arkadaşlar konu için kusura bakmayın. cevapları kesin forumda vardır ama ben pek giremiyorum internete bu konulara da uzak kaldım.
yıllar oldu jailbreak vs yapmayalı.
özetle elimde iphone4s ve iPad 3 ( MD367TU/A ) var 9.3.6 versiyonu ikisinde de.
bunları bir şekilde değerlendirmem lazım. ama hiç bir programı kuramıyorum.
iphone4S sadece bisiklet üzerinde müzik dinlemek için kullanıyorum. hiç program yok kurulmuyor.
bisiklet ile ilgili kurabileceğim son uygulamaları kurabilmek isterdim.haraket ettiği sürece ne kadar yol vs gittiğimi kaydetmesi güzel olurdu. ( gerçi sim kart yok içinde ama bazı uygulamalar hat olmadan da çalışıyor sanırım)
iPad içinde YouTube vs gibi uygulamaların. ve bazı oyunların kurabileceğim son versiyonlarını kurmak isterdim.
çok beklentim yok ama zor olmamalı . eskiden jailbreak olmadan da cihaza ve versiyona uygun en son versiyonu kurup indirebiliyordum. şimdi olmuyor.
yardımcı olursanız sevinirim... gerekirse jailbreak de yaparım.
Alüminyum panjur mu ? Yoksa plastik panjur mu ?
merhaba arkadaşlar.
panjur yaptıracağız . 25 sene önce plastik yaptırmıştık . Komşumuzda hala plastik kullanıyor . Bizimkiler mantoluma sırasında söküldü sonra çalındı yada kayboldu .
çok sıcak olduğu için tekrar panjur yaptırmak istiyoruz .
ama şimdi Alüminyum panjur diye bi seçenek çıktı.
hangisi daha iyidir , ?
eski sistem yaptıracağız Öne doğru açılan vs. Elektriksiz .
alüminyum avantajları be dezavantaj ları nedir merak ettim. İnternette arattım pek bulamadım .
dışardan gürültü alması , rüzgarlı havalarda kendi ses yapması , Güneş ısı kesmesi vs olarak hangisi daha iyi olur ?
JBL 4 Batarya ve ses problemi
Merhaba arkadaşlar. elimde JBL 4 var 2018 haziran mediamarktan aldım. 1 sene kullandım. sonra hiç kullanmadım kılıfında sakladım evde durdu öyle. gerçi bi ara devamlı şarjda bırakıp laptopta kullanmıştım BLuetooth ile. şüpheli kullanım olarak bunu görüyorum.
4-5 ay kullanmadan çantasında duruyorken. bir gün alıp kullanayım dedim. batarya 2 şarkı sonra bitti.
sonra tekrar şarj ettim. ve bazı şarkıların bazı yerlerinde baslı tizli vs yerlerinde . cırcır böceği gibi patlak ses veriyor. ama hoparlörü şarja taktığım zaman bu ses neredeyse yok oluyor. bazen çok az çıkıyor.,,
izmir deyim garantisi bittiği için istanbuldaki yerine göndersem ne masraf çıkar bilemiyorum. söylemiyorlar.
Flip5 migros ta 800-900 lira zaten.
zamanında iphone4s telefonun şarj soketi bozulmuştu allexpressten 25 liraya mal edip yapmıştım.
buna benzer bi çözüm. tavsiye vs olan var mı benim durumum için ?
100 liraya çakma JBL satıyorlar. yada JBL benzeri hoparlör alıp içindeki bataryayı değiştirsem vs ? yada bi bataryası var mı bunun ? satılık ?
en ucuz internet lazım. süremiz dolmuş
|
|
|
8 şubatta dsmart doluyor . Superonline fiber düşünüyorum
|
|
MacOS üzerinde VPN ve tarayıcıya özel VPN kullanmak.
|
Apple yeni dosya sistemi ? ne olacak ne degisecek ?
|
Retina ekranlı 13 inç MacBook Pro MGX72TU/A 2.6 GHz i5,t 8 GB 1600 MHz DDR3L ,128 GB PCIe SSD, Intel Iris Graphics + iPad Air 32GB + iphone4s 32 GB + 15,6"HP notebook core2duo 2,6ghz 3gb ram , Samsun 6470 40" tv. CANON 6D 7Dcanon + 24-105 + 85mm + 50mm |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.355
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 37.944 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 86 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar