Şimdi Ara

Bench Press ve Icline Bench Press farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Icline bench press'in üst göğüsü çalıştırdığını biliyorum fakat düz uzanmış şekilde yapılan bench press tam olarak göğüsün hangi kısmını çalıştırıyor?

Göğüs programında Icline bench press + bench press ikisi birlikte yapıyorum, ikisini birlikte yapmak olumlu sonuç verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 12 Temmuz 2013; 17:30:26 >

• Bench Press daha çok orta kısma vurur. Bu sporu yapanların çoğu iki hareketi de programlarında bulundururlar.
  • Decline Bench Press de alt göğüse vuruyor onuda yapabilirsin ek olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Decline Bench Press de alt göğüse vuruyor onuda yapabilirsin ek olarak

yeni programım

smith machine icline bench press
    icline dumbell fly
    smith machine bench press
    cable cross
    dumbell pullover

bu programa decline dumbell press ekleyeyim mi?
  • İstersen ekleyebilirsin tabi ama bench press haraketlerini neden makine ile yapıyosun merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

yeni programım

icline dumbell fly
    cable cross
    dumbell pullover

decline boşa güç sarfetmeye gerek yok

üstü şişirde bi alt en son iş

pulloverda zaten alt kesme yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

quote:

yeni programım

icline dumbell fly
    cable cross
    dumbell pullover

decline boşa güç sarfetmeye gerek yok

üstü şişirde bi alt en son iş

pulloverda zaten alt kesme yapıyorsun

üst çok olmasa da ilk güne oranla fazla olmasada epey şişirdim üst göğüs sıkıyken alt göğüse bastırdığımda yumuşak. jinekomasti değilim ama decline gerek yok madem yapmayayım. peki şöyle bir şey sorsam; bu yazdığım yeni programdı bundan önceki 2 ay cable cross yaptım zaten, cable crossover yapmayıp decline yapsam onun yerine daha iyi sonuç alır mıyım kasları şaşırtmak amacıyla?

@yigit_tecimer

bu yeni programım hocam, bundan önceki 2 ay hep dumbell press,icline dumbell fly, icline dumbell press vs. yaptım makinayı bu programda yapacağım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 12 Temmuz 2013; 21:18:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bench press yapamıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Bench Press artık artmıyor :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alt göğüs estetiktir
    1.5 yıldır her göğüs antremanımda üst ve orta press dışında yapmadım

ben gereksiz gördüğüm için yapmıyorum, yine de keyfin bilir

cable da bence hiç çalışma.sıkıştırma flydır ve dambılla yapılır.cross makinesinde yapılan yine estetiğe yönelik
    illa şaşırtmak istiyorsan presslerini 1 hafta barda 1 hafta makinede 1 hafta dambıl ile yap
    acıyı hissedersin
  • Daha makineye yeni geçtiysen o zaman decline yapma sonradan eklersin programa, bu zamana kadar bende hep bench ve incline bench yapmıştım, geçen hafta ekledim decline bench press'i gerekli görmüyordum ama biraz araştırdım yapmakta fayda var

• quote:

alt göğüs estetiktir
    1.5 yıldır her göğüs antremanımda üst ve orta press dışında yapmadım

ben gereksiz gördüğüm için yapmıyorum, yine de keyfin bilir

cable da bence hiç çalışma.sıkıştırma flydır ve dambılla yapılır.cross makinesinde yapılan yine estetiğe yönelik
    illa şaşırtmak istiyorsan presslerini 1 hafta barda 1 hafta makinede 1 hafta dambıl ile yap
    acıyı hissedersin

estetik derken alt göğüs çizgisini çizdiği için güzel duruyor o yönden mi bahsettiniz? 1 hafta bar 1 hafta makine 1 hafta dumbell ile yapınca daha çok gelişim elde eder miyim? bundan sonra öyle yapayım

@yigit_tecimer

başlayalı 6-7 ay oluyor hocam daha öncede yapmıştım makinede

• he o çizgi şeysi.
    yıllardır vücut çalışıp alt göğüs yapmayanda vardır.çizgi dediğini pulloverda çıkarıyor + sırtıda çiziyor pullover o yüzden daha iyi
    değişmeli yapınca kasları şaşırtmış olursun.buda iyi birşey.
  • quote:

he o çizgi şeysi.
    yıllardır vücut çalışıp alt göğüs yapmayanda vardır.çizgi dediğini pulloverda çıkarıyor + sırtıda çiziyor pullover o yüzden daha iyi
    değişmeli yapınca kasları şaşırtmış olursun.buda iyi birşey.

teşekkürler
  • Decline faydasız diyemeyiz sadece herkesin programında tercih ettiği bir haraket değil. Ben orta ve üst göğüsü yeterli düzeyde geliştirdiğimden birazda araştırma yaptıktan sonra decline'ı da ekledim, ilk antrenmanda gayet verimli geçti daha önce yapmadığım için alt göğüse baya bi vurdu. Bu arada makine ile girmektense bar ve dumbell ile girmen çok daha etkili olur. Daha çok verim alırsın makineler basittir

• quote:

Decline faydasız diyemeyiz sadece herkesin programında tercih ettiği bir haraket değil. Ben orta ve üst göğüsü yeterli düzeyde geliştirdiğimden birazda araştırma yaptıktan sonra decline'ı da ekledim, ilk antrenmanda gayet verimli geçti daha önce yapmadığım için alt göğüse baya bi vurdu. Bu arada makine ile girmektense bar ve dumbell ile girmen çok daha etkili olur. Daha çok verim alırsın makineler basittir

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.