Şimdi Ara

Fitness kas ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kas agrisina voltren kullansam spordan sonra dogru olurmu ham oldugu icin birden başlayınca kaslarimds fena agri olustu 2 gundur kas calisiyorum 2 gun full kardio yapmistim bugun gidemedim diz kapagimdada agri var 1 gun dinlenme yetermi ayrica

Son birsey daha suanda sizce yag yakiyormuyumdur iyilesme surecinde ☹yattigim yerden kalorileir toplamak istemem yardimci olucak varsa sorulsrimi yanitlarsaniz sevinirim simiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Eylül 2019; 11:33:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hic bir ilac kullanma. Eger spora devam edersen zamani gelince o agrilardan zevk alicaksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

Hic bir ilac kullanma. Eger spora devam edersen zamani gelince o agrilardan zevk alicaksin
    az geçti yarın kas çalışmıcam kardio ile 4-5 gün devam ederim heralde hergün gidim 1 saat spora

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 7 Eylül 2019; 23:15:15 >
  • spora devam et
    hamlık olur sıkıntı yok.
    tecrubesiz oldugun icin cok yuklenmissin. yavas yavas hafiften girmen lazimdi.
    1 haftaya gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle ısınmadın ve başlarken yapabildiğin en büyük ağırlıklar ile çalıştın. Aynı durum bende de oldu bu hafta başladım. Çalışmadan önce küçük ağırlıklarla kaslarını ısıtmanı öneririm ben de bunu deneyeceğim yarından itibaren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    3 ay önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.