|
Yeni Opel Grandland Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Çöp !
Motoru sorunlu düşük hacimli 3 silindirli bu araca yetmeyecek bir motor. Direksiyonu çok kötü , iç dış tasarımı çok kötü , fiyatı pahalı .
Eski Opel ruhundan hiç bir şey taşımayan yan sanayi pejo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 14 Ocak 2025; 18:46:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.7 milyona GS donanım peynir ekmek gibi satar. Bu fiyatlara zor.
-
Yalnız e-3008'in Allure paketinden ucuza GS paket Elektrikli getirmişler, Almanya'da GS donanımlı elektriklisi Allure e-3008'den daha pahalı. Kıymetini bilene muazzam bir fırsat. Keşke bir de 82 kwh bataryalı olanı getirselerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 14 Ocak 2025; 19:08:47 >
-
%10 Ötv Dilimine Giren Araçlar Neden %80 Ötv Dilimiyle Aynı Fiyatlarda Anlamıyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalnız motor revize edildi ve zincir var, ha kayış olanlarda da pek problem olmuyordu ama seninki gibi boş eleştirileri savuşturmuşlar.
Mesajın kalan kısmı zaten göreceli.
Elektrikli model bahsedildiği gibi menzil veriyorsa, çok satar.
-
1-2 aya elektrik gs 1700 e alınır
GS donanım seviyesi 2.185.000 fiyatın üstüne bir de "Lansmana özel" Ultimate paketini 330.000 lira yerine 230.000 liraya veriyorlar. Aracın dolu paketi "GS Ultimate" 2.415.000 lira oluyor. Enteresan bir fiyat.
-
Direksiyon multimedia ekranı perdeliyor ben böyle saçma iş görmedim. Multimedia da beş para etmez alanı sinir sahibi yapar. Saçma şeylerden kısmışlar yazık olmuş.
-
böyle arabalar gördükçe eski ilanlara falan bakıyorum ama bir çılgınlık yapıp 300 500 beygirlik bir şey mi alsam diyorum
bir insan kılıbık falan değilse bunları nasıl alır biner anlamıyorum yolda görünce de ters ters bakıyorum söyleyeyim
-
Ne yaptıklarının bir önemi yok
Yetkili servisine Allah düşürmesin
Hoş sadece servis değil sorun
Üst kuruluş parça getirmiyor , yok ya da bize öyle denk geldi
Su pompası ve termostat 2 ay sürüyor o da gelirse yoksa belli değil
Heryerde de yazıcam özellikle
Tam 3 aydır araba serviste
508 denilen ve maalesef parçasızlıktan mahkum kaldığım ve hayatımın en berbat 16-17 bin km sini yaptığım araçtaki multimedya ile aynısı ise eyvah eyvah adı multimedya adı D sınıfı vs
Bir marka bir üretici nasıl bu hale gelir inanılır gibi değil
Opel sorunlu denilebilir ağır denilebilir istenilen eleştiri yapılabilir ama en azından sürüş kalitesi keyfi dinamiği yol tutuşu açısından premiumlara en yakın otomobil üreticilerinin başında gelirdi
Pejo nedir ya ? Opel seven biri olarak çıldırmamak elde değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki kasası berbattı. Burda kasa düzeldi bu defa fiyat 1.3 milyondan 1.8 milyona çıktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi yıl ve sonrası puretech ler zincirli acaba? Sorunsuz olan kayışlar kaç model sonrası?
bu paraya cam tavan opsiyon. komik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tırla gemiyle Türkiye'ye yurtdışından gelen ithal maldır bu araba. Dolayısıyla Türkiye'ye hiçbir faydası yoktur. Aracı kazanır, cebini doldurur. Arızada sorunda ilgilenmezlerse fabrikasına almanca e-posta yazmaya uğraşılır. Yedek parçası avro ile gelir. Derttir aynı zamanda ithal araba.
Revize edilen, kızgın yağın içine kauçuk kayışın konulmadığı motorun, motor kodu nedir?
