< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 25 Mart 2020; 20:17:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 25 Mart 2020; 20:17:12 > |
Amazon iki paralık bir telefon için kendisini rezil etmez; ama bu forumda Apple'ı dolandırmak, sıfır telefon almak için birbirlerine üçkağıtçılık dersleri veren ciğeri 5 para etmeyen kansızların konularını yıllarca okudum.
Maalesef beleşçi ve gittikçe adileşen bir toplum olduk. Hem bu dünyamızı, hem ahıretimizi batırdık. |
Türkiye'de kargo şubelerinde "Kardeş benim kargo vardı." diyip sadece isim söyleyerek kargo alma sistemi bitmediği sürece bu tarz şeyler çok olur. Bence işin çok zor, ne kargo ne de amazon bunu karşılamak istemez. Bu tarz işlemleri yaparken kargoya verene kadar videoya çekmek lazım sanırım.
|
1.5₺ için amazonun kendini lekeleyeceğini sanmam, muhtemelen kargoda hiç ettiler.
Kargoyu verirken içinde ne var diye sorduklarında asla degerli oldugunu belli etmeyin!! |
Kulakları çınlasın bir arkadaşımızın bir çalışanının kızı a101'de çalışıyordu. Bir gün şeytana uyup a101 deposundan kimsenin haberi olmadan bir telefon çalmış ve babasına babalar gününde hediye etmiş. Aradan haftalar geçmiş ve depodaki telefonun çalındığını farketmiş oradaki çalışanlar. Polise haber verdiler ve polis, - imei üzerinden sanırım- nokta atışı bir şekilde o telefonun yerini tespit etti ve çalınan telefonu buldu. Hepimiz çok şaşırdık bu duruma. Siz de bu şekilde bir arayış içine girebilirsiniz. O telefon kimdeyse mutlaka bulunur. Gidin şikayetçi olun zaten telefon sizdeyse bile polis gelip bulur
|
Amazon normalde musteriyi ilk sirada tutar ve her zaman parasini iade eder. Mesela Ingilterede ayna aldim, kullandim sonra iade etmek istedim, adamlar parayi yolladi iade bile almadi. Ikinci el garantisiz PC 3 ay sonra bozuldu adamlar bedava SSD yolladi.
Buyuk ihtimal turkiyeden ne cektilerse zamaninda, koskoca amazon bile guvenmiyor artik Turk insanina. Bence bunu oturup dusunmemiz lazim. |
Okulların bir an önce açılması gerekli. Ortada mağduriyet var ve yazılan şeylere bak, rezillik. Çok geçmiş olsun, sanıyorum ki savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir. Ortada bir hırsızlık var. Umarım şubedeki kayıtlardan kutunun dolu olduğunu kanıtlayabilirsiniz. Zannetmiyorum ama küçük bir ihtimal IMEI numarasından takip edilebilir. Tekrar geçmiş olsun.
Konu dışı bitmiş. |
Kargo ağırlığı falan yazıyor mı kargonun verdiği kağıtta?
|
inşallah seninde başına gelir böyle bişey, o zaman anlarsın!..
|
Hamdi beyin teklifini kabul etseydin
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 18 Mart 2020; 20:24:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 18 Mart 2020; 22:52:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 18 Mart 2020; 22:31:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 18 Mart 2020; 22:55:34 > |