Şimdi Ara

KARIN GURULDAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okulda ayt sınavı var normalde de sınavlarda ara ara karnım guruldar sadece benim değil başkalarınınki de gurulduyor ama sırf bu yüzden kendimi kasmaktan dolayı çoğu sınava tam odaklanamiyorum. Ramazan ayında da bir şey yemeden okula gideceğim icin sınavda karın guruldamasindan hiç odaklanamayacagimi düşünüyorum. Psikolojik boyutu da var tabi. Kafama bir takti mi daha cok guruldamaya başlıyor. Var mı benim gibi olan, ne gibi önlemler alıyorsunuz ben mesela her sınavı karnımı içeri çekerek çözüyorum 😁 azaltıyor baya ama bu ay bu da işe yaramaz 2 saat sonra sınava gideceğim dostlar seri taktik

• Vala benimki de önceden oluyordu hâlâ oluyor da bırak gitsin düşünmemeye başladığımdan beri karın guruldama seslerim çok azaldı.Gelince de hiç kasmiyorum borozan gibi ötüyor biraz oksadigimda duruyor zaten velhasıl kasma bırak gitsin hep kendini kasmaya çalışınca daha da çok olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welgo -- 2 Nisan 2022; 6:58:22 >
  • Bir şey yemeden gidince bana da oluyor,bu sebeple deneme sınavlarına girmezdim.Üniversite sınavına da aç gittim kusmaktan korktugum icin,onda da oldu ama onda hiç kafaya takmadan devam etmiştim.Şimdi üniversitedeyim,hala oluyor çözümü yok bunun maalesef.Sınavlara iki büklüm giriyorum sesleri kontrol etmek için.
  • 3 saatlik ayt sınavından bitime 1 saat kala çıktım korktuğum başıma geldi
  • Birakin guruldasin hocam kimsenin umurunda olacağını sanmıyorum. Ben genelde bir şeyler yiyip gittiğim için sorun olmuyor ama etrafimda guruldayanlar oluyor, önemsiz bir detay
  • korkma hocam bizim sınıfta bir çocuk vardı karnı gurulduyor kıvranıp duruyordu kendisini kasmaktan ne sınava odaklanabiliyor ne de biz odaklanabiliyorduk, çocuk herhalde daha fazla dayanamadı ve saldı

öyle bir osurdu ki oturduğu sıra birkaç santimetre oynadı herkes şok olmuştu müdür geldi ne oluyo burda dedi çocuk ağlamaya başladı çok utandı sonra müdür onu sınıftan çıkarırken dayanamadı bir daha osurdu bu sefer sınıftaki tahta yarıldı herkes maskesini taktı bende yedek maskeler vardı hostes misali kalktım herkese taktım fakat kendime takmayı ihmal ettiğim için bayıldım uyandığımda ösym soru arşivlerinin saklandığı sistemin önünde buldum kendimi hemen açıp baktım ki bir de ne göreyim 2022 msü var fakat 2022 yks yok allah allah bu nasıl iş dedim merak ettim sistem üzerinden yapılan e-posta trafiğine baktım ki ne göreyim tübitak dosya göndermiş sınavı bu sefer tübitak hazırlamış hemen soruları inceledim matematik sorularının dilini anlayamadım en az 10 boşum vardı stres yaptım terledim derken o sırada koridordan ayak sesleri gelmeye başladı kafamı çevirip baktım odanın koridora bakan tarafinda cam vardı cerrahi elbiseler içinde 1 kadın 2 erkek ve 3 güvenlik görevlisi geldiler beni almaya çalıştılar direndim sistemi bozmaya parçalamaya çalıştım ama başaramadım kadın sapladı iğneyi bana direndim aslında ama güvenlik görevlileri kapı gibi adamlardı gücüm yetmedi kadının son sözleri "olamaz uyanmış hemen uykuya geri gönderelim" idi ve iğne beni uyuşturdu uyudum sonrasında kendimi siyah bir mercedeste buldum 34 vip ???? diye gidiyordu ajan gibi giyinen 2 kişi beni bir yere getirip arabadan attılar görmüyorum başımda çuval vardı ellerim bağlıydı bir şekilde kurtuldum ve bir de ne göreyim

ya yeter sıkıldım amk

• Iyi gidiyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karın kası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulug B kullanıcısına yanıt
    sonrasını güzel fantezilerle bağlardım ama oruçluyum şimdi olmas
  • Ben boğaz temizleme ve tıslayarak nefes alanlardan nefret ediyorum. Tam türkçedeyim odaklandım bir anda yandan biri 500.kere boğazını temizliyor. İnsanlık hali diyip geçmeye çalışıyorum ama harbiden şamarı vuracağım bir gün
  • Acitigin zaman geyir açlığın gidiyor 👍
  • Bugünkü özdebirde ufak bi guruldadı da pek sorun olmuyor
  • Lise derdim. Ben rezene çayı içerek yavaşlatıyorum.
  • Aç değilseniz bunun sebebi tamamen stres ve bağırsak hareketleri. Bağırsak çalıştığından dolayı o sesler çıkıyor ve ortam o kadar sessiz ki rahatça duyabiliyorsunuz. Aslında gün içinde çoğu kez gurulduyor ama etraftaki gürültüden duymuyoruz bile.

Bunun çözümü süt ve süt ürünlerine bir özel hassasiyetinizin olup olmadığını öğrenmek ve aşırı tüketimden kaçınmak. Gaz yapıcı yiyeceklerden de uzak durun. Yine kabız gibi sorunlar varsa onlardan da oluyor. Her sabah ya da gece yatmadan önce düzenli tuvalete çıkmalısınız.

En önemlisi de sınavdayken aklınıza takmayın, takarsanız tekrar ve tekrar olur. Hiç karnınızı falan çekmeyin. Sınavınıza odaklanın.

• Osur hocam
  • filmin en guzel yerinde giren reklam

• bu sınav ayarlarımı bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B849B3DA4

bu sınav ayarlarımı bozdu

akil sagligini kaybet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.