Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil Opel Grandland, 1.804.000 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni Grandland, Edition ve GS isimli iki donanım seviyesiyle tercih edilebilecek. Edition donanım seviyesi sadece hafif hibrit motorla sunulurken GS donanımında ise hibrit veya %100 elektrikli motor tercihi yapmak mümkün.

Yeni Opel Grandland fiyat listesi 🚙 (Ocak 2025)
    Versiyon Fiyat
    Edition 48V Hafif Hibrit 2.050.000 TL
    GS 48V Hafif Hibrit

2.185.000 TL

GS %100 Elektrikli 1.804.000 TL

Yeni Opel Grandland, özellikleriyle neler sunuyor❓

Yeni Grandland, Opel'in Experimental konseptinde yer verdiği birçok tasarım özelliğini üzerinde barındıran ilk model olarak karşımıza çıktı. Yenilenen model, selefine kıyasla 173 mm ek uzunluğu, 19 mm ek yüksekliği ve 64 mm ek genişliğiyle (uzunluk: 4.650 mm, genişlik: 1.905 mm; yükseklik: 1.660 mm) artık daha ferah bir yaşam alanı ve daha pratik bir kullanım vadediyor.

Edition donanım seviyesi

Yeni Opel Grandland'ın Edition donanım seviyesinde yeni 3D vizör tasarımı, LED stoplar ve aydınlatılmış arka logo, 19 inç Antrasit gri alaşım jantlar, 6 yönlü manuel ayarlanabilir ön koltuklar, Intelli-LED farlar, kumaş koltuk döşemeleri, gövde rengi tavan, 10 inç multimedya ekranı, 10 inç dijital gösterge paneli, ön kol dayama, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, 1 adet Type C girişi ve çift bölgeli otomatik klima gibi standart özellikler mevcut.

Güvenlik tarafında ise sürücü, ön yolcu, yan ve perde hava yastıkları, yokuş kalkış desteği, anahtarsız giriş ve çalıştırma, şerit koruma özellikli aktif şerit takip sistemi, radar bazlı gelişmiş aktif acil frenleme sistemi, trafik işareti tespit sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi, ikincil çarpışma freni ve dur&kalk özellikli adaptif hız sabitleyici gibi özellikler karşımıza çıkıyor. 10 yönlü AGR onaylı Intelliseat koltuklar, ön koltuk ısıtma, 180 derece geri görüş kamerası ve elektrikli bagaj kapağı gibi özelliklerin yer aldığı Konfor Paketi bu donanımda opsiyon.

GS donanım seviyesi

GS donanım seviyesinde ön bölümdeki Vizör tasarımına ekstra LED aydınlatma ve aydınlatılmış logo ekleniyor. 19 veya 20 inç elmas kesim jantlarla tercih edilebilen bu versiyonda Intelli-Lux HD LED farlar görev yapıyor. 10 yönlü manuel ayarlanabilir AGR onaylı ön koltuklar, koltuk ısıtma, elektrikli bel desteği, karbon siyah tavan, 16 inç multimedya ekranı, navigasyon, kablosuz akıllı telefon şarjı, 4 adet Type C girişi, direksiyon ısıtma, ambiyans aydınlatma ve 180 derece geri görüş kamerası gibi ekstra standart özellikler mevcut.

Ayrıca Bkz.Tesla Model Y “Juniper” Çin'de büyük ilgi görüyor: Bir günde 50 bin sipariş!

GS donanım seviyesinde Teknoloji Paketi (elektrikli ve eller serbest erişimli bagaj kapağı, Focal Premium Ses sistemi, lamine ve akustik ön yan camlar) ile Açılabilir Panoramik Cam Tavan ve elektrikli perde opsiyon olarak sunuluyor.

GS donanımındaki standart ve opsiyon özellikler hibrit veya elektrikli versiyon tercihine göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin; 10 yönlü elektrikli ayarlanabilir AGR onaylı ve ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, ısıtmalı ön cam, IntelliHUD sanal gösterge paneli, 360 derece çevre görüş sistemi, ön koltuklarda adaptif yan destekler, masaj özellikli ön koltuklar, Nappa deri döşeme ve kör nokta uyarı sistemi, arka çapraz trafik uyarısı, şerit ortalama asistanı gibi özelliklerin yer aldığı Ultimate Paket sadece hibrit versiyonda satın alınabiliyor.

Yeni Opel Grandland motor seçenekleri

Grandland'in hafif hibrit versiyonunda 1.2 litre direkt enjeksiyonlu turbo 136 hp benzinli motor bulunuyor. Üç silindirli bu motora 15,6 kW azami güç üreten küçük bir elektrik motoru ve elektrikli 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman eşlik ediyor. Bu sayede 230 Nm maksimum tork sunan otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını 10,2 saniyede tamamlayıp maksimum 201 km/s hıza çıkabiliyor. Bu modelde 0,4 kWsa kapasiteye sahip küçük bir lityum iyon batarya bulunuyor.

%100 elektrikli versiyon ise 157 kW (210hp) güç üreten bir elektrik motoru ve 73 kWsa kapasiteye sahip NMC katotlu lityum iyon batarya görev yapıyor. 400V mimariye sahip olan bu model, WLTP'ye göre birleşik kullanımda 504 km'ye kadar, şehir içi kullanımda ise 623 km'ye kadar menzil vadediyor. 0-100 km/s hızlanmasını 9 saniyede tamamlayan otomobilin son hızı 170 km/s ile sınırlandırılmış.

Isı pompasının standart olarak sunulduğu modelde 11 kW AC şarjla batarya 4,5 saatte doldurulabiliyor. Maksimum DC hızlı şarj desteği ise 160 kW olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı şarj ile %20-80 arası dolum 29 dakika sürerken, 10 dakika şarjla 160 km menzil eklenebiliyor. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Yeni nesil Opel Grandland tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

• Ne yaptıklarının bir önemi yok
    Yetkili servisine Allah düşürmesin
    Hoş sadece servis değil sorun
    Üst kuruluş parça getirmiyor , yok ya da bize öyle denk geldi
    Su pompası ve termostat 2 ay sürüyor o da gelirse yoksa belli değil
    Heryerde de yazıcam özellikle
    Tam 3 aydır araba serviste
    508 denilen ve maalesef parçasızlıktan mahkum kaldığım ve hayatımın en berbat 16-17 bin km sini yaptığım araçtaki multimedya ile aynısı ise eyvah eyvah adı multimedya adı D sınıfı vs
    Bir marka bir üretici nasıl bu hale gelir inanılır gibi değil
    Opel sorunlu denilebilir ağır denilebilir istenilen eleştiri yapılabilir ama en azından sürüş kalitesi keyfi dinamiği yol tutuşu açısından premiumlara en yakın otomobil üreticilerinin başında gelirdi
    Pejo nedir ya ? Opel seven biri olarak çıldırmamak elde değil

İddia ediyorum Opel'i şu forumda benim kadar seveni yoktur

Ama şu son yaşadığım rezaletten sonra Opel'i çok sevsem bile Stellantis / PSA çatısı altında ki hiç bir aracı kapımın önüne koymayacağım soran olursa da uyaracağım.

Alın , atıyorum 50 bin km de bir parça ihtiyacı olsun aracınızın

3-4 ay serviste melun melun yatsın

Ve bunun çok normal sıradan olduğunu size gerine gerine anlatsınlar , stok tutmadıklarını söylesinler

Bakalım sinirleriniz ne kadar dayanacak

Opel PSA çatısı altında değilken İzmir den parça gelirdi 2 günde , yurt dışından da gayet makul sürede parça gelirdi

Bu gurubun çalışma sistemi nedir ne değildir bilmiyorum artık umursamıyorum da

1.5 ay + 1.5 ay , sonra süre yok , unutun arabayı kısaca

Bence 10 numara iş

Bu arada instagram da Opel de Almanca , Opel.tr de Türkçe yazdığım şikayetleri silme hızları son derece mükemmel o konuda oldukça iyiler

Yalan olmasın Opel Türkiye den 3 kez aradılar

Parça yok sürede yok demek için

Yani şunun gibi ;

Temel bir gün gazetede bir ilan görüyor , üniv. mezunu / ingilizce bilen / İstanbul da ikamet eden personel

Otobüse binip istanbula gelmiş iş görüşmesine

Üniv. mezunumusunuz ? yok

İngilizce var mı ? yok

İstanbulda mı ikamet ediyorsunuz ? yok

Temel Bey niye geldiniz ?

Benden size fayda yok onu söylemeye geldim demiş.

Parça yok / Süre yok

Opel pişmanlıktır derim ! 3 yıl olacak , Opel zafira kullanıyorum ! Araba güzel iyi , sorumları var mı var ! Koltuklar çok rahatsız amma bunları geçtim !
    Servileri hiç bir şeye yaramaz ! Opel servisleri parça artırıyor 😀 , 2. Yılında serviste arabayı vurular , farlarını sökmeye çalıştılar ! Sonrada arabayı siz vurmuşsunuz , farlarla oynamışsınız daha bir sürü şey !
    Genel merkezi aradım , görüntülerin izlenmesini ve servis hakkında işlem yapılmasını , aracındaki kusurların giderilmesini istedim ! 40 gün oyaladılar sonra görüntü kayıtları silinmiş , arabanız serviste vurulmuş evet vs vs vs ! Hiç bir şey yapmadılar … yani marka kendi sattığı arabasını servise karşı korumuyor … şikayetinvar’da en çok şikayet opelde ve geri dönüş memnuniyeti 1 yıldız ….

Almadan önce 2 defa düşünün , 18 ay kredisi kaldı bitsin ! Değiştireceğim . Arabada Japon’dan şaşmayacaksın …

• Çöp !
    Motoru sorunlu düşük hacimli 3 silindirli bu araca yetmeyecek bir motor. Direksiyonu çok kötü , iç dış tasarımı çok kötü , fiyatı pahalı .
    Eski Opel ruhundan hiç bir şey taşımayan yan sanayi pejo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Ocak 2025; 18:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.7 milyona GS donanım peynir ekmek gibi satar. Bu fiyatlara zor.

• Yalnız e-3008'in Allure paketinden ucuza GS paket Elektrikli getirmişler, Almanya'da GS donanımlı elektriklisi Allure e-3008'den daha pahalı. Kıymetini bilene muazzam bir fırsat. Keşke bir de 82 kwh bataryalı olanı getirselerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Ocak 2025; 19:08:47 >
  • %10 Ötv Dilimine Giren Araçlar Neden %80 Ötv Dilimiyle Aynı Fiyatlarda Anlamıyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Yalnız motor revize edildi ve zincir var, ha kayış olanlarda da pek problem olmuyordu ama seninki gibi boş eleştirileri savuşturmuşlar.
    Mesajın kalan kısmı zaten göreceli.

• Elektrikli model bahsedildiği gibi menzil veriyorsa, çok satar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 aya elektrik gs 1700 e alınır

• GS donanım seviyesi 2.185.000 fiyatın üstüne bir de "Lansmana özel" Ultimate paketini 330.000 lira yerine 230.000 liraya veriyorlar. Aracın dolu paketi "GS Ultimate" 2.415.000 lira oluyor. Enteresan bir fiyat.

• Direksiyon multimedia ekranı perdeliyor ben böyle saçma iş görmedim. Multimedia da beş para etmez alanı sinir sahibi yapar. Saçma şeylerden kısmışlar yazık olmuş.

• böyle arabalar gördükçe eski ilanlara falan bakıyorum ama bir çılgınlık yapıp 300 500 beygirlik bir şey mi alsam diyorum

bir insan kılıbık falan değilse bunları nasıl alır biner anlamıyorum yolda görünce de ters ters bakıyorum söyleyeyim

• Ne yaptıklarının bir önemi yok
    Yetkili servisine Allah düşürmesin
    Hoş sadece servis değil sorun
    Üst kuruluş parça getirmiyor , yok ya da bize öyle denk geldi
    Su pompası ve termostat 2 ay sürüyor o da gelirse yoksa belli değil
    Heryerde de yazıcam özellikle
    Tam 3 aydır araba serviste
    508 denilen ve maalesef parçasızlıktan mahkum kaldığım ve hayatımın en berbat 16-17 bin km sini yaptığım araçtaki multimedya ile aynısı ise eyvah eyvah adı multimedya adı D sınıfı vs
    Bir marka bir üretici nasıl bu hale gelir inanılır gibi değil
    Opel sorunlu denilebilir ağır denilebilir istenilen eleştiri yapılabilir ama en azından sürüş kalitesi keyfi dinamiği yol tutuşu açısından premiumlara en yakın otomobil üreticilerinin başında gelirdi
    Pejo nedir ya ? Opel seven biri olarak çıldırmamak elde değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önceki kasası berbattı. Burda kasa düzeldi bu defa fiyat 1.3 milyondan 1.8 milyona çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

Hangi yıl ve sonrası puretech ler zincirli acaba? Sorunsuz olan kayışlar kaç model sonrası?

• bu paraya cam tavan opsiyon. komik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Tırla gemiyle Türkiye'ye yurtdışından gelen ithal maldır bu araba. Dolayısıyla Türkiye'ye hiçbir faydası yoktur. Aracı kazanır, cebini doldurur. Arızada sorunda ilgilenmezlerse fabrikasına almanca e-posta yazmaya uğraşılır. Yedek parçası avro ile gelir. Derttir aynı zamanda ithal araba.

• | OMG! | kullanıcısına yanıt

Revize edilen, kızgın yağın içine kauçuk kayışın konulmadığı motorun, motor kodu nedir?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Ya bu "Çöp" yorumlarının neden hemen hepsi boş ve asılsız iddialarla destekleniyor?

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Çok basit, bizde aynı fiyatta olan araçları örneğin Almanya'da karşılaştırın liste fiyatları ile, elektrikliler çok daha pahalı orada.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.