Şimdi Ara

YENİ MERCURY MODELLERİ TÜRKİYE'YE GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de en son 50 yıl önce satılan Mercury marka otomobiller, Carer Motorlu Araçlar Sanayi ve Dış Ticaret tarafından Türkiye'ye getirildi. Carer Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Özer Ercan, ilk etapta gördükleri ilginin kendilerini memnun ettiğini ve yıl sonuna kadar 200 adet araç satmayı hedeflediklerini söyledi.

Özer, hurriyet.com.tr'nin sorularını yanıtladı...

- Satışlar ne zaman başladı?

Uzun süredir getirmek için uğraşıyorduk. Satışlara daha yeni başladık.

- Kaç modeli satışa sundunuz?

Dört modeli satışa çıkardık. SUV kategorisinde Mountaineer ve Mariner, sedanda ise Sable ve Milan.

- Yeni bir model getirmeyi düşünüyor musunuz?

Mercury'nin zaten toplam 5 modeli var. O beşinci modelin Türkiye şartlarına fazla uygun olmadığını düşünüyoruz. O nedenle dörtte kalacağız.

- İlgi nasıl?

Satışa geçmeden önce sadece vitrinde gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti. Talepler geliyor, sırada bekleyen müşterilerimiz var. Önümüzdeki ay daha da olumlu olacak.

Zaten araçların teknik ve tasarım özellikleri çok iyi. Ayrıca konfor seviyeleri de üst seviyede. SUV'lardaki bağımsız süspansiyon sistemi ile de üstün bir yol tutuş sağlıyor. Ayrıca yakıt tüketimleri benzer kategorilerdeki araçlardan daha iyi durumda.

YIL HEDEFİ 200 ARAÇ

- Satış hedefiniz nedir?

Sene sonuna kadar 200 araç satmayı planlıyoruz. Ama bu iş biraz zaman ve çaba isteyen bir iş. Eğer yıl sonunda 200 araca ulaşırsak ibreyi yukarı çekeceğiz. 2009 için 250-300 adfet civarında bir hedefimiz olacak.

- Mercury'i tekrar getirmek nereden çıktı?

Ben 20 senedir otomotiv sektöründeyim. Daha önce Chrysler'de de yatırımcı ve yönetici olarak görev aldım. Amerikan arabalarını iyi bilirim. Türkiye'de bu noktada önemli bir eksiklik olduğunu gördüm. Mercury, ABD 'deki konumu itibariyle kuvvetli ve ara segmentte yer alan bir araç. Daha üstünde Cadillac ve Lincoln,arada Mercury, altında ise Ford ve Chrysler gibi markalar yer alıyor. Ben bu ara segmentdeki aracın ihtiyaçlara cevap vereceğini biliyorum.

75 BİN DOLARDAN BAŞLIYOR

- Fiyatlar kaç liradan başlıyor?

75 bin dolardan başlıyor, 110 bin dolara kadar gidiyor.

- En çok hangi modele ilgi olmasını bekliyorsunuz?

SUV kateorisinde Mountaineer, sedan kategorisinde de Milan modeline biraz daha ilgi olabilir.
    Hürriyet

• Güzel araç, meraklısının ve imkanı olanın ilgisini çekecektir..

Ancak benim asıl ilgimi çeken Dodge Avenger, o da çok güzel araba, tasarımı nedense ilgimi çekiyor, istanbulda 2 tane gördüm bu güne kadar..

• servis ve parça kısmı üze gibi duruyor.

ilk yıl 200 adet satış hedefse alanlar sorun çıkarsa biraz yalnız kalırlar gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 7 Ağustos 2008; 22:59:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

Güzel araç, meraklısının ve imkanı olanın ilgisini çekecektir..

Ancak benim asıl ilgimi çeken Dodge Avenger, o da çok güzel araba, tasarımı nedense ilgimi çekiyor, istanbulda 2 tane gördüm bu güne kadar..

garipbir şekilde ben dodge nin tüm modellerini çok beğeniyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kedhy

servis ve parça kısmı üze gibi duruyor.

ilk yıl 20o adet satış hedefse alanlar sorun çıkarsa biraz yalnız kalırlar gibi...

haklısın arkadaşım biraz servis ağının yaygınlaşması lazım
  • Bence çok tutulmaz bu araç
  • quote:

Bence çok tutulmaz bu araç

bencede tutulmaz eski kasa 300 m e benziyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski Mercury'lerle alakası yok japon kılıklı olmuş biraz.
  • piyasaya yeniden girmeye çalışan bir marka için çok pahalı ki öyle olmasa bile yinede bu arabalara göre pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Eski Mercury'lerle alakası yok japon kılıklı olmuş biraz.

japondan ziyade biraz çin arabalarına benzettim
  • Amerikanın Cadillac'ı dışında hiçbir arabası alınmaz..Hele bu paralara hiç alınmaz...Mercedes fiyatına teneke...İşçilik sıfır, kalite yok...Ekonomileri para harcamaya kurulu olduğu için 2 sene sonra hurdaya çıkacak araba yaparlar ki insanlar sıfır alsınlar...

Ha Dodge Avenger ha Hyundai benim için...Ama 4 tane Hyundai parası bu araba..Mercury de bunun teyze oğlu hiç farketmez...
  • Babamın seneler önce 8 silinirli Mercury si vardı hep yad eder, tank gibi bir araçta ön koltuk birleşik göbekten vitesli klimalı plak çalalı idi sanırsam 56 modeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

Güzel araç, meraklısının ve imkanı olanın ilgisini çekecektir..

gercekten güzel araba.bakırkoyde görmüştüm.eski buyuk amerikan arabalarının yenilenmiş hali gibi bişey.
    cok güclü bi duruşu var.

• Mercury mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.