|
Yeni Nissan X-Trail Türkiye'de satışa sunuluyor: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Skypack paketi icin verilen baslangic fiyati fena degil. Kalitesi ciddi artmisa benziyor. E-power versiyonu tam bir canavar olmus. Tabiki fiyat farki cok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 3 tane satar sonra ithalatı durur.
-
Elektrikli araç yaparlar fişli diye reklamı olur, hibrid yaparlar fişsiz diye reklamı olur. Hangisi iyi, fişli mi, fişsiz mi?
-
2021 elegance passat satıp bundan almak kafamı kurcalıyor ? Arabayı çok beğendim .
Arabayı ben de çok beğendim ama fiyatı gereksiz pahalı sanki
-
Dışarıdan gideri var ama içerisi 10 yıl once tasarlanmış gibi.
-
-Alo xtrail ne zaman gelir acaba?
-Beyfendi ön sipariş alıyoruz.
-Tamam beni yazar mısınız? Fiyat sabitleniyor mu?
-Malesef sabitleyemiyoruz
-Peki ne zaman gelir?
-Yeni yıldan önce gelmez. Gelse de sınırlı adet gelir. O zamanki fiyat geçerli olur.
-Peki teşekkürler
Olsa olsa böyle bir muhabbet olur. Alıştığımız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsen full paketi 1.400 / 1.450 tl civarı beklerken 1.824 tl olması beni çok şaşırttı, bu fiyta istediği satışı yakalayamabilirler.rakiplerine göre çok pahalı , bugün c5 dizel 1.000 tl civarinda seneye 3008 gelecek ki su anda satış rakamları ortada hyundai 4 cekerinde fiyatı ortada bence alıcı olan önceliği baska markalara kayabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aygır gibi arabaya fındık motor mhev nedir
-
Premiuma yakınsadı. Bu aracın tüm esprisi c suvların azıcık üstüne fiyata satılan d suv olmasıydı. Baz 1.1 civarında olmalıydı. Çok zor.
Araç güzel olmuş ama o e Power versiyonu aşırı anlamsız. Plug in hybrid değil. Yakıt tüketimi gene fazla çok güçlü de değil. Ve aşırı pahalı. Anlamsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 16 Kasım 2022; 22:35:32 >
xtrail d segment suv, rakibi 3008 değil 5008 zaten.
-
Dogru tespit. Yinede bence fiyat baremi 1-5-1.6 arasi olmaliydi. E-power icin konusuyorum. Yoksa gercekten cok pahali.
bence %100 elektrikli daha iyi. ama verimlilikte üst sıralarda olanlar tercih edilmeli, mesela Hyundai Ioniq 6
-
elalem yaşıyor bu hayatı be...
-
akşam eve geldiğinde prize takıp şarj etme imkanın varsa fişli iyi.
apartmanın 5. katında oturuyorsan, arabaya 2 sokak ötede park yerini zor bulabiliyorsan fişsiz iyi
-
Bu fiyata bu araç satsın, ben de Elton Johnum
-
e-Power versiyonunun yakıt tüketimini benzinli versiyon ile kıyaslayınca gayet makul kalıyor. Benzinli X-Trail ile aynı motoru paylaşan 4x4 Qashqai ile 9lt üzeri bir tüketimim var, bu araç daha da ağır olduğu için gerçek Dünya koşullarında ortalamada 10 lt'yi geçecektir. Bu da ortalamada 3lt'den fazla bir tasarruf demek bence hiç az değil.
Hem çift elektrik motoru olduğu çin 4 çeker avantajı var hem performans hemde tüketim avantajı var e-Power versiyonu tek mantıklı seçenek olmuş.
-
Bencede en ufak bir mantığı yok.
Zira kafadan diğeri katalog verisini yakmaz ama bu yakar demişsiniz. Neye göre? Katalog verisindeki fark 1 litre yok. 400k daha verip yarım litre az yakacağım performans biraz artacak, bu aşırı mantıksız. Daha önemlisi bir motor ile elektrik motorunu sürekli şarj etmek inanılmaz saçma bir fikir. Hem ağırlık çok artıyor hemde araç sırf elektrik modunda 5 km gitmiyor.
Plug in hybid 80 km menzil aynı elektrik motoru ama daha küçük benzinli motorla kombine etsen makul. Zaten ilk makyaj ile bu yapılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Kasım 2022; 13:10:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-Alo xtrail ne zaman gelir acaba?
-Beyfendi ön sipariş alıyoruz. -Tamam beni yazar mısınız? Fiyat sabitleniyor mu? -Malesef sabitleyemiyoruz -Peki ne zaman gelir? -Yeni yıldan önce gelmez. Gelse de sınırlı adet gelir. O zamanki fiyat geçerli olur. -Peki teşekkürler Olsa olsa böyle bir muhabbet olur. Alıştığımız |
xtrail d segment suv, rakibi 3008 değil 5008 zaten. |
akşam eve geldiğinde prize takıp şarj etme imkanın varsa fişli iyi. apartmanın 5. katında oturuyorsan, arabaya 2 sokak ötede park yerini zor bulabiliyorsan fişsiz iyi |
Arabayı ben de çok beğendim ama fiyatı gereksiz pahalı sanki |
2021 elegance passat satıp bundan almak kafamı kurcalıyor ? Arabayı çok beğendim .
|
Dayım traktör almış. O paraya bmw alınabildiğini bilmiyordu herhalde. Mantıksız olmuş |
Benzer içerikler
- iphone film izleme programı ücretsiz
- ea play pro fiyat
- instagram gizli hesap görme
- whatsapp durum beğenme
- vpn indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X