Şimdi Ara

Karın Kası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hergun karın kası calısmak sızce mantıklımı? ozellıkle o alt karın hareketlerını her gun yapınca butun enerjımı yok edıyor neredeyse son zamanda haftada 3-4e ındırdım sızce her gunmu yapmalıyım yoksa boyle haftada 3-4 dahamı ıyı olur?

• Diğer kas grupları gibi onuda dinlendirmek lazım.
  • Hergün yapma haftada 2-3 bile kafi.Ağırlıkla mekik çalış.Ne kadar ağırlık o kadar hacim.
  • Ben haftada 1-2 çalışırım.
  • Haftada 2-3 yeter.
  • ben haftada 5 gün çalışıyorum.. spor salonuna gidemezsem mutlaka evde çalışıyorum.. karın kasları diğer kaslar gibi değil,en az yorulan kas gurubu .. elbet teki dinlenmeye ihtiyaçları var. ama alıştım . bırakamıyorum. Ortalama crucnh ve mekik sayım 1100 ... ankarada salonda bana eşlik eden ve kaslarını belirgin eden bir çok arkadaşım var.hergün değil ama 5 gün çalışmak bence ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

ben haftada 5 gün çalışıyorum.. spor salonuna gidemezsem mutlaka evde çalışıyorum.. karın kasları diğer kaslar gibi değil,en az yorulan kas gurubu .. elbet teki dinlenmeye ihtiyaçları var. ama alıştım . bırakamıyorum. Ortalama crucnh ve mekik sayım 1100 ... ankarada salonda bana eşlik eden ve kaslarını belirgin eden bir çok arkadaşım var.hergün değil ama 5 gün çalışmak bence ideal.

5 gun calısmak ıdeal dıyen bı tek sensın :) pekı sonuclardan memnunmusun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karın kası
    4 yıl önce açıldı
    KARIN GURULDAMASI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şöyle açıklayayım sana ben ilk başta zayıflamak için salona yazıldım. 101 kilodan 70 kiloya kadar düştüm. bu arada ufak tefek kilolarla vücudum sarkmasın diye çalıyordum. fakat çok zayıfladığım için vücudum çökmüş görünüyordu. bir gün dedim ki vücut çalışıcam ve koşmayacağım artık dedim. ve vücut çalışmaya başladım. salonda ODTÜ kürek takımından bir arkadaşla tanıştım. inanılmaz vücudu vardı. beraber çalışmaya başladık. ben ondan inanılmaz bilgiler aldım. ve uygulamaya başladım. mekik hareketlerinde durmadan ve çok çeşitli crunch ve alt karın hareketleri vardı. ilk zamanlar yaparken zorlanıyordum. şimdi çok şükür diyetimle beraber ve çok çalışmayla beraber hacimli kaslarım var.. Ankara'daysan yardımcı olmak için beraber çalışabiliriz.
  • diğer kas gruplarını dinlendirerek ve bölgesel çalışıyorum. sadece karın kasları için fazla çalışıyorum. spora gitmediğim günler evde yapıyorum hareketleri.
  • quote:

şöyle açıklayayım sana ben ilk başta zayıflamak için salona yazıldım. 101 kilodan 70 kiloya kadar düştüm. bu arada ufak tefek kilolarla vücudum sarkmasın diye çalıyordum. fakat çok zayıfladığım için vücudum çökmüş görünüyordu. bir gün dedim ki vücut çalışıcam ve koşmayacağım artık dedim. ve vücut çalışmaya başladım. salonda ODTÜ kürek takımından bir arkadaşla tanıştım. inanılmaz vücudu vardı. beraber çalışmaya başladık. ben ondan inanılmaz bilgiler aldım. ve uygulamaya başladım. mekik hareketlerinde durmadan ve çok çeşitli crunch ve alt karın hareketleri vardı. ilk zamanlar yaparken zorlanıyordum. şimdi çok şükür diyetimle beraber ve çok çalışmayla beraber hacimli kaslarım var.. Ankara'daysan yardımcı olmak için beraber çalışabiliriz.

İstanbuldayım maalesef :) sarkmalar tam olarak geçti mi ?

• 5 gun calisiyorum ama idman programım falan ona gore ayarlı
  • sarkma çok az olmuştu çokta zor kurtuldum. burada önemli olan beslenme... her sabah 7 tane yumurta beyazı içiyorum .bunu da kaslarımı korumak amaçlı yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feayture___

quote:

ben haftada 5 gün çalışıyorum.. spor salonuna gidemezsem mutlaka evde çalışıyorum.. karın kasları diğer kaslar gibi değil,en az yorulan kas gurubu .. elbet teki dinlenmeye ihtiyaçları var. ama alıştım . bırakamıyorum. Ortalama crucnh ve mekik sayım 1100 ... ankarada salonda bana eşlik eden ve kaslarını belirgin eden bir çok arkadaşım var.hergün değil ama 5 gün çalışmak bence ideal.

5 gun calısmak ıdeal dıyen bı tek sensın :) pekı sonuclardan memnunmusun?

Haftada 5 gün çalışılır elbet. Ancak amatör bir sporcu için gereksizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihilous kullanıcısına yanıt
    ben kendi çalışmamı yazdım ..
  • Amatör (yeni başlayanlar) için mekik sehpasında çalışmak daha mantıklı olur. yada kolay mekik çekmek için değişik aletler var onlarla mekik çekilebilir.
  • karın kası eger ektomorf degilseniz cok zor.
    iyi bir diyetle birlikte yag oranın düşük olmalı
    güzel bir definisyon ile hacim almak
    ve agırlıkla çalışma şart

5 calısmak falan saçmalık
    gerçek bir karın-oblik calısımı 5 gün yapmak imkansızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

karın kası eger ektomorf degilseniz cok zor.
    iyi bir diyetle birlikte yag oranın düşük olmalı
    güzel bir definisyon ile hacim almak
    ve agırlıkla çalışma şart

5 calısmak falan saçmalık
    gerçek bir karın-oblik calısımı 5 gün yapmak imkansızdır.

ben mezomorfum yag oranımda şuan maşallah. defınasyonu sabırsızlıkla beklıyorum ve ben bu vucut gelıştırmede baya gelışmek ıstıyorum.
  • Gel ben sana gostereyim nasil oluyomus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gel ben sana gostereyim nasil oluyomus..

olmama gıbı bı durumu yok ama vucut yag tuttugundan daha zor oluyordur ektolara gore bence.
  • Haftada 2 gün çalışıyorum. Gayet hacimli ama %15 yağ oranı olunca gözükmüyor malum.

%8-9 yağ oranı şart gözükmesi için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.