Şimdi Ara

Bacak Antrenmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, aranızda Bacak Antrenmanı yapmayan var mı?

Gittiğim salonda bakıyorum da çoğu kişi Bacak Antrenmanı yapmıyor. Üst tarafa abanıyorlar hep.

• kısaca onlara "yazlıkçı" diyoruz,
    1 ay sonra zaten göremezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacak çalışmak sadece bacaklar gelişsin diye değil kalori yakmak, testoyu arttırmak, dolayısı ile öteki kas grupların büyümesine yardımcı olmak için de mutlaka çalışılmalı :)

Boşver sen diğerlerini kendine bak.
  • Bacak çalışıp calf çalışmayanlar var onlar dahada kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

kısaca onlara "yazlıkçı" diyoruz,
    1 ay sonra zaten göremezsin

+1

ayrıca kızlar bacaklarla değil karındaki baklava kolda yumurta ile kandırılır
  • Ben yapmıyorum kiimse gusura bagmasın 3 ay sonra bred pit olcam biraz baklava biraz kol yeter ne gerek var bacak istemiyom zaten kaslı bacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Ben yapmıyorum kiimse gusura bagmasın 3 ay sonra bred pit olcam biraz baklava biraz kol yeter ne gerek var bacak istemiyom zaten kaslı bacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dips ve omuz sakatlığı
    7 yıl önce açıldı
    Sol Biceps Sakatlığı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bacak çalışılmadan yapılan bir vücut kanadı kırık bir kuşa benzer
  • o kadar sinir bozucu bi antremanki..belki ondan yapmıyorlardır.

bacak günü ayaklarım geri geri gidiyor buna rağmen hareket ekledim programa
  • Bu akşam güzel bir Bacak İdmanı yaptım :))

Seviyorum bacak çalışmayı

Beyler,İst. GOP Sedat Bekdemir Spor Salonuna giden var mı ? Belki aynı salona gidiyoruzdur. Çetinkayanın ilersinde hani bodrum katta.
  • Never let your friends skip leg days.
     Bacak Antrenmanı Bacak Antrenmanı

• Şu fotoyu herşeye uydurmuyolar mı, çok gülüyom
  • Aynen.Bacak çalışıldığında vücudun diğer bölgelerinde de kas artışı kolaylaştırılmış oluyor.Mutlaka yapılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

o kadar sinir bozucu bi antremanki..belki ondan yapmıyorlardır.

bacak günü ayaklarım geri geri gidiyor buna rağmen hareket ekledim programa

aynen bende bacak çalışmayı sevmiyorum ama mmecbur yapıyorum
  • bacak antremanı şarttır çırpı gibi estetik yoksunu orantısız bir vücut hiç hoş durmuyor arkadaşların paylaştığı fotoğraflar herşeyi güzelce özetlemiş hele Hugh Jackmanın o fotosundan sonra X-menden soğudum:)
  • dün elime 2 dambıl aldım,şu öne bir adım atıp geri gelme hareketini yaptım,kalçamın alt kısmı müthiş ağrıyor bugün

• Bacak antrenmanı zahmetli ama gerekli. Spora ilk başladığım zamanlar bacak çalıştıktan sonra adım atıyordum nasıl boşalıyordu ayaklarım. Hele merdivenlerden inerken sağı bir atıyordum küt diye yapışıyordu yere. Aynı şekil sol. Şimdi diyorum ki iyi ki düşmemişim o zamanlar.
  • bacak antremanlarını seviyorum fakat bacaklarım ve kalça kısmım gereginden büyük haliyle agır girsem iyice şişecek sırf deneme amaçlı 2 hafta squatta vücut agırlıgım kadar bastım tam olan pantolon oturunca bacak kısmında baya bir sıkıştırdı yani demek istedigim bacaklarınız küçükse mutlaka bacak çalışın büyüksede daha fazla büyütmemek için agır girmeyin bacagı koruyan kontorollü antremanlar yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaterCity58

bacak antremanlarını seviyorum fakat bacaklarım ve kalça kısmım gereginden büyük haliyle agır girsem iyice şişecek sırf deneme amaçlı 2 hafta squatta vücut agırlıgım kadar bastım tam olan pantolon oturunca bacak kısmında baya bir sıkıştırdı yani demek istedigim bacaklarınız küçükse mutlaka bacak çalışın büyüksede daha fazla büyütmemek için agır girmeyin bacagı koruyan kontorollü antremanlar yapın

buyuklukten kasit yaglimi? yoksa yüksek ağırlıkla pek bir alakası olduğunu sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ScreamEagles

quote:

Orijinalden alıntı: WaterCity58

bacak antremanlarını seviyorum fakat bacaklarım ve kalça kısmım gereginden büyük haliyle agır girsem iyice şişecek sırf deneme amaçlı 2 hafta squatta vücut agırlıgım kadar bastım tam olan pantolon oturunca bacak kısmında baya bir sıkıştırdı yani demek istedigim bacaklarınız küçükse mutlaka bacak çalışın büyüksede daha fazla büyütmemek için agır girmeyin bacagı koruyan kontorollü antremanlar yapın

buyuklukten kasit yaglimi? yoksa yüksek ağırlıkla pek bir alakası olduğunu sanmıyorum

yaglı fakat yüksek agırlıklarla çalıştıgım zaman şişiyor ne kadar yag olsada bu aralar düşük agırlık az tekrarı bacaklardada uyguluyorum hatta squatı vucut agırlıyla yapıyorum eritmek için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.