Bildirim
Squat sonucu bacak kası gelişimim
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ne kadar süredir yapıyorsunuz squat. ben 5 aydır yapıyorum henüz gözle görülecek bir değişim olmadı sadece sertleşti şimdilik :) -
3 Senelik spor hayatımın son 2 senesinde aktif olarak yapıyorum.
Powerlifting tarzı çalışıyorum genelde. -
squat , bench , deadlift lifteriniz nedir ? -
Tek tekrar Squat 160, Deadlift 190, Bench Press 125. -
o salonda ayakkabı yasak mı nasıl bi yer orası öyle kanımca çorap kokusundan geçilmez :D -
çok çirkin bacakların var, boy kaçtı? -
Böyle diyenlerle internet aleminde sporcular kendi aralarında çok fena dalga geçiyorlar, Bro diyorlar böylelerine. :D
"Iyy bu ne ya iğrenç" derler genelde süt çocukları. :D
Bu ortamlarda biraz takılsaydın şimdi bu yazıyı yazmaya utanırdın, çünkü bildiğin gibi değil baya dalga geçiyorlar. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 6 Mart 2017; 0:17:57 > -
-
benim bildiğim ''bro'' spor biliminden uzak kişilere deniyordu. bana göre estetik değil bacaklarınız. pantolonda da kötü duruyordur diye düşünüyorum, boyunuz kaçtı? -
-
hocam sizin bacaklar gerçekten büyük ama. ben şuan spor yapmıyorum, o yüzden cılız bacaklarım. gerçekten de kötü duruyor yani cılız bacak. yakın zamanda başlayacağım, zaten boyum 1.88 olduğundan estetik kelimesi ile yan yana bile gelmiyorum. bacak boyum 188 e göre uzun kalıyor. -
Hocam senin kalflarda gayet iyi calisiyor musun o bölgeyi de ? Bazilarinin genetik olarak kalin oluyor o bölgesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B8937EC2 -- 6 Mart 2017; 11:55:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serbest ağırlıkla mı çalışıyorsun yoksa smıth machıne de mi ? -
Çok kalında olsa kaslı bacak, yağlı bacaktan çok daha güzel duruyor.
Chicken legs olmak üst vücudun ince durmasından daha kötü bir durum bence. -
Serbest ağırlık tabii ki, Smith machine tavsiye edilmiyor hiçbir zaman.
Hatta Dips aletinden alıyorum ağırlığı, sırf Squat rack olmadığı için salon değişeceğim. -
Gündelik hayatta asosyal takılan, masturbasyondan arta kalan zamanda ise klavye üzerinden önüne gelene hakaret kırıcı üslupla konuşmaktan, herkesten nefret etmekten başka bir icraatı olmayan boş insanlar böyle konuşur.
Keko dediğin adamın seviyesine sahip misin acaba bir aynaya bak ve düşün.
Hiç tanımadığın görmediğin bir adam hakkında keko falan diyerek boş konuşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 7 Mart 2017; 18:0:3 > -
Tebrikler, güzel gelişim. Benim bacaklarımdaki hacim de bu kadar olmasa da buna yakın.
Yağ oranını düşürmek faydalı olabilir görüntü açısından. Ben de definasyona girmeyi düşünüyorum Temmuz gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 7 Mart 2017; 21:7:7 > -
Aynen defineli vücudun hali başka olur tabi.
Ancak ben natural vücut geliştirme yaptığımız için aşırı definasyondan yana olmayan biriyim.
Yani yağ oranımı %8-7 gibi seviyelere düşürüp T-Shirt'ün içinde kaybolacağıma, onun yerine %12-13 yağ oranı ile dolaşıp iri yarı olmayı tercih ediyorum.
Sana da böyle tavsiye ederim, çünkü natural vücut geliştirme gerçekten zor, öyle düşük yağ oranı ile iri yarı bir vücut çok kolay iş değil, yıllar sürer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 7 Mart 2017; 23:40:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mevsres
Aynen defineli vücudun hali başka olur tabi.
Ancak ben natural vücut geliştirme yaptığımız için aşırı definasyondan yana olmayan biriyim.
Yani yağ oranımı %8-7 gibi seviyelere düşürüp T-Shirt'ün içinde kaybolacağıma, onun yerine %12-13 yağ oranı ile dolaşıp iri yarı olmayı tercih ediyorum.
Sana da böyle tavsiye ederim, çünkü natural vücut geliştirme gerçekten zor, öyle düşük yağ oranı ile iri yarı bir vücut çok kolay iş değil, yıllar sürer.
Ben denedim hocam hem parcali hemde irilik ayni anda dogal olarak olmuyor. 5 sene sonra editlerim basarabilirsem. Bu arada bacaklara guzel hacim katmissin tebrikler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- protein spordan önce mi sonra mı
- en iyi gainer
- 4 günlük antrenman programı
- en iyi yulaf markası
- neck curl
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X