Şimdi Ara

Karın kası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamünaleyküm. 16 yaşındayım. Boy 182 83, kilo 73 74. Belim 80cm, boyun 37cm. Vucüt yağ oranım 13 civarı. 2 aydır spora gidiyorum. Göğüsler belli olmaya başladı fakat karın kasları hiç belli olmuyordu. Son 4 gündür evde karın çalışıyorum hafiften belirgenleşiyor. Sorum şu olacak. Her gün çalışmam takdirinde karnımdaki az olan yağlar ne zaman gider ve ne zaman karın kası çıkar? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her gün bu programı yapıyorum + 4x10 şınav, 4x10 mekik, 3x12 yarım mekik ve 1x4 plank yapıyorum Karın kası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanevski -- 21 Ağustos 2020; 22:31:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşırı verimli bir karın antremanıda yapsan yağ oranın düşmeden karın kasların gözükmez.Ayrıca her gün sürekli karın çalışılmaz.1 gün çalışıp 1 gün dinlenme veya 2 gün çalışıp 1 gün dinlenme şeklinde yapman daha verimle olur.Karın kaslarınında diğer kas gruplarından farkı yoktur.Onlarında dinlenmeye ve ağırlık basılmasına ihtiyaçları vardır.
    Amacın vücut yapmak değil sadece karın kası çıkartmaksa(ne yazık ki Türkiye’de karın kaslarını çıkartmak vücut yapmak zannediyor) hiç spor yapmadan kalori açığı yakalayarakta çıkartabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca vücudundaki genel kas kütlesi artınca karın kaslarının belirginligi artar. Yani yağ yakmadan yağ oranin düşer

• karın kası yapmak basit birsey degil öyle çok detayı var ya iyi karın kası için ama bu sporun olmazsa olmazı kol ve karin ve bacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness kas ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Kol kası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.