Şimdi Ara

Yeni Hyundai Kona Elektrik Türkiye’de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai, Yeni Kona Elektrik modelini Türkiye'de satışa çıkardı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hyundai, geleceğe yönelik elektrifikasyon stratejisi kapsamında, yepyeni bir B-SUV modeli daha Türkiye'de satışa sunuyor. Peki Yeni Hyundai Kona Elektrik hangi özelliklere sahip?

Hyundai Kona Elektrik özellikleri

Yeni Hyundai Kona Elektrik, 4.355 mm uzunluğu, 1.825 mm genişliği ve 1.580 mm yüksekliğiyle kompakt SUV segmentinde yer alıyor. Aracın dingil mesafesi ise 2.660 mm. 156 PS (115 kW) motor gücüne sahip olan araç, 48,4 kWh pil kapasitesiyle 377 km’lik WLTP menzili sunuyor. Aynı zamanda ısı pompasına da sahip olan otomobil, kışın daha yüksek menzil vadediyor.

100 kW DC şarj hızını destekleyen araç, %10’dan %80 şarj seviyesinde 41 dakikada ulaşıyor. 11 kW AC şarj ile de tam doluma 4 saat 55 dakika ulaşıyor. 

Birçok Hyundai modelinde kullanılan entegre çift 12,3 inçlik panoramik ekran, yeni modelde de karşımıza çıkıyor.  Bunun dışında elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu ve geniş bagaj hacmi (466 litre) dikkat çeken diğer detaylar.

Ayrıca Bkz.Tesla Model Y'nin Türkiye fiyatına zam geldi

Hyundai KONA Elektrik, sürücü destek sistemleriyle de ön plana çıkıyor. Otomatik çarpışma önleme yardımı (FCA 1.5), yaya algılama, şeritte kalma yardımcısı (LKA),dikkat dağılma uyarısı (DAW) ve kabin içi kamera (ICC) gibi özellikler ile sürücünün yolda her zaman en yüksek güvenlik seviyesinde olmasını sağlıyor.

Hyundai Kona Elektrik fiyatı

%10 ÖTV diliminde yer alan Hyundai Kona Elektrik, vergi avantajıyla beraber 1 milyon 499 bin TL fiyattan satışa sunulmuş durumda.

• Menzili tam bir hayal kırıklığı . 377 km nedir ! O da kağıt üstünde. Soğuk hava , klima , yüksek hız vs ile menzil daha da düşecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOGG daha mantıklı buna nazaran...

• menzile bak çay demle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arabanın farları olmamış. Ön ve arka sürekli sürter ve insana masraf açar.

• Bu fiyatla her bi boQa KONA maz...

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Servisinden haberin var mı? Sürüsü kapısı açılmıyor. 70 km gidip arabayı 3 günlüğüne bırakıyorsun. Yapıyorlar. 3 gün sonra yine 70 km gidip alıyorsun. Isı pompası yok. Soğuk havada Allah yardımcın olsun...

• siyonist destekçisi hyundai para verilmez

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt

Isı pompası olmasa dahi menzili bu araçtan daha fazla TOGG'un.

• Fiyatın rekabetçi olması zaten batarya paketinin düşük olmasından dolayı, ama şahsen 1,5 m verecek olsam reel de 300 km menzile sahip bir aracı tercih etmezdim.

• Hyundai güzel bir fiyatlandırma yapmış bence. Toggun giriş paketiyle bir üst paketi arasında bir fiyatlama yapılmış. Zira sunduğu menzilde 2 Togg versiyonu arasında kalıyor.
    Toggun ülkemizde araç fiyatlandırmasını nasılda etkiliyor. Demek ki fiyatı belirlerken bununda göz önünde tutulması lazım.
    Kona ne kadar C-Suvlara ebat olarak yaklaşsada sonuçta bir B-Suv ve C-Suv olan Togg ile karşılaştırmak biraz haksızlık. Yinede ikisi arasında Konaya bayıldım ama Togg daha iyi bir seçim gibi duruyor.

• en azından bi 500 km olmalıydı. farbira verileri bu ise norml kullanım 250 km yi geçmez

• batarya kapasitesi 3-4 yıl sonra düşünce pazara gidip gelinir ancak.
    menzili değerlendirirken bataryanın hep 100 de 100 olacağı gibi bir düşünce hakim, 3-4 yıl sonra bu sorunlakarşılaşılınca -yüzleşince insanlar değişecek ama o zamana kadar menzil problemi büyük ölçüde aşılacak, eldeki 200km giden arabalarla kalacaklar.

şu an zengin ve evin 2. arabası olabilir benim nezlimde.

• 250 km yapamaz bu araç. 1.2 milyon ederi var fazla değil.

• 1.5milyon vericem ve menzil 377, uzun yolda o 250 ye belki daha altına bile düşer klimayla vs ... ÇOK ANLAMSIZ ! özelliklefirmalar TR ye 600km üstü menzilli araçlar getirmeli ya da getirmesinler ya da ufak şehir içi amaçlı uygun fiyatlı araç getirmeler gerek.. bu firmalar TÜRKİYE ve halkın olayını pek anlamamış.. çoğukişi istanbuldan tatile çıksa en güneye falan gidiyor, yani aslında TÜRKler tatile çıktımı en azı 1000km yol yapıyor ee uzun yolda 300km menzil demek en az 4-5 kez durmak demek yolu en az 5 saat uzatmak demek, çok anlamsın bunu idrak edemiyor mu firmalar? uzun yolda en az 500km menzil sunmalı araçlar... ben şahssen WLTP de 800km ve üstü yazmıyorsa almayı düşünmüyorum.bana 1000km menzil sun o zmana 2milyon vereyim o zaman tamam :) ama 300 km menzil için 1.5-2 hatta daha fazlasını istemek bilmiyorum tamamen mantıksız geliyor boşa çöp dolduruyoruz dünyayı... şehir içi menzil çok önemli değil, isterse 200km menzil olsun şehir içinde yeterli eve veya işe giden bi şekilde şarj eder, önemli olan uzun yol menzili

• On numara araç. Sanki sürekli depoyu doldurup geziyorsunuz.

• 1,5m milyona satılan ısı pompalı, ful ve 420km wltp menzilli e-astra ve kardeşi e-308 bu fiyat bandında rakipsiz kaldı gibi...Keşke Çinli elektriklilere kısıtlamalar gelmeseydi.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Düz yol bayırı bol olan yerde 3 de 1 gider 200 km menzil kalır

• HYUNDAİ kıymet verdiğim bir markaydı ama İSRAİL zulmüne açık destek verdikleri için bir kıymetleri kalmadı. Artık bu markayı tercih etmek benim nezdimde zulme destek vermek anlamına geliyor. Biz toplum olarak mazlumun yanında yer alabilseydik Nyundai bu ülkede bir tane bile araba satamazdı.

• şehir dışına çıkamayacağın bir araç daha.
    menzil 1000 km civarında olmadığı sürece elektrikli araç alınmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.