Şimdi Ara

extra filtre kullanımı ve sigara mutlaka okuyun bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
88.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    görevi sigaranın icinde katran zifir ve her hangi bir madde ile carpısınca yapıskanlık yanı ya sıvılasma yada katılasma gosteren maddelerı suzen bı fıltre
    yanı karbon monoksıt ve nıkotını suzemıyor

zaten dunya saglık orgutu acıkladı nıkotını sadece sıgaradan alan kısı ıcın nıkotın tehlıkelı degıl hatta abartılmayacak sekıldekı sıgara kullanımından alınan nıkotın yararlı
    nıkotın beyın ıcı haberlesmede dopıng etkısı gosterıyormus
    yanı daha hızlı dusunme ve daha ıyı hatırlama tepkı verme v.s

bu fıltre ıle en fazla 8 adet sıgara ıcebılıyorsunuz ve sonra fıltre kullanılamaz hale gelıyor cunku ıcınde ınanılmaz derecede bı zifir ve katran bırıkıyor hemde resmen lıkıt kıvamda akıcı

ben bı kac fotograf ıle durumu anlatmaya calısacam

uzun zaman kullanmıstım ve neredeyse kendımı hıc sıgara ıcmıyormus gıbı hıssedıyordum
    sonra bu fıltrelerden bulamadım daha dogrusu getıren arkadasla baglarımız koptu ve sıgarayı normal sekılde ıcmeye basladım ve sıgaranın tum etkılerını gormeye basladım
    sıgaranın sayısını azalttım gunde en fazla 10 tane dedım ama o 10 tane bıle benı cok fazla etkılıyordu

sımdı bu fıltre ıle gunde 12 tane felan ıcıyorum ınanın sıgaranın etkılerındne kurtulmaya basladım

ve sanıyorum bu agızlık ve fıltrenın aynısını eskı basbakan mesut yılmaz da kullanıyor hemde yıllardır

fıltre nıkotını kısamıyor ve ıhtıyacınız olan anlık nıkotını alıyorsunuz ve zaten ıstedıgımızde bu degılmı
    bız ona sadece nıkotını ıcın baglıyız
    ve ben ısımı garantıye alayım dıye 5 tane agızlık ve 2000 tane fıltre getırttım bana uzun sure yeter

fotoları eklıyorum bu fotolar sadece 7 adet wınston gray ıle kullanıldı
    yanı pıyasadakı zifir ve katran oranı en dusuk dıye bılınen sıgaralardan bırıyle denendı

davıdof ıle denemsıtım 4 sıgara sonunda tamamen doldu
    parlement ıle denedım 5 sıgarada tamemn doldu marlboro keza oyle

bence sıgara ıcen arkadaslar mutlaka ama mutlaka bunu kullanmalı

cıgerlerımızı ve damarlarımızı bu katran ve zıfırden korumamız lazım
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara Filtrelerinin Kullanımı ve Faydaları

Sigara içerken filtre kullanımı, sağlığın korunması açısından tartışmalı bir konudur. Sigara filtreleri, sigara dumanında bulunan zararlı maddeleri azaltmayı hedefler. Ancak filtre kullanımıyla ilgili hem faydaları hem de dezavantajları bulunmaktadır.

Filtrelerin Faydaları:

• Sigara filtreleri, katran, nikotin ve karbon monoksit gibi zararlı maddelerin bir kısmını hapsederek sigara dumanının solunmasını azaltır.
    • Filtre kullanımı, sigara kaynaklı akciğer kanseri, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) ve kalp hastalığı riskini hafifletebilir.

Filtrelerin Dezavantajları:

• Bazı araştırmalar, filtrelerin sigara dumanının içine çekilmesini kolaylaştırabileceğini ve bu nedenle daha derin solunmalara yol açabileceğini öne sürmektedir.
    • Filtresiz sigaralara kıyasla filtreli sigaraların dumanı daha düşük sıcaklıkta yanar, bu da tütünün daha yavaş yanmasına ve daha fazla zararlı maddenin salınmasına neden olabilir.

Süzen Sigara Filtrelerinin Zararları:

Süzen sigara filtreleri, zararlı maddeleri daha etkili bir şekilde hapseder, ancak aynı zamanda daha düşük nikotin alımına yol açabilir. Bu, kullanıcıların nikotin eksikliğini telafi etmek için daha sık veya daha derin nefesler almasına neden olabilir.

Süzen 92 Faydaları ve Zararları:

Süzen 92 filtreleri, diğer filtrelere kıyasla daha fazla zararlı madde hapseder. Bununla birlikte, daha düşük nikotin alımına neden olması ve kullanıcıların daha derin nefesler almalarına yol açması nedeniyle, yukarıda belirtilen dezavantajlara sahip olabilir.

Sigara Filtresi İşe Yarar mı?

Sigara filtrelerinin sigara dumanındaki zararlı maddelerin bir kısmını azalttığına dair kanıtlar mevcuttur. Ancak filtre kullanımı, sigara içmenin sağlık risklerini tamamen ortadan kaldırmaz.

Sigara Ağızlığı Ne İşe Yarar?

Sigara ağızlıkları, ağzın ve sigara arasında bir bariyer oluşturarak kimyasalların doğrudan ağız içine girmesini azaltır. Ağız hijyeni için de faydalı olabilirler.

Süzen Filtre İşe Yarıyor mu?

Süzen filtreler, zararlı maddeleri daha etkili bir şekilde hapseder, ancak daha düşük nikotin alımına yol açabilir. Bu, kullanıcıların nikotin eksikliğini telafi etmek için daha sık veya daha derin nefesler almasına neden olabilir.

Sonuç:

Sigara filtreleri, sigara dumanındaki zararlı maddelerin bir kısmını azaltmaya yardımcı olabilir. Ancak filtre kullanımı, sigara içmenin sağlık risklerini tamamen ortadan kaldırmaz. Sigara içmenin en güvenli yolu, hiç içmemektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fotolar görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edıfıce E kullanıcısına yanıt
    mbılden baglanıyosan gorunmuyor pc den bakmak lazım
  • Iste buyuzden sarma.

• Bu filtrenin allah cezasını versin. Başlamayın başlatmayın. Bir ara takmıştım filtreye 1 sigarada 1 filtre takardım (zaten baya ucuz bişey) sigara tüketimim 1.5 kat artmıştı. Yani sigara tüketimini arttırmıyor falan yalanlarına inanmayın. Öyle de bir alışkanlık olmuştu ki bırakana kadar anam ağlamıştı. Nerdeyse sigara bırakmak gibi yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Bu filtrenin allah cezasını versin. Başlamayın başlatmayın. Bir ara takmıştım filtreye 1 sigarada 1 filtre takardım (zaten baya ucuz bişey) sigara tüketimim 1.5 kat artmıştı. Yani sigara tüketimini arttırmıyor falan yalanlarına inanmayın. Öyle de bir alışkanlık olmuştu ki bırakana kadar anam ağlamıştı. Nerdeyse sigara bırakmak gibi yani

Bende bir ara cok kullandim. Hatta bu seffaf olanlardan bahsediyorsun sanirim. 120 tanesi 3-4 lira olanlardan ?

Yani ise yariyor gibi, baya birseyler birikiyor filtrede. Ama tuketimi arttirdigina inanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Bu filtrenin allah cezasını versin. Başlamayın başlatmayın. Bir ara takmıştım filtreye 1 sigarada 1 filtre takardım (zaten baya ucuz bişey) sigara tüketimim 1.5 kat artmıştı. Yani sigara tüketimini arttırmıyor falan yalanlarına inanmayın. Öyle de bir alışkanlık olmuştu ki bırakana kadar anam ağlamıştı. Nerdeyse sigara bırakmak gibi yani

Bende bir ara cok kullandim. Hatta bu seffaf olanlardan bahsediyorsun sanirim. 120 tanesi 3-4 lira olanlardan ?

Yani ise yariyor gibi, baya birseyler birikiyor filtrede. Ama tuketimi arttirdigina inanirim.

Aynen tekellerde satılan klasik filtre. Marlboro + filtre düz 10 tl ediyodu o zamanlar beraber alırdım dediğin gibi filtrede katran falan biriktikçe hoşuma giderdi ama 1.5 kat sigara içtikten sonra ne anlamı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece nikotin için içiyorsanız elektronik sigara için daha iyi.
  • resimlememin hic bi anlamı olmamıs

yazanlar bufelerde satılan süzen marka yada ne bılım seffaf 4 delıklı 6 delıklı ucuz fıltrelerle konuyu almıslar yurutmusler

bu fıltreden kullanarak ıctıgım sıgara mıktarında bı fazlalasma gozlemlemedım

bu ıkıncı kez deneyısım
    ıse yaradıgının kanıtıda resımlerdır ve bı zahmet yazımı okusaydınız keske

elektronık sıgara konusuna gelınce bıraz arastırırsan elektronık sıgara konusundakı yazdıklarımı ve kullandıgımı hatta bı ara satısını bıle yaptıgımı gorursun

bu fıltrelerden zamanında kullanmadıysanız dıger fıltrelerden yola cıkarak yorum yapamazsınız bu cok farklı
    8 adet sıgarada ıcı tamamen lıkıt sekılde doluyor bu dolan ne olakı zıfır ve katrandan baska!

bence kullanılmasında buyuk yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc_cihan

resimlememin hic bi anlamı olmamıs

yazanlar bufelerde satılan süzen marka yada ne bılım seffaf 4 delıklı 6 delıklı ucuz fıltrelerle konuyu almıslar yurutmusler

bu fıltreden kullanarak ıctıgım sıgara mıktarında bı fazlalasma gozlemlemedım

bu ıkıncı kez deneyısım
    ıse yaradıgının kanıtıda resımlerdır ve bı zahmet yazımı okusaydınız keske

elektronık sıgara konusuna gelınce bıraz arastırırsan elektronık sıgara konusundakı yazdıklarımı ve kullandıgımı hatta bı ara satısını bıle yaptıgımı gorursun

bu fıltrelerden zamanında kullanmadıysanız dıger fıltrelerden yola cıkarak yorum yapamazsınız bu cok farklı
    8 adet sıgarada ıcı tamamen lıkıt sekılde doluyor bu dolan ne olakı zıfır ve katrandan baska!

bence kullanılmasında buyuk yarar var

Dostum guzel anlatmissinda ucuz filtre dediklerinde ayni islevi goruyor zaten. Onlarin icindede biriken birikiyor.

Sen fazlalasma gozlemlememissin ama bu sana gore, herkes ayni sekilde devam edecek diye birsey yok.

Tekrardan paylasim icin tesekkurler.

Saygilar.

• Son özelleştirmeyle sigara firmalarının hepsi aynı kişiye olmasada aynı camianın ürünü.

Bu yüzdendir son zamanlardaki sigaralarda bazen esrar kokusu geliyor.

Bazen damarlarda ağrı yapıyor ellerde ve ayaklarda titreme yapıyor

Yeni nesil sigaraların hepsine tütün haricinde bi sürü kimyasal katıldığını düşünüyorum.

Ayrıca deneyin son zamanlarda sigarayı bırakmaya çalıştığınızda nikotin yokluğundan ziyade hayattan umutsuzluk bekletisizlik bildiğim amatem yada eroinman bağımlılığı berlirtileri ortaya çıkıyor.

Sırf bu yüzdendirki açık tütün alıp makinesiyle sarıyorum hem tadı güzel hemde daha az zararlı oluyor. Tabi ciğere verdiği tahribat aynı onu inkar edemem.

Sarma tütünle birlikte bunu kullanıp minimize edinmeyi deniycem önerilerin için teşekkürler.
  • orda 1 iphone şarj aleti, 1 crt monitör ve 1 tuvalet kağıdı görüyorum.
  • Edizcem E kullanıcısına yanıt
    o ucuz cam gibi olan filtrelerden bende kullandım ama bu farklı bu daha fazla katron ve zıfır tutuyor ve dıger cam fıltredekı bırıken kahverengımsı bu ıse tamamen sımsıyah bı sekılde suzuyor
    ben bunun satıcısı pazarlamacısı degılım

kendım cok faydasını gordum

arastırdım

fıyatıda uygun aslında

bence tum sıgara ıcenler bununla kullanmalı
  • Sigara kullanıyorsanız bırakın arkadaşlar.
  • "5 tane agızlık ve 2000 tane fıltre getırttım"

Kaç paraya nerden getirttin arkadaşım?
    Ben bildiğin anam babam süzen92 filtre kullanırım o bile baya biriktiriyor.
    Bu çok pahalıya gelmeyecekse bundan alayım.
  • CODY kullanıcısına yanıt
    çok güzel bir tespit bende buna fena halde kafa yoruyorum
    sıgaraların ıcındekı maddelerde ozellıkle son 10 yılda cıddı degısıkler oldu

daha once cıdden keyf ceren o tatlı tutun kokusu sımdı yok mesela

eskı sıgara kokuları kesınlıkle yok sımdı

ce ben sıgarayı cıddı cıddı 6 ay bıraktım
    hırcınlıkmıs asırı yemek yemekmıs asabıyetmıs tam tersıne hayattan bı soguma ne bılım bı uyusukluk ıstahsızlık bunalım hallerı turedı bende

ve bunu ben baska forumlarda dıle getırdım hatta sıgarayı bırakma hattıylada paylastım doktorlada bırebır paylastım

tespıtınız bana gore 10 numara

bende safi tütün ile denemem lazım ıyı fıkır
  • arkadasım yurt dısından getırdı
    5 adet agızlık ce fıltrelere bı kac daha sahsı malzeme getırdı hepsıne 100 dolar verdım
    yanı tam bılemıcem 5 adet agızlık ve fıltreye kac para verdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc_cihan

arkadasım yurt dısından getırdı
    5 adet agızlık ce fıltrelere bı kac daha sahsı malzeme getırdı hepsıne 100 dolar verdım
    yanı tam bılemıcem 5 adet agızlık ve fıltreye kac para verdım

Anladım çin sitelerinde çokça mevcut bunlardan.
    Bir ara bu şekil kullan at değilde temizlenebilenlerden getirtecektim,onlar nasıl bilginiz varmı?
  • cc_cihan kullanıcısına yanıt
    Simage yi ogrenin artik ya

• temızlenenler hakkında bılgım yok
    yanlız bu fıltreyı mesut yılmazda yıllardır kullanıyormus
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.