Merhaba arkadaşlar. elimde JBL 4 var 2018 haziran mediamarktan aldım. 1 sene kullandım. sonra hiç kullanmadım kılıfında sakladım evde durdu öyle. gerçi bi ara devamlı şarjda bırakıp laptopta kullanmıştım BLuetooth ile. şüpheli kullanım olarak bunu görüyorum. 4-5 ay kullanmadan çantasında duruyorken. bir gün alıp kullanayım dedim. batarya 2 şarkı sonra bitti. sonra tekrar şarj ettim. ve bazı şarkıların bazı yerlerinde baslı tizli vs yerlerinde . cırcır böceği gibi patlak ses veriyor. ama hoparlörü şarja taktığım zaman bu ses neredeyse yok oluyor. bazen çok az çıkıyor.,, izmir deyim garantisi bittiği için istanbuldaki yerine göndersem ne masraf çıkar bilemiyorum. söylemiyorlar. Flip5 migros ta 800-900 lira zaten. zamanında iphone4s telefonun şarj soketi bozulmuştu allexpressten 25 liraya mal edip yapmıştım. buna benzer bi çözüm. tavsiye vs olan var mı benim durumum için ? 100 liraya çakma JBL satıyorlar. yada JBL benzeri hoparlör alıp içindeki bataryayı değiştirsem vs ? yada bi bataryası var mı bunun ? satılık ? |
Bildirim