|
Bildirim
Okumayın arkadaşlar 2.4 litre motoru varmış
|
Fakirlikten okuyamadım.
|
Destan yazsaydınız kısa olmuş haber...
|
Togg reklamı için çat diye Çinli araçlara %40 vergi koyan zihniyetsizler 21 yıldır motor hacmine dayalı sistemi degistiremedi. Hâlâ destekleyenler var maalesef |
4.000.000 Bölü 8.500 eşittir 470 ay bölü 12 = 40 senelik maaş
150.000 x 17 maaş eşittir 2.550.000 eşittir 1.5 aylık maaş Oy veren 470 ay oy alan 1.5 ayda alıyor |
Fiyatı görünce devamını okuyasım gelmedi
|
Reklamın uzunu kısası olmaz
|
japonyadaki fiyatı ile arasında 5 kat fark varken almayı düşünmüyorum. Sadece vergi değil buradaki ağaları da haraç alınca herkeze dağıtacak paramız yok malesef.
https://www-ccarprice-com.translate.goog/jp/new-lexus-suv-car-price-in-japan-736?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=sc |
vermiş olduğum togg siparişini iptal edip üstüne bir tık daha ekleyip haftaici derhal bunu alıyorum.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine26 -- 19 Mart 2023; 17:17:18 > |
|
|
Togg reklamı için çat diye Çinli araçlara %40 vergi koyan zihniyetsizler 21 yıldır motor hacmine dayalı sistemi degistiremedi. Hâlâ destekleyenler var maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngiltere'ye uğrayınca kullanırız artık. |
Güzel araç. Ama bir zamanların orta hallisi, şimdinin fakiri milyonlarca Türk için hayalden öte. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 19 Mart 2023; 13:25:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |