Şimdi Ara

Sürekli aks körüğü yırtılıyor! Ayda bir körük degisiyorum! (Yine patladı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar aracın sol aksı değişti körükle birlikte. Sağ taraf değişmedi patlaktı çıkma körük taktık 1 ay sonra yerinden çıktı , değiştirmedik kelepçeyle tekrar yağlayıp taktık. 2 hafta oldu olmadı yine jant yağ olmuş baktım yine çıkmış veya patlamış. Bunun çözümü nedir aks körüğünü değiştirsem düzelir mi 1 hafta sonra yine mi patlar? Tek biri patlıyor sürekli.

Yine yırtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çünküİnanırım. -- 8 Aralık 2021; 16:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aks Körüğü Neden Yırtılır ve Nasıl Onarılır?

Aks körüğü, aks mili ve tekerlek yatağını kir, toz ve nemden korumak için tasarlanmış kauçuk bir parçadır. Ancak, çeşitli nedenlerle yırtılabilir ve bu durum ciddi sorunlara yol açabilir.

Aks Körüğü Yırtılması Nedenleri:

• Aşınma ve yıpranma: Körükler zamanla doğal olarak aşınabilir ve yırtılabilir.
    • Sıcaklık değişiklikleri: Aşırı sıcaklıklar körük malzemesini zayıflatabilir.
    • Yabancı cisimler: Taşlar, çakıl taşları veya diğer yabancı cisimler körüklere zarar verebilir.
    • Yanlış montaj: Körüklerin uygun şekilde takılmaması yırtılmaya neden olabilir.

Aks Körüğü Yırtılırsa Ne Olur?

Yırtık bir aks körüğü şunlara yol açabilir:

• Aks milinin ve tekerlek yatağının kirlenmesi: Körük yırtılırsa, kir, toz ve nem aks miline ve tekerlek yatağına girebilir ve hasara neden olabilir.
    • Yağ sızıntısı: Körük, aks mili ve tekerlek yatağına yağlama sağlamaya yardımcı olur. Yırtık bir körük, yağ sızıntısına yol açarak sürüş performansını etkileyebilir.
    • Direksiyon sorunları: Direksiyon körüğü yırtılırsa, direksiyon simidinde titreşim veya gürültü yaşayabilirsin.

Aks Körüğü Yırtığı Kullanmak Sakıncalı Mı?

Yırtık bir aks körüğü ile araç kullanmak son derece tehlikelidir. Bu durum, aks mili ve tekerlek yatağının hasar görmesine ve hatta aracın tekerleğinin düşmesine neden olabilir. Bu nedenle, yırtık bir aks körüğünü fark edersen hemen onarılması gerekir.

Aks Körüğü Onarımı:

Yırtık bir aks körüğünün onarımı, körüğün değiştirilmesini içerir. Bu işlem genellikle bir tamirci tarafından gerçekleştirilmelidir. Körüğün değiştirilmesi, aracın güvenli ve düzgün çalışmasını sağlamak için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çıkma taktığınız körük kendini salmış olabilir mi? İmkan varsa değiştirmenizi tavsiye edeceğim.

• Çıkma körük ne, zaten sıfırı max 50 lira

• Sıfır aks körüğü kaç para?

• Sürekli aks körüğü yırtılıyor! Ayda bir körük degisiyorum! (Yine patladı)M.Ayanyoutube
    İbrahim tatlises nasil isyan etmem filminden kareler
    https://www.youtube.com/watch?v=OdPZVaVKUa8&ab_channel=M.Ayan
  • Araba ney

• İç körük yırtılması şasi ölçüleri kaçmış otomobilde olur. Bazı yan sanayi parçaların da ölçüsü tutmadığı için kısa gelir ve gerilen körük patlar. Yılı dolmadan patlayan körük Çin malı parçada bile normal değildir.

• Bak sıfırını taktım yine patladı.

ALLAH KURAN PEYGAMER AŞKINA BİRİSİ YARDIM ETSİN AYDA BİR KÖRÜK DEGİSİYORUM SÜREKLİ SAĞ PATLIYOR DİREKSİYONU TAM KIRMAM AGRESİF KULLANMAM YETER YA

• Usta hep aynıysa ustanızı değiştirin.

Parçayı hep aynı yerden alıyorsanız başka yerden alın.

Orijinalini isteyin. Yaşadığınız zaman ve moral kaybını bir kenara bırakın sürekli de para veriyorsunuz.

Körüğün aracınıza göre kısa olduğu buradan bile belli.

• Yok hocam ya eve çıktım vallahi ağlıyorum lanet girsin ya. Parça aracıma uygundu. Kutusunda öyle yazıyordu yani ne bileyim. 1 Aralık'ta durumu buydu.. Benzin döküp yanmasını izlemek istiyorum o derece yordu bu iş.

• Yan sanayi dandik birşey ise olabilir. Tam 8 tane üst üste yan sanayi benzin pompasının arızalı olduğunu gördüm yeri geldi.

• orjinal bulamıyorsanız ki körüklerde orjinal satmıyorlar diye biliyorum komple aks alın problem kalmaz Sürekli aks körüğü yırtılıyor! Ayda bir körük degisiyorum! (Yine patladı) 

• Gkn - löbro takacaksınız yırtılmayacak.

Ne olduğu belirsiz yan sanayi aks körükleri tabi yırtılır

• Şasede sıkıntı vardır en kötü aksın somun kısmı altına büyük 2 tane rondole koyun sorun çözülücektir.Şase de sorun var sizin dua edin ayda1 aks kafası kesmiyor.

• Çünküİnanırım. kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim ben sana çözümü söyleyeyim.orjinal aks körüğü lastiği gerçekten elastik oluyor, yan sanayi orjinal olmayanlar plastiği oldukça sert.eski araçların orjinal koruklerini ancak servisten siparişle getirebilirsin.bunum dışında aracın jant ve lastiklerinde orjinalin dışına çıktınmi.bemde sonata vardı, nezaman yeni jant taktım, büyüttüm, lastik yanağını olması gerekenden daha az yaptım körüklerim yırtılmaya başladı, çünkü aracın dış aks lalesi doğru acıyla durmuyordu artık. lanet arac çok güzeldi ama orjinal körüğü dışarıda bulamadım, öyle sattım gectim arabayı.orjinal körük inanirmsiin böyle hamur gibidir, yırtılması çok çok zordur.yam sanayi olanlar tuvalet pompasıdan hallice malzemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaViTz -- 8 Aralık 2021; 22:45:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    Çünkü inanırım.. doğru...yan sanayinin kaucuk orani bile düşük

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt

Müdürüm servise sordum. Komple aks sipariş ediliyormuş sadece körük satmıyorlar. Oda inan çok pahalı. Kaliteli bir körük buldum dediğin gibi bu yumuşaktı diğer körüklere nazaran... Jant , lastik hepsi stok ama bilmiyorum. Rot balanstan şüphelendim önler düzgün. Bilemiyorum bilemiyorum..

• Dwayne35 D kullanıcısına yanıt

Şase sadece sağı mı etkiliyor hocam :D ayda 10 bin km yapıyorum sorun yaşamıyorum. Yüksek hızlardayım sürekli..

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Çok pahalı. Son kez yaptırdım birdaha yırtılırsa izmit Perşembe pazarının orda yakacağım arabayı hepiniz davetlisiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.