Şimdi Ara

gece karın kası çalışmak kasları geliştirir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar genelde yatmadan önce karın kası çalışıp yatıyorum ama gece saatlerinde bu sporu yapmanın yararı yada zararı varmı bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum

• Karın kası için kafanı bu kadar yormana gerek görmüyorum. çünkü karın kasının sırrı;
    %10 anreman
    %90 beslenmedir.
  • beslenmeyede dikkat ediyorum spordan sonra lor peynir (whey protein) de kullaniyorum ama bikeresinde biyerde okudum tam hatirlamiyorum ama bazi saatlerde yapilan sporun kaslara cok fazlada etkisi olmuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara margarini kestim
    brlki faydasi olur diye.
    Kosuyada basladım
    İnsallah yardimi olur.

• düzenli beslenme ve sporları çok iyi geliştirirsin başarılar
  • Bazi saatlerde etki ediyor degil de, sabah vucut yeni uyandiginda yapildiginda kan sekeri dusuk oldugu icin yag yakiminin fazla oldugunu hatirliyorum. Arastirirsan bulursun mutlaka. Bahsettigin etki bu heralde

• yani tam olarak değil mesala idman manların en verimli olduğu saatler genelde sabah kahvaltısın dan 2 3 saat sonra kas oluşumu bu saatlerde daha fazla oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet bacak kası mı yapar ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar her şeyin bir zamanı var. Metabolizmanın spora uygun olduğu saatleri tercih etmek gerekiyor. Burada da faydalı bilgiler var bu konuda:
    http://www.uzmantedavi.net/evde-karin-kasi-calisilirken-en-cok-yapilan-hatalar/
    http://www.uzmantedavi.net/evde-hizli-karin-kasi-yapma-egzersizleri-six-pack/

• Karın kası güneş ışığına çok duyarlı bir kastır o yüzden sabah çalışmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Karın kası güneş ışığına çok duyarlı bir kastır o yüzden sabah çalışmak gerekir.

Ciddi misin fotosentez mi yapıyor bu kas türü :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karın kasına odaklanma bro çalış sen yağlarla alakalı karın kası beslenmene dikkat et bide varolan karın kaslarına hacim ekle çalışırak çıkar

• Gece gelişmesi için bol bol su içmek de lazım...
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 22 Şubat 2016; 16:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Karın kası için kafanı bu kadar yormana gerek görmüyorum. çünkü karın kasının sırrı;
    %10 anreman
    %90 beslenmedir.

Kesinlikle oyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.