Şimdi Ara

bench press barının ağırlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
53.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bench Press Barının Ağırlığı: Kapsamlı Bir Kılavuz

Bench press barının ağırlığı, antrenman hedeflerinize ve güç seviyenize bağlı olarak değişebilir. Standart bir bench press barı, genellikle aşağıdaki ağırlıklara sahiptir:

• Olimpik Bar: 20 kilogram (44 pound)
    • Standart Bar: 15 kilogram (33 pound)

Boş Bar Kaç Kilo?

Boş bir bench press barı, ek ağırlık plakaları olmadan ağırlığıdır. Bu ağırlık, barın boyutuna ve türüne bağlıdır:

• Olimpik bar: 20 kg
    • Standart bar: 15 kg

Bench Press Barı Kaç Kilo?

Bench press barının toplam ağırlığı, eklenen ağırlık plakalarının ağırlığına bağlıdır. Genellikle, bench press egzersizlerinde kullanılan ağırlıklar 2,5 kg ila 45 kg arasında değişmektedir.

Bar Kaç Kilo?

Bench press barının ağırlığı, genellikle kilogram (kg) veya pound (lb) cinsinden ölçülür. Standart bir Olimpik bar 20 kg veya 44 lb ağırlığındadır. Standart bir bar ise 15 kg veya 33 lb ağırlığındadır.

Bench Barı Kaç Kilo?

Bench barı, bench press barıyla aynı ağırlığa sahiptir. Olimpik bench barı 20 kg, standart bench barı ise 15 kg ağırlığındadır.

Olimpik Bar Kaç Kilo?

Olimpik bir bench press barı 20 kg veya 44 lb ağırlığındadır. Olimpik halterler ve yarışmalarda kullanılan standart bardır.

Bench press barının ağırlığını seçerken, kendi güç seviyenizi ve antrenman hedeflerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yeni başlayanlar, daha hafif bir barla başlamalı ve kademeli olarak ağırlık eklemelidir. Deneyimli kaldırıcılar, daha ağır bir bar kullanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • barın markası ne usta öyle bi soru sormuşsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

barın markası ne usta öyle bi soru sormuşsun ki

markasını bilmiyorum ama ne fark eder sonuçta 2 m lik berch press barı olarak geçiyo
  • 15-20 kg arasi genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

markasını bilmiyorum ama ne fark eder sonuçta 2 m lik berch press barı olarak geçiyo

çok şey farkeder
    10 kiloda var 20 kiloda, arasıda

örneğin diesel fitnessın barları 18kilo, 15kilo olanıda var. değişiyor uzunluğuna ve kalınlığına göre
    salondaki hoca bilmiyorsa bi eline dambıl bi eline barı al göz kararı tartmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

15-20 kg arasi genelde

bi arkadaş 20 demişti ama emin değilim meraktan soruyorum
  • quote:

quote:

quote:

çok şey farkeder
    10 kiloda var 20 kiloda, arasıda

örneğin diesel fitnessın barları 18kilo, 15kilo olanıda var. değişiyor uzunluğuna ve kalınlığına göre
    salondaki hoca bilmiyorsa bi eline dambıl bi eline barı al göz kararı tartmaya çalış

salonumuzdaki tüm aletler diesel ben ağırlık standart diye düşündüm ama markaya göre fark ediyor olabilir sanırım bizim bar da diesel 18 kg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Bench Press artık artmıyor :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mkache21 kullanıcısına yanıt

bundansa 18dir
  • quote:

bundansa 18dir

aynen bundan ama neden 20 değil de 18
  • quote:

quote:

bundansa 18dir

aynen bundan ama neden 20 değil de 18

çünkü 40 lbs 18 kilograma tekabül ediyor

• mkache21 kullanıcısına yanıt
    çeşit fazlalığı olduğu için kesin bir cevabı yok, 2 metrelik bar dersin ama incesi var kalını var genişi var darı var Atamızdan yadigar bizde atabarı var.

Salonun en ağır barı multipress barıdır. Gerisi 5 litrelik 10 litrelik sular oluyor ya onların kadar ağır.
  • Değişir. Çık basküle ölçe ağırlığını, sonra al eline barı onunla ölç. En sağlıklı yöntem bu.
  • Genelde 44 lbs = 20 kg. oluyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.