Şimdi Ara

1 TL ile basınçlı su ve köpük veren benzinlikler İSTANBUL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
25.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıkamayı bırak küçük şehirde 100-150 tl yakıt alınca müşteriye yemek ısmarlamadıkları kalıyor
    İstanbulda hergün 300 tl alsan bile adam camı silmiyor sıradan müşterisin çünkü onların gözünde
  • Antalyadaki sistemi begenmistim.3-4 makinayi yan yana koymuslar, ustu de kapali.Herkes ayni anda arabasini yikiyor.Hortumlar da tavandan geldigi icin ele ayağa dolaşmıyor.Akşamları ışık da var, mis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin siz küçük şehirlerde de fazla kalmadı sizin dediğiniz. Sizin dediğiniz yıllar önceydi.
    Ayrıca bu işin 1 TL daha fazla olması lazım sıra kuyruk beklememek için.
  • İç diş yikama 10TL yapan yerler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda her yerde köpük 1lira su beleş
  • Pendik Kaynarca Köprüsündeki Shell
    Pendik Kaynarca Yemek Sitesi Köprüsü Petrol Ofisi
    Pendik Kaynarca Lukoil
    Pendik Kaynarca Opet (E-5 Kenarı)
    Pendik Kaynarca Aydınlı Caddesiyle Deniz Caddesinin kesiştiği yerde var bi tane PO olması lazım

Kaynarcadakilerin hepsinde varmış ya la nerdeyse
  • Bakirkoy veliefendinin karsisindaki benzin istasyonlarinin birinde var ama hangisinde emin degilim

• acibadem total hem mazot surekli %3 indirimli hem de yikama makinesi var

• Tuzlada' ki 3 benzinci (Shell, Opet, PO) 1 tl ile köpüklü yıkama sunuyor.
  • Bayrampaşa'da uygun yer bilen var mı?

• pendik mostar köprüsünün ordaki shell'de köpüklü yıkama ücretsiz yakıt alsan da almasan da gir içeriye ücretsiz yıkasınlar yine pendik itfaiye'nin ordaki petrol ofisi ücretsiz yıkıyor köpük istersen 1 lira onun az asağısındaki lukoilde de aynı sekilde 1 liraya köpüklü yıkama var.
  • İstanbul'daki evimin yanında var, herhalde 100 kağıt bayılmışımdır o makinelere. Her seferinde de "Lanet olsun" diyip ayrıldım istasyondan.

Kurulaması ayrı dert, bazen bez bagajda kurumuyor bazen de sünger sabunlu oluyor...

Bir kaç ay önce oto kuaför açıldı, iç dış 20 lira fiyat veriyor ve mis gibi de yapıyor. Bırakıyordum arabayı, üstündeki marketten alışverişimi yapıp iniyordum aşağıya mis gibi pırıl pırıl arabamı alıp gidiyordum eve.

Tavsiyem hiç uğraşmayın, bel fıtığını tetikliyor ve diz katili o arabayı kurutmak.
  • edirnede çok görüyorum bunlardan
  • 3 tl'ye köpüklü dış yaptırıyorum Beylikdüzünde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: szralp

Bostancı köprüsü totalde var tazyikli su 1 tl köpük 2 tl aracını kendin yıkıyorsun zamanlı aletler. Şile otobanında alemdağın orda sağda shell var benzin mazot alırsan 1 tl ben adama 5 lira verip yıkatıyorum genelde çok yer var bakınırsanız görürsünüz. İçerenköy halin ordaki podada var makineyle yıkıyorlar ama dönen fırçalarla. Daha ilersinde shell var eski ataşehir belediyesine gelmeden solda ordada makineyle yıkıyorlar. Yine ataşehirde eskiden fulldü şimdi lukoil oldu brandiumun yanında ordada su köpük şeklinde yıkama.

umarım hala duruyordur abone olurum oraya 15 lira veriyosun adamlar leş gibi yıkıyor.

aslında 100 liraya detaylı İÇ temizlik yapan biyer olsada bide iç yaptırsak.
  • pendik e-5 kenarında safaş köprüsünü geçince hemen sağda opet hem köpüklü, hem basınçlı su, hemde bedava daha ne olsun
  • Cevizlibağ Petrol Ofisinde var.

Bu gibi yerlerde ki sular çok fazla kiraç barındırıyor kuyu suyu olduğundan pek tavsiye etmiyorum o yüzden.
  • vampirelf kullanıcısına yanıt
    bostancı e-5 shellde var, 2 tl'ye köpüklü yıkıyorlar fakat 100 tl yakıt alma zorunluluğu var. bir de 1 tl ile çalışan süpürge var.
  • Total WASH üzerinde tanımam. 9,95 TL ye yıkama cilalama kurutma dahil 5 dk da yıkanıyor. Dönen şey fırça değil sünger. Zaten öncesinde tazyikli su ile yıkanıp sonra dönen fırça ile yıkanıyor. Araç çizilmiyor. Lotus ıslak cila da üzerine sıkılıyor. 5 dakikada yıkanmış cilalanmış kurutulmuş şekilde teslim alıyosun. Müthiş bir zaman tasarrufu. Cilasız yıkatırsanız kurutma dahil 6,95 TL ye. Tavsiye olunur.
  • Bu totalwash tüm totaller de varmidir yada bostancı köprüsü civarı varmi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.