|
Resmi: Huawei Pura 70 serisi Türkiye’ye geliyor
-
-
Globale 5g ile çıkmıyor nedense peki ama neden ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu telefonu Türkiye'de kim niye alır anlamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Globalde 5G olmayacak bilgisini ben bir yerde görmedim.
Güncelleme: Global sitede 4G olarak listelenmiş tüm modeller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Yasir Akpınar -- 2 Mayıs 2024; 13:54:49 >
-
Qualcomm’un 5g patentlerini kullandigi icin olmasi lazim
-
Buraya da harmony os next ve 5g ile gelse içindeki gibi rekor kırmaz ama düşünülebilirdi.
-
Global sürümlerinde Snapdragon 8 gen 2 4G chipset olur diye bekliyorum ben şahsen
-
Açıklanan şekilde gelecek bu sefer hocam kendi işlemcileri ile.
Lakin şöyle bir durum var almanyada fiyatları açıklanmış, 70 modeli 1000, Pro 1300, Ultra ise 1500 euro fiyatlarki bunlar çok saçma fiyatlar, Eğer Türkiye pazarına özel fiyatlandırma yapmazlarsaki yapmayacaklar diye düşünüyorum bu seri ile birlikte Huawei tamamen Türkiye pazarından silinir istediği kadar reklam versin sonra.
-
honor magic pro 6 aldım gen 3 varken gen 1 neden alayım :D
-
Çip gen1 seviyesinde olabilir fakat Çip tasarımı kendisine ait olduğu için optimizasyon çok iyi olacaktır. Aynı şekilde işletim sistemide çok fazla özelleştirildiği için(harmonyos) uzun yıllar kararlı çalışacaktır.
5g ile gelmemesi(veya gelememesi) büyük bir problem.
fiyat politikası hala çok yüksek
Google verileri kullanan android uygulamaları hala kararsız.
bence bu 3 soruna biraz daha yönelse hiç düşünmem alırdım. Huawei amiral gemisi kullanan anlar beni ne Iphone pro serileri ne Samsung ultra serileri bu kaliteyi hala hissettiremiyor.
-
aynen o fiyatlara xiaomi 14 ultra, s24 ultra hatta çok daha uygun fiyata magic6 pro varken snapdragon 8 gen 1 ayarinda bir islemci ile amiyane tamirle nal toplar piyasada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben P60 Pro kullanıcısıyım lakin bu fiyatları görünce şaşırdım gerçekten şuan P60 Pro bile bazı sitelerde garip bir şekilde 45-50K arası fiyatlarda, Ben işlemciden önce Google servisleri yüzünden fiyatın rakiplerinden daha uygun olması gerektiğini düşünüyorum, Evet arayüz ve kullanım deneyimi çok iyi lakin kamera dışında ucuz modeller alıp benzer ekran ve daha fazla özellik kullanımı mümkünken bu fiyatları verecek kimse yoktur diye düşünüyorum.
-
Olaya neden sadece işlemci üzerinden bakıyorsun? Bu cihazdaki kamera hiç bir telefonda yok.
5G'nin ülkemizde yaygın olarak kullanılması en az 2-3 sene sürer o yüzden 5G desteği olmaması çok sorun değil bence. Türkiye'ye özel fiyat çalışması yapılmazsa işi biraz zor. Bizim insanlar Android cihaza yüksek para vermeyi sevmiyor. O paraya gider iPhone alırım kafasındalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi hem ambargolusun, hem pahalısın, harmonyos da global pazara sunmuyorsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Açıklanan şekilde gelecek bu sefer hocam kendi işlemcileri ile. Lakin şöyle bir durum var almanyada fiyatları açıklanmış, 70 modeli 1000, Pro 1300, Ultra ise 1500 euro fiyatlarki bunlar çok saçma fiyatlar, Eğer Türkiye pazarına özel fiyatlandırma yapmazlarsaki yapmayacaklar diye düşünüyorum bu seri ile birlikte Huawei tamamen Türkiye pazarından silinir istediği kadar reklam versin sonra. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X