Şimdi Ara

Yeni Nissan X-Trail Türkiye'de satışa sunuluyor: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hayırlı olsun araç çok yeni zaten tüketim biraz daha düşecektir güle güle kullanın

• ekomeko E kullanıcısına yanıt

Kaça aldınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, evet araç sıfır olduğu için tüketim daha da düşecektir bu hali ile bile gayet iyi bir tüketim değeri.

• Yeni Nissan X-Trail Türkiye'de satışa sunuluyor: İşte fiyatı ve özellikleri

https://www.nissan.com.au/about-nissan/e-power.html

• Eski köşeli tasarımın modernleştirilmiş hali, aracın özellikleri güzel hibrit sayesinde fiyatı uçuşa geçmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Liste fiyatından aldım.

• e-power 4orce için diyorum .evet yakıt tüketimi böyle bir teknoloji için daha düşük olmalıydı,ilerde daha güçlü iki batarya ve/veya fordun 1.0 eco boost motoru gibi daha az hacimli ve küçük bir jenaratör motorla gelirse tüketim 4/5 litrelere düşer ve tadından yenmez...

• ben de 3008'de Nissan e-power'a geçiş yaptım. 1000 km sonrasında ilk izlenimlerim; gerçek bir elektrikli araba gibi sessiz, çok hızlı ivmeleniyor. Şehiriçinde, vitesi sürekli B modunda ve e-pedalı da sürekli açık tutuyorum, dur-kalk'larda da EV moduna alıyorum. Yakıt ortalamam 6,1 litre/100 km. Eco modunu seçsem, 5,9'ları dahi görebilirim diye düşünüyorum.

Daha önce de Megane E-tech kullanmış biri olarak kablo ile sarj etme derdi olmadan elektrikli araç kullanıyor hissiyatı veriyor.

Önemsiz de olsa beğenmediğim tarafları;

kapılar seyahat halinde otomatik kilitlenmiyor

Arka bagaj kapağını ayakla açma sensörü doğru düzgün çalışmıyor.

Kablosuz Android Auto yok

• ErkanG71 E kullanıcısına yanıt

Kablosuz android auto icin adaptorler var carlinkit markasi sanirim 2-3bin lira birsey caninizi sikmayin

• Aracım ile 12.000 kilometreyi geçtim. Oldukça memnunum. Kablosuz android auto modülü de aldım. O da sorunuz çalışıyor. E-power teknolojisinde, Qashqai ile ilgili çıkan jeneratör arızaları biraz gözümü korkuttu.

Ancak şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Qashqai, İngiltere, Xtrail ise Japonya'da üretiliyor. Biraz ön yargılı olabilir ama Japonya'da üretilen araçlara daha çok güveniyorum.

Ilk bakım zamanı geldiğinde, radyo ile ilgili bir güncelleme olup/olmadığını soracağım. Şehir merkezlerinde dahi radyo cızırtılı çalışıyor, bose ses sitemi olan bir araca bu radyo yazılımı/sistemi yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanG71 -- 16 Haziran 2024; 17:14:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.