|
Yeni nesil Skoda Kodiaq Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
3 milyon edecek bir araç değil ölü doğdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megan tenekesinin 2 milyon olduğu yerde gayet makul fiyat. Skodanın her türlü modeli Türkiyede iyi satıyor bu da satar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seul U varken başarılar
-
Keriz.avi
-
Çok satması fiyatının aracı olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
Sen Skoda'sın ya, kendine gel.
-
Skoda kendini Audi mi sanmaya başladı, bu fiyatlar ne.
Tiggo 8, Torres, Seal-U gibi benzer rakiplerinin dışında bu fiyata çok fazla elektrikli modelde var. 2.5 milyona baz donanım, önden çekiş D-SUV alanlara Allah akıl fikir versin.
-
Tamam biri suv biri sedan ama BMW yeni kasa 5 serisi, audi a6, mercedes e serisi var bu paraya. Hadi illa suv olsun desen zibilyon seçenek var. Bu fiyat olmamış en azından ben aklımı yitirmedim.
1.5 motorlusunu kullandim. ne kadar turbo olsada motor o cusseyi tasimiyor, duz yolda normal hizla giderken bile motor bagiriyor. bu cussedeki bir aracin hakki motor 2lt-3lt dir. turkiyedeki vergi sistemi yuzunden koca araclar boyle guduk motorlarla geliyor.
-
1.5 motorda bulunan dsg, tiguandaki gibi yağlı kavrama mı yoksa kuru kavrama mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adaptif hız sabitleme 2.5 milyonluk araçta yok, ha bide lansman fiyatı. Ayıptır yahu.
Skodasın sen kendine gel o fiyat listesi ne!?! Rekabet falan yaratmaz bu, açıkça diğer modellerin altında ezilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 30 Temmuz 2024; 23:26:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkede fiyat algısı iyice bozuldu.Skoda ve 2.5 milyondan başlayan fiyatlar şakamı?İnsanlar bu ülkede ne iş yapiyor aylık ne kadar gelir elde ediyorlar asgari ücret en az 40 bin ortalama maaş 100 bin olsa yine bu fiyatlar normal değil.
-
pahalı. Sen de bizimle diğılsın. Bu paraya alan güle güle binsin. Prestij 2.5 olsaydı çok ciddi düşünüyordum.
-
Fiyata bak, git Tesla al.
Çekişi, tutuşu kat kat iyidir, gerekirse 460 kmlik memleket yolculuğunda bir yerine iki mola veririm.
Avrupalı üreticiler ne zamana akıllanacaklar merak ediyorum. ÖTV falan filan bahane değil artık. Başlangıç fiyatına değil otonom sürüş hafızalı koltuk bile koymuyorlar!
-
kafamda hanımın da çok beğendiği tiguan vardı ama bu daha güzel. hanımı ikna edebilirsem buna geçmek isterim passat'tan. eski kasası çok ferahtı, bu daha da geniş, dikişli derileri de hoşuma gitti çok. büyük araba severim, büyük araba sevmeyen hanımı ikna etmek kaldı geriye. evden çalışıyor olmasam alıcam ona da bir i20 olacak bitecek ama sırf israf şimdi evden çalışan birine 2 araç.
-
Sende haklısın durum dediğin gibi fakat bu fiyatlar ne kadar satar merak ediyorum.
-
Satmaz hocam 2.5 - 3 milyon az para değil. Kendi adıma konuşursam eğer.
gayet de çok satar .. alınacak dolu c-suv lar 2 milyon dan başlıyor . skoda ülkemizde marka olarak çok tutulur hala geldi. rakiplerdeki d- suv fiyatları da aynı . çinlileri hiç saymıyorum ..bu ülkede 80 milyon kişi var ve bunun 10 milyonu için bu arabanın fiyatı çerez parası.
Skoda kendini Audi mi sanmaya başladı, bu fiyatlar ne. Tiggo 8, Torres, Seal-U gibi benzer rakiplerinin dışında bu fiyata çok fazla elektrikli modelde var. 2.5 milyona baz donanım, önden çekiş D-SUV alanlara Allah akıl fikir versin. |
Adaptif hız sabitleme 2.5 milyonluk araçta yok, ha bide lansman fiyatı. Ayıptır yahu.
|
Keriz.avi
|
Seul U varken başarılar
|
1.5 motorlusunu kullandim. ne kadar turbo olsada motor o cusseyi tasimiyor, duz yolda normal hizla giderken bile motor bagiriyor. bu cussedeki bir aracin hakki motor 2lt-3lt dir. turkiyedeki vergi sistemi yuzunden koca araclar boyle guduk motorlarla geliyor.
|
Tamam biri suv biri sedan ama BMW yeni kasa 5 serisi, audi a6, mercedes e serisi var bu paraya. Hadi illa suv olsun desen zibilyon seçenek var. Bu fiyat olmamış en azından ben aklımı yitirmedim.
|
3 milyon edecek bir araç değil ölü doğdu
|
Megan tenekesinin 2 milyon olduğu yerde gayet makul fiyat. Skodanın her türlü modeli Türkiyede iyi satıyor bu da satar.
|
Bu aracın plıg-in hybrit modeli var üstelik 1.5 motorlu, ötv avantajıda var 2 milyonun altında satılma imkanı var neden getirmiyor doğuş? Acaba önden bunu kakalayıp sonra mı getirecek? Kimse almasın abi bu fiyata bu arabayı. Biz bunu haketmiyoruz hybriti getirsinler herkes alsın. Amacı ne bu firmanın anlamıyorum.
|
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet gizleme
- instagram hesap çalma
- biyografi sözleri
- tv kumanda uygulaması
- snapchat hesap silme linki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X