Şimdi Ara

Bench press de sakantlandım sanırım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gün önce 53 kg de acele ettim fazla ısınmadan yattım son set sırasında göğüs kasımın yan tarafında yanma oldu.. baska aletlerdede devam edemedim sporu kesip acıyla eve döndüm.. kızarma yada morarma yok ama ağrıyor..kaç gün dinlendirmek lazım ağrı tamamenmi geçmeli yoksa hafifi hafif başlayayımmı.. öksürürken de ağrıyor.. hareketsizken ağrımıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yırtılma olabilir?

• Başlamanı önermem en azından 1 hafta bekle çalıştırma o bölgeyi daha kötü olmasın sonra
  • Büyük ihtimalle "rotator cuff" zedelemişsin.

İnternete "Rotator cuff exercises" yazarak hasar almış bölgeyi yavaş yavaş çalıştırarak güçlendirebilirsiniz.

Bende rotator cuff'u zedelediğim de baya bi sancı çekmiştim. Neredeyse çoğu harekette hafiften kendini gösterip sızlıyordu.

Kendimce biraz ara verdim ve geri döndüğümde ağırlıklarımı düşürdüm ve mutlaka ısınarak antrenmana başladım. Sızlamalar ve ağrılar geçtikten sonra tekrar asıl ağırlıklarıma geri döndüm.
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Hocam tam burası
    Serratus anterior un hafif yukarısı

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    rotator cuff'ın o bölgeyle alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Hocam tam burası
    Serratus anterior un hafif yukarısı

Orasi deltoid gogusle alakasi yok ordada kas var..sana diyeyim neden oldugunu isinmadan agir kilo girmisin ve sag mi sol mu neresiyse hareketi yaparken gucu agriyan tarafa agirligi en cok oraya vermisin.

Orasi en telikeli bolge vucutta isinmassan agirlik hele o bolgeye kaydirirsan icine agri girer iki uc gunsonra gecer agri cok oldumu orayi zorlamamak gerek bu sefer ora kopabilir. Calismadan once ozellikle ora gogus degil omuz calisanlarda agrir o yuzden press hareketlerinden once lateral felan yapip oralari flatla felan iyice isitmak gerekir. Sonra press yapin..

Nerden biliyorum benimde olurdu sol taraf o bolge gider omuzda prees ile baslardim yada flat dumbella yaparken soldan iyice isinmadan icine agri dolusurdu sonra o kolla arka kol biceps giremezdin o yuzden isit ve dengele sorun kalmaz relax

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bench Press artık artmıyor :(
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.