Ya bu "Çöp" yorumlarının neden hemen hepsi boş ve asılsız iddialarla destekleniyor?
Çok basit, bizde aynı fiyatta olan araçları örneğin Almanya'da karşılaştırın liste fiyatları ile, elektrikliler çok daha pahalı orada.
Yalnız motor revize edildi ve zincir var, ha kayış olanlarda da pek problem olmuyordu ama seninki gibi boş eleştirileri savuşturmuşlar.
Mesajın kalan kısmı zaten göreceli. |
Ne yaptıklarının bir önemi yok
Yetkili servisine Allah düşürmesin Hoş sadece servis değil sorun Üst kuruluş parça getirmiyor , yok ya da bize öyle denk geldi Su pompası ve termostat 2 ay sürüyor o da gelirse yoksa belli değil Heryerde de yazıcam özellikle Tam 3 aydır araba serviste 508 denilen ve maalesef parçasızlıktan mahkum kaldığım ve hayatımın en berbat 16-17 bin km sini yaptığım araçtaki multimedya ile aynısı ise eyvah eyvah adı multimedya adı D sınıfı vs Bir marka bir üretici nasıl bu hale gelir inanılır gibi değil Opel sorunlu denilebilir ağır denilebilir istenilen eleştiri yapılabilir ama en azından sürüş kalitesi keyfi dinamiği yol tutuşu açısından premiumlara en yakın otomobil üreticilerinin başında gelirdi Pejo nedir ya ? Opel seven biri olarak çıldırmamak elde değil |
Yalnız e-3008'in Allure paketinden ucuza GS paket Elektrikli getirmişler, Almanya'da GS donanımlı elektriklisi Allure e-3008'den daha pahalı. Kıymetini bilene muazzam bir fırsat. Keşke bir de 82 kwh bataryalı olanı getirselerdi
|
Opel bitmiştir. Türkiyedeki bayileri yönetimi komple değişmediği sürece hiç bir şey olmaz. Müşteriye 5 sınıf insan müamalesi yapan tek marka ve bayileri .Kapıma uğratmam.
|
İddia ediyorum Opel'i şu forumda benim kadar seveni yoktur Ama şu son yaşadığım rezaletten sonra Opel'i çok sevsem bile Stellantis / PSA çatısı altında ki hiç bir aracı kapımın önüne koymayacağım soran olursa da uyaracağım. Alın , atıyorum 50 bin km de bir parça ihtiyacı olsun aracınızın 3-4 ay serviste melun melun yatsın Ve bunun çok normal sıradan olduğunu size gerine gerine anlatsınlar , stok tutmadıklarını söylesinler Bakalım sinirleriniz ne kadar dayanacak Opel PSA çatısı altında değilken İzmir den parça gelirdi 2 günde , yurt dışından da gayet makul sürede parça gelirdi Bu gurubun çalışma sistemi nedir ne değildir bilmiyorum artık umursamıyorum da 1.5 ay + 1.5 ay , sonra süre yok , unutun arabayı kısaca Bence 10 numara iş Bu arada instagram da Opel de Almanca , Opel.tr de Türkçe yazdığım şikayetleri silme hızları son derece mükemmel o konuda oldukça iyiler Yalan olmasın Opel Türkiye den 3 kez aradılar Parça yok sürede yok demek için Yani şunun gibi ; Temel bir gün gazetede bir ilan görüyor , üniv. mezunu / ingilizce bilen / İstanbul da ikamet eden personel Otobüse binip istanbula gelmiş iş görüşmesine Üniv. mezunumusunuz ? yok İngilizce var mı ? yok İstanbulda mı ikamet ediyorsunuz ? yok Temel Bey niye geldiniz ? Benden size fayda yok onu söylemeye geldim demiş. Parça yok / Süre yok |
Benzer içerikler
- repost nasıl yapılır
- opera video indirme eklentisi
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- ? anlamı
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X