Şimdi Ara

Amazon.de Türkiye gönderim yok uyarısı (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon.de bildiğiniz gibi bir çok ürün için Türkiye gönderim yok ibaresi ile karşılaşıyoruz. Ve bunun bir indeksleme hatası olduğunu aslında ürünlerin Türkiye ye gönderiminin mümkün olduğunu, bir çok kişinin alışveriş deneyiminden duyduk. Bende bu deneyimlerden yola çıkarak, o ibareyi görmezden geldim ve satıcısı amazon olan bir ürünü sipariş ettim. Fakat 4 gün geçti siparişin üzerinden hiçbir hareket yok bende müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana bu bilgisayarın malesef Türkiye için gönderimi yoktur dediler. Durumu izah etsemde mümkün olmadığını söylediler. Bunun şoku ile nedenini araştırırken, birşey fark ettim.
    1-click Ayarı.. amazon.de bize ürün listelerken bu ayarı kullanıyor arkadaşlar.
    Hesabım bölümünden bu ayarları güncelledim ve aynı ürünü tekrardan sipariş edebildim. Artık ana sayfada Türkiye ye gönderilen ürünlerin tamamı gözüküyor.
    1-click ayarı öncesi

1-click Ayarı sonrası aynı ürün. (ürün temsilidir.)

Umarım faydalı olmuştur arkadaşar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayar dediğiniz tam olarak nedir? Ne yaptınız değişiklik?
  • Hesabım bölümüne gir. Diğer ödeme seçenekleri başlığı altında 1-click ayarları var. Bu bölümü güncelle ve aktif hale getir. Artık üye girşi yaptığında ürünler Türkiye için gönderiliyor hale gelecek.

• Malesef bende işe yaramadı. Buradaki ürünü denemeniz mümkün mü acaba?

• Mahalesef bu yöntem her üründe işe yaramıyor. Ben de Amazon Fire Stick 4K almak istedim ama ayarlamayı yaptığım halde değişen bişe olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.