Yunanistandan PS5 getirmek
Corsair PSU Teknik Servis Neresi?
Corsair AX1500W PSUm var. Bir süredir kulanmıyordum. Kullanmam gerekti, ancak kablosu takılı olduğu halde sanki psu ya hiç elektrik gelmiyormuş gibi davranıyor. Kendim açıp kontrol ettim soketten PSU içi tarafta canlı kabloda elektirik geliyor ama 0 / 1 şaltere elektrik gelmiyor. Şaltere bassanızda basmasanızda aynı.. Bunu nerede tamir ettirebilirim? Corsair servis parasıyla tamir edermi? Garantisi doldu ürünün.
Corsair PSU Teknik Servis Neresi?
Corsair AX1500W PSUm var. Bir süredir kulanmıyordum. Kullanmam gerekti, ancak kablosu takılı olduğu halde sanki psu ya hiç elektrik gelmiyormuş gibi davranıyor. Kendim açıp kontrol ettim soketten PSU içi tarafta canlı kabloda elektirik geliyor ama 0 / 1 şaltere elektrik gelmiyor. Şaltere bassanızda basmasanızda aynı.. Bunu nerede tamir ettirebilirim? Corsair servis parasıyla tamir edermi? Garantisi doldu ürünün.
Vurdum onu, evet gerçektende vurdun onu video
|
Çok Ucuz 2 TB USB 3.0 Flash Diskler
USB FLASH BELLEK 2TB 3.0 YÜKSEK HIZLI Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
2 TB USB 3.0 FLASH BELLEK Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Son üünlerde böyle ürünler görüyorum piyasada, bu ürünler nasıldır arkadaşlar alıp kullanan varmı?
Güvenmiyorumda yinede alıp kullanan, deneyimini paylaşabilecek olan varmı merak ettim?.
Araç ne markadır, arka farlardan tanıma
Arkadaşlar bu araç ne markadır, arka farları aşina gelen tanıyanlar yardımcı olursa sevinirim
yanlışlıkla silinen büyük hacim film dosyaları
Yanlışlıkla büyük hacimli film dosyalarını sildim, ease us ile arattığımda, tüm klasörlerine ,içindeki resim ve alt yazılarına kadar buluyor ama mesela 10 gb lik bir film dosyası kurtardığımda 0 gb gözüküyor,, yani kurtarmıyor, hiçbir işe yaramıyor bu kurtarma programları!!
Biraz araştırdım, yüske hacimli dosyalar için tatmin edici bir bilgi bulamadım internet üzerinde.
Yüksek hacimli dosyaları kurtarmak için önerebileceğiniz data kurtarma programı varmıdır?!
|
Yeni Focus 2018 geyik testi km77
Meslek: Makina Yüksek Mühendisi
I LOVE GOGO I LOVE VERY GOGO (GENÇ TİŞÖRTÜ) |
4F4EF6ABAE8944838692EE2417438C43.jpg |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.265
İkinci El Bölümü Mesajları: 149
Konularının görüntülenme sayısı: 50.805 (Bu ay: 653)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.978 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic