Şimdi Ara

Creative m5300 5.1 Ses sistemini LCD TV'ye Bağlamak (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, elimde bulunan Creative m5300 5+1 ses sistemini televizyona bağlamak istiyorum. Fakat kulaklık çıkışına bağladığım zaman sanırım 5.1 stereo ses alamam diye düşündüm. Acaba direk olarak 5.1 digital ses çıkışına nasıl bağlarım ?

Resimler aşağıdaki gibidir teşekkürler.

Bu TV'nin arkadaki girişleri ( Markası Philips 47PFL3605H/12 )

Bu TV'nin yan girişleri

Bu 5.1 Ses sisteminin 3 çıkışlı kablosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disasterrr -- 20 Haziran 2012; 16:20:09 >

• Bendede 4.1 creative var tv ye bağlayacağım.Tek bir dönüştürücü yeterli olurmu acaba.
  • Aynı sorun bende de var arkadaşlar yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tvden illa 5.1 kanal ses almak istiyorsan spdif(koaksiel) ses çıkışını kullanman gerekir. Ancak hoparlörlerinde bu giriş mevcut değil. Piyasada dijital spdiften analog ses çıkışı sağlayan dönüştürücüler mevcut, ancak ne derece verimlidir bilemem.
    Şu an için tek seçeneğin yeşil ses kablosunu tvnin kulaklık çıkışına bağlaman.
  • Bu soruna hala çözüm bulunamadı mı yahu, creative a500 var ancak hala lcd tvye bağlamanın yolunu bulabilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Bu soruna hala çözüm bulunamadı mı yahu, creative a500 var ancak hala lcd tvye bağlamanın yolunu bulabilmiş değilim

Arkadaşlar merhaba. Ben bu konuyu şu aletle çözdüm. Hatta gayet güzel oldu. Yani Home Theater yerine bu şekilde almak daha az masraflı oluyor. Cihaz çok basit. 5.1 için soket girişleri mevcut. Diğer tarafında Optik çıkışı direk TV'nize bağlıyorsunuz. Tüm sorun çözülüyor :) Cihazı ebay'den temin ettim. Türkiyede satan varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disasterrr -- 6 Ağustos 2013; 13:44:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.