Şimdi Ara

Philips HTB3570 Bluray 5+1 Sinema ve Ses Sisteminde Hoparlör Sıkıntısı YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips HTB3570/40 Bluray 5+1 Sinema ve Ses Sistemim mevcut. Ürünü ilk aldığımda kurulumunu yaptım Herbir Fonksiyonu Eksiksiz Çalışıyordu Yakın Zamanda Evimi boya badana Yaptım. Ürünü Dağıttım. işler bitince Yeniden Birleştirdim. Lakin Bir sorunla karşılaştım. Haparler kurulumundan ses testi yaptığımda Bütün hoparlörlerden ses geliyor Fakat TV den ses almak istediğimde veya mp3 dinlemek istediğimde Sadece 3 Hooparlörden ses Geliyor. Ön sağ sol ve supbufferdan ses geliyor Diğer 3 çünden ses Gelmiyor. Bununla iligili bir ayarı var sanırım ben Çözemedim Yardımcı olabilicek Bir Arkadaşımız yardımcı olabilir mi...

• Yardımcı olabilicek Kimsemi yok....!!!!
  • elzemim35 E kullanıcısına yanıt
    Kullanma kılavuzunda surround ses modunun değiştirilmesi ile ilgili bir bölüm olacak, oradaki ayarlarda ilgili seçenek var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu halettim Biraz daha Kurcalayınca Sorce Kısmında Kanallar Varmış Oradan Bütün Hoparlörlerden Ses Gelmesini Sağlayabiliyormuşuz..
  • selamlar..bu cihazın aynısından bendede var radyodan 5+1 ses almam mümkünmü acaba..alınabiliyor ise nasıl alacagım..yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.