Şimdi Ara

Yeni nesil Skoda Kodiaq Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tiguan C suv ama diğer ikisi peugeot 5008 ve seat tarraco D SUV. 7 kişilik. Sıfıra yakın 2023 model araçlar sadece 1.000.000 aşağısına düşünürsünüz belki diye öneri olarak sundum.
  • Buna bu parayı verecek çılgın TÜRKLER muhakkak olacaktır.

• 2017 'de test aracı 1.4 TSI ve düz vitesti...

109.900₺ fiyatla satışa çıkartacağız demişlerdi...

amaç ve pasta'dan alınacak pay belliydi...

son 7 yılda tüm markalar mini*orta suv üretme yarışını girdi...

Fluence 'in satışları bitmiş (75-80bin ₺ bandı)

Megane'lar 88*100 bin₺ arası alıcı buluyordu...

fiyat avantajına baktığımızda müthiş bir seçenek ve melez bir araçtı...

aradan geçen 7 senede dereden çok sular aktı ve SUV kendini bambaşka bir yere konumlandırmış durumda...

dur oğlum sen skoda'sın ne yapıyorsun diyemiyorsun...

ki son kasa ile ve bu fiyatlarla hiçbişey yapamayacağını göreceğiz...(umarım yanılırım, ama ülkenin durumu ortada)

dev aynası sendromu...

• bir arkadaş 1 milyon köpüğü var dedi bu aracın fiyatının, o rakamlara d suv var ise sıfır olmalı karşılaştırmak için. mesele karşılaştırmak. 2. el aracın fiyatıyla karşılaştırmak insafsızlık olur.

bu arada şahsen 5008'i ben d suv saymıyorum. sadece bagajı büyük. tavan mesafesi tam bir felaket. suv dediğin -c suv bile olsa- iyi bir tavan mesafesine sahip olmalı.

• tşk ama ben şu anda bir arayışta değilim. bir yanlış anlama olmuş :)

2025'te düşünüyorum o da sıfır olacak. 2. el zorda kalmadıkça almam.

• Ben bir suredir bu arabayi bekliyordum hatta gectigimiz baharda DS7 alma arefesindeyken 'dur hele bir Kodiaq gelsin oyle karar vereyim" diye dusunup beklemeye karar vermistim. Gelinen noktada Prestige paket icin min 2850 bin fiyatini ogrenince acikcasi ben bu arabayi almaktan vazgectim. O fiyatlara cikacaksam eger ikinci el premium bakmak bana daha mantikli geliyor. Bir kac youtube kanalinda Nissan'in aciklanan satis fiyatindan %10'a varan indirimler yaptigini izledim. Eger bu tarz bir kampanyasi devam ediyorsa yonumu X-Trail'e ceviricem. Ama bu fiyatlarda gittigi surece cok istesem bile Kodiaq'a ben o paralari vermem. Umarim bu fiyat politikasindan bir an once donerler.

• Bu aracın plıg-in hybrit modeli var üstelik 1.5 motorlu, ötv avantajıda var 2 milyonun altında satılma imkanı var neden getirmiyor doğuş? Acaba önden bunu kakalayıp sonra mı getirecek? Kimse almasın abi bu fiyata bu arabayı. Biz bunu haketmiyoruz hybriti getirsinler herkes alsın. Amacı ne bu firmanın anlamıyorum.
  • soulcalibur053 kullanıcısına yanıt

xtrail'den çok daha iyi bu. arka koltukları daha yüksek xtrail'in ve testlerde süspansiyonlarının konforsuz olduğu yazıyor. yurtdışı testlerde xtrail hep düşük puanlar alırken kodiaq en yüksek puanı alanlar arasında.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, Kodiaq bence de daha iyi bir otomobil. Ama aradaki fiyat farkı bence çok çok fazla. Bu farkı vermeye değer mi orası soru işareti bana göre. Gördüğüm kadarıyla bir çok kullanıcı da yüksek fiyatından şikayetçi olmuş.

• soulcalibur053 kullanıcısına yanıt

merak ettim, başlangıç fiyatlarını karşılaştıracaktım ama skoda fiyatlarını güncelliyormuş. sadece kalite değil, hacim olarak da kodiaq üstün. farkın ne kadar olduğu da önemli tabii ama xtrail asla benim listemde olmaz. koltuk yapısı ve genel kalitesi istediğim gibi değil.

• bunu bu fiyata alacak enayiler çıkacak beni en çok üzen şey bu
  • O fiyat ne baba öyle  

• Bu fiyata skoda alacağıma, 2.4 milyona tiguan elegance alırım.

DENİLMESİNİ İSTİYOR VAG GRUBU!

Aracın cüssesine göre bu motor inanılmaz yetersiz. Phev olan motorla gelirse fiyatı da 65bin dolarlara indirirlerse, alınır...
  • thekinger T kullanıcısına yanıt
    Tiguan satışlarını doğrudan etkiler .hatta 2 milyona kodiaq versinler passat,superb ve diğer 1,5 üstü tüm arabalar satılmaz. Marka dengeyi korumak istiyor.Bu arada şarj edilebilir hibrit ile ilgili herhangi bir takvim yok.Bu da aracın en erken 2025 de geleceği anlamına geliyor
  • Skoda Türkiye piyasasında bolca en son model superblerden stoklarını bitirecek kadar satış yapar bu araçtan 2000 tane falan satabilirse büyük başarı. Ellerinde stok halde bulunan 150 hp 1,5 tsi motorları da akıllarınca böyle eritecekler.
  • 2.5 milyona boş paket Skoda, biraz uçmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.