca Shell 1 TL verip hiç araçtan inmiyorsunuz yıkama tünelinde yıkamacılar basınçlı makineyle yıkıyor.

3TL verip tünele girebilirsiniz üfleme şeklinde kurutma sağlıyor.

Bayraklı-Opet - 7TL tünel yıkama baya kaliteli üfleme ve kurulama yapıyor 2 dakikada araba tertemiz oluyor.

Karşıyaka tünellere girmeden karşılıklı bulunan BP'lerde de aynı tünel sistemi mevcut o da 7TL

Çınarlı-Aytemiz'de yakıt alımına ücretsi dış yıkama

Çınarlı-Shell 1TL ile çalışan makine

Bornova-1. Sanayi Opet-Güre Petrol 1 TL ile çalışan makine ve tünel yıkama

Pınarbaşı total 1TL makina ve tünel yıkama
  • Faydalı konu diye buna derim ben 😎

• Gaziemir semt garajı karşısı totalde an itibariyle self yıkama açılmış 😂

• Köstence Köprüsündeki shell de süpürge 1 TL, köpük ve tazzikli su yok.

Üçyoldan Köstence köprüsüne doğru opette de süpürge 1 tl ve çekmiyor . Yıkama makineleri tabiki yok yılamacı 15 tleye yıkıyor ama fırçayla yıkıyor tavsiye etmiyorum maalesef İzmir'de bu tip bir tl ile çalışan makine kıtlığı var

• İlave gaziemir tortaldeki makine bozuk

• Sanayi metro durağının hemen yanında bulunan Petrol Ofisinde de lastik hava aletlerinin yanından arka kısma geçerseniz 1 tl ile çalışan makinelerden var. Ben artık aracımı ayda bir detaylı iç dış başka bir yerde yıkatıp, 4-5 günde bir de orda basınçlı suyla ilaçsız yıkıyorum.

• Ataturk stadyumundan garaj istikameti(kamil tunca caddesi),soldaki shellde elle yikama bedava,makina 4 tl galiba buyuk fircali olanlardan.Ayni istikamette garaja dogru sagda Petline,sol caprazinda Aytemiz 1 tl lik yikama ve kopuk makinesi var.(petline'da arkada silmek icin yer var aytemiz o yonden sikinti biraz)Pinarbasi istikameti Izeltasi gecince kopruden sonra sagda Kadoil var,orda da 1 tl makinelerinden var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncell....
  • Güncel Karşıyaka var mı?

• Nirde beleş oraya yirleş

• eskidendi artık heryerde en az 2 su 2 köpük :D
  • Sene 2020 oldu. Var mi yeni a ilan yerler ? Ben genelde Antalya da yasadigim icin izmir de bir yer bilmiyorum. Bostanli. Tarafindayim . Var mi buraya yakin. Yerler. Bu Arada her sokak cift sira araba. Ne bicim olmus buralar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur@

Sene 2020 oldu. Var mi yeni a ilan yerler ? Ben genelde Antalya da yasadigim icin izmir de bir yer bilmiyorum. Bostanli. Tarafindayim . Var mi buraya yakin. Yerler. Bu Arada her sokak cift sira araba. Ne bicim olmus buralar.
    anadolu cd. çiğliye giderken shell var 2tl köpük 2tl su. mavibahçenin ilerisindeki petrol ofisi'nde akşan 7-8'den sonra hortumla beleş kendiniz de yıkayabilirsiniz
  • ödemiş fırınından limontepeye giderken solda ki Bp de 5 tlye cilalı köpüklü yıkıyorlar paspasları da 2 tlye yıkatabilirsiniz.

• Güncel

Buca çevik bir BP 2tl su, 2tl köpük. Akşam kapanıyor ama.

• var mı bornovada arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.