< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
sınav anında karın guruldaması
-
-
stresten muhtemelen bir arkadaşımda da var
-
Yaw yaw Fatihciğim geçen gün frankfurttayım . Orada museum für moderne kunst var . Orayı geziyorum ondan sonra oranın müdürü de Vernher Von braun un yeğeni bu adam kim bilir misin Fatih ? Bu adam benim okul arkadaşım yawwwhHahahahahahaaha .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2020 tyt anında çok rahatken sadece 1 kez guruldadı,tekrar olur mu diye stres yaptım bir daha guruldamadı
-
fatih çok özeldir bak şimdi bu adam istanbul fethedildiğine kütüphaneyi ganimet olarak seçmiş bir adam bence müslüman değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız portekizli, bir bacak var, üfff.
Oracıkta sarılasım geldi Fatih kıza
Mdkdıfkdmckdmdmxkxdmdm
bende de var bu çok berbat bir şey çözümü olsa keşke. birde seneye üniversite sınavına girecem derse hiç odaklanamıyorum
-
Allah'ım 12. Sınıfım aklıma geldi... Hocam ne çok çektim bu derdi bi de kafayı taktikca daha çok oluyodu ben en son dedim ki guruldasin ne olacak boş ver duyan duysun sonra kesildi kendi kendine ama su içince azalıyor onu da deneyebilirsiniz geçmiş olsun
Hocam takmiyacaksınız bende de oluyordu
-
stresten dolayı hocam streste en fazla etkilenen organlar sindirim sistemi organları
çok da normal bir şey boşverin hocam kafanıza takmayın ben de yaşadım başka arkadaşlarım da yaşadı bu olayı hatta sadece güldük ve geçtik
-
Ben de yaşadım zamanında.Denemelerden kaçardım,girmezdim.Derslerde falan sessizlik olunca korkardım.Kütüphaneye pek gitmezdim.Gercek sınavda dahi oldu hatta.Tedavisi nasil bilemiyorum ama kafaya takacak bir şey yok ben zamanla alıştım,onunla yaşamayı öğrendim.Sinavda da oldu ama rahatsız etmedi beni.Eger çok rahatsizsan doktora git ilaç kullananlar vardı sanırım.Bazi gıdalar özellikle neden oluyor,onlara dikkat etmen lazim süt gibi mesela
Bende yok da abimde deli gibi oluyor sebebi büyük ihtimal fazla kafein tüketimi veya tükettiğiniz gıdaların gaz oluşturması
-
maske+şapka+güneş gözlüğü
artık değil karın guruldaması osurmak bile utandırmaz çakır reis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezuni -- 10 Ekim 2020; 13:18:20 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaw yaw Fatihciğim geçen gün frankfurttayım . Orada museum für moderne kunst var . Orayı geziyorum ondan sonra oranın müdürü de Vernher Von braun un yeğeni bu adam kim bilir misin Fatih ? Bu adam benim okul arkadaşım yawwwhHahahahahahaaha .
|
Oracıkta sarılasım geldi Fatih kıza
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X