Şimdi Ara

extra filtre kullanımı ve sigara mutlaka okuyun bakın (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
88.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cc_cihan

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Edizcem

quote:

Orijinalden alıntı: onallahmet

Bu filtrenin allah cezasını versin. Başlamayın başlatmayın. Bir ara takmıştım filtreye 1 sigarada 1 filtre takardım (zaten baya ucuz bişey) sigara tüketimim 1.5 kat artmıştı. Yani sigara tüketimini arttırmıyor falan yalanlarına inanmayın. Öyle de bir alışkanlık olmuştu ki bırakana kadar anam ağlamıştı. Nerdeyse sigara bırakmak gibi yani

Bende bir ara cok kullandim. Hatta bu seffaf olanlardan bahsediyorsun sanirim. 120 tanesi 3-4 lira olanlardan ?

Yani ise yariyor gibi, baya birseyler birikiyor filtrede. Ama tuketimi arttirdigina inanirim.

Aynen tekellerde satılan klasik filtre. Marlboro + filtre düz 10 tl ediyodu o zamanlar beraber alırdım dediğin gibi filtrede katran falan biriktikçe hoşuma giderdi ama 1.5 kat sigara içtikten sonra ne anlamı var

O öyle değil işte.

Eğer yüksek verimle kanserojen maddeleri %80 engelleyebiliyorsa filtreyle 3 tane içsen bile 1 tane filtresiz içtiğinden daha az zarar görür vücut.Tabi dediğim gibi başarılı bir şekilde filtre edebiliyorsa.Eğer edemiyorsa ve hatta kansorojen maddelerden çok nikotini filtreliyorsa daha zararlıdır tabi o zaman bir diyemem.

sanıyorum nikotini filtreleyebilen bir filtre daha icat olmadı
    zaten sigaradan görülen zarar nikotinden ziyade zifir katran vede yogun karbon dioksit
    karbon dioksitide vucut bı sekılde absorve edebılır yada o çok ciddi zararı karbondıoksıt tek basına vermeye yeterlı olmaz
    ama asıl olan tehdit katran ve zifir

damarları tıkayan cigerlerdekı kesecıklerı balçık gibi sıvayan
    gıtlagı tabaka fılm gıbı kaplayanda zıfır ve katran

işte bence önemli olan
    yada filtrede aranacak olan özellik max şekilde zifir ve katran filtreleme özelliği olmasıdır
    ben friend holder kullanıyorum
    zifir ve katranı en çok süzen filre budur bence

Peki lületaşı sigara ağızlığı ile karşılaştırsan kullandığın filtreyi tercihin hangisi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunla gayet mutluyum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.