Merhabalar. Benim adım Derya, Mersin Tarsus’ da ikamet etmekteyim. Yaklaşık 1 yıl önce yolda giderken erkek bir muhabbet kuşu bulmuştum, sahiplenip bakmaya başladım. Çok şükür; kötü dönemler atlatmamıza ve hâlâ hassasiyetimizin devam ediyor olmasına rağmen şu anda sağlıklıyız. Yalnız bu sene ben çok ilgilenemeyeceğimden dolayı; tek canı sıkılmasın diye (ben odamda klimayı en soğuk derecede açıp pcde site kodluyorum, onu da oturma odasında salıyorum, yalnız kaldığı için sürekli peşimden gelmek istiyor. Klima dokunur diye odama almıyorum, bu sefer de küsüyor ve konuşmuyor.) yaklaşık1 hafta önce yanına dişi bir muhabbet kuşu aldım. Aldığım yerde çok inceleyebilecek fırsatım olmamıştı ama kafese el sokunca falan kaçıyordu. Hâlâ da kaçıyor, orası ayrı. Yalnız gelince dikkat ettim; ilk günler sesi çok kısık çıkıyordu cik cik diye. Sonra hiç ötmez oldu. Yaklaşık4 gün boyunca arada az bir dal darıdan başka bir şey yemedi. Dünle bugün şükür ki normal yemi de kırmaya başlamış az da olsa. Dışarı çıkardım birkaç kez ama çok uçamadığını fark ettim. Ben önce kanatlarında sorun olduğunu düşünmüştüm ama sonra kendisi normal kuşlar gibi her iki kanadını da açıp sorunsuz esnetebildi. Bundan sonra solunum sıkıntısından şüphlenmeye başladım. Bir de yanına yaklaşınca gagasını açıp kapayarak sık sık nefes alıyordu ve bedeni de sarsılıyordu. Çok yere danıştım; “Alışma sürecindendir.” dediler. Ama bugün artık neredeyse emin oldum solunum sıkıntısı olduğundan. Çünkü hiç sebep yokken ve henüz beni görmüyorken; bedeni sabitken, kuyruğunun yukarı aşağı inip çıktığını gördüm. Şimdi de kafasındaki tüylerden birisi yerinden çıkmış ve burun kısmının oraya yapışmıştı. Tabi bu arada ilk 2 gün ishal de vardı, 3 gün üst üste probiyotik verdim, dışkısı düzeldi. Ne yapmalıyım? Çaresiz kaldım. Buralarda kanatlı veterineri de yok, olan veterinler de zaten çok pahalı; bir muayeneye 3bin TL istiyorlar. Veterinere götürebilecek maddi gücüm yok ama kızımı kaybetmek de istemiyorum. Henüz karantinada, oğlumla ayrı kafeslerde, kafesler yanyana. Karantina süreci bitince ikisini aynı kafese koymayı düşünüyordum ama şu an çok kararsız kaldım bu hastalık ihtimalinden dolayı. Lütfen bana bir yol gösterin.
Bu; bizim oğlan Behlül
Bu da kızım Bihter. Bu arada fotoları karışık sırayla atmış; düzgün dışkılar, son yaptıkları.
Bunlar da kızımın videoları:
Herkese merhabalar. Arkadaşlar; ben 7 sene önce bi pc almıştım, o zamanın şartlarında gayet iyi bir sistemdi ama masaüstü olduğu için taşıması çok zor oluyor tatillerde. O yüzden almışken iyi bi laptop alayım diyorum.
Ben şu modeli beğendim:
Dell G15 5511 G55112801U Notebook
Temel Özellikleri de Şöyle:
11. Nesil i7 İşlemci 11800H
1TB SSD Disk
Nvidia Gerforce RTX 3060 6 GB ekran kartı
Fiyatı: En ucuz 33 Bin TL civarı
herkese merhabalar. arkadaşlar ben sürekli evde vakit geçiriyorum. önceden beridir de programlamaya merakım var, ama her seferinde başlayıp çabuk sıkıldığım için bıraktım. sonra web tasarıma merak saldım, programcılıkta okuyan bir arkadaşımın web master bir arkadaşının tavsiyesiyle udemy' den sadık turan' ın 110 saat komple uygulamalı web geliştirme eğitimi kursunu satın aldım. aslında anlatım oldukça anlaşılır ama şöyle bir durum var: ben sitemin kodlarını yazarken bir yandan da yayına alıp; hem bilenlerden tavsiye almak, hem de sitenin asıl sahibinin görüşlerini almak istiyorum. bunun için 1 yıllık bedava .tk uzantılı domain ve 1 aylık ücretsiz hosting edindim. 1 aylık süre bitince daha uzun süreli hosting de araştıracam ama o zamana kadar en azından hosting nasıl kullanılır; öğrenmek istiyorum.
bu siteyi de bir an önce bitirip .com' a taşımam gerek çünkü bu işin bu kadar zorlu olacağını hesaba katmayıp; "gece-gündüz çalışır 1 haftada bitirip teslim ederim." diye düşünerek, hatır için asla geri çeviremeyeceğim birisine söz verdim. ve şimdi bu sözümden geri de dönemiyorum. bu yüzden; benimle teamvieewer, skype ya da whatsapp üzerinden gidebilecek özel bir eğitmen arıyorum. ücretiyle yardım edebilecek olan var mı bana?
Nakit ihtiyacından acil satılık bayan pop karakter
|
popmundo satılık hesap ve oyun parası
|
bu fiyata boyle karakter kacmaz
|
Meslek: Firma Sah,
İlgi Alanları: Pc, müzik, kitap v.s.
“İnsan, insan” derler idi İnsan nedir, şimdi anladım. |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 203
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 3.428 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